Звездни компромати-95

• 54 314
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Бременната Ева Херцигова пак

Smilie, не можах да схвана кое е възмутителното  newsm78

# 406
Ан Хатауей - Оскари
Галиано
На 28 февруари Джон Галиано си проби път към входа на съдебната зала, без да отговори на отправените към него десетки въпроси.Според репортер на Reuters в суматохата дизайнерът изгубил шапката си с розите.
Дженифър Лопес
Чарли Шийн ще остане 3 месеца в рехабилитационния център

# 407
[quote
Smilie, не можах да схвана кое е възмутителното  newsm78
[/quote]

Предполагам това, че ще се разходи до Флорида с парите на данъкоплатците. Прилича на разходката до Япония преди време на Етем пак с държавни пари. И за капак взе сина си за компания...  ooooh!

# 408
# 409
  • София
Това нещо на Джена също ми е много съмнително  Thinking
http://planeta.tv/wp-content/uploads/2011/02/img_9479a2.jpg
но не мога да намеря кой се подписва под него.

Да не говорим, че и огледалата са копие от

Абе менте отвсякъде  ooooh!

# 410
  • Пловдив
А това не е ли Odri Hepburn? - невероятна снимка  Heart Eyes
http://www.prikachi.com/images.php?images/169/3045169j.jpg

На мен не ми прилича на Одри Хепбърн  Thinking

# 411
А това не е ли Odri Hepburn? - невероятна снимка  Heart Eyes
http://www.prikachi.com/images.php?images/169/3045169j.jpg

На мен не ми прилича на Одри Хепбърн  Thinking

Това е една от известните моделки от 60-те, не е Одри.

# 412

Да не говорим, че и огледалата са копие
Абе менте отвсякъде  ooooh!

Огледалата във видеоклиповете и фотосесиите са нещо доста често срещано. Не мисля, че Джена го е копирала.

Сега се сещам за клип на Риана където има огледала, клип на Алиа...и много други. Peace

Мерелин Монро е случила на пластичен хирург наистина. Много добре са и оформили носа и брадичката, като се има предвид, че в ония времена, пластичната хирургия не е била кой знае колко напреднала.

# 413
  • In The Middle Of Nowhere
И зъбите й са много хубави на едната снимка. Одри Хепбърн в един филм я гледах ужасно криви и бяха зъбите, но иначе я харесвам. И също мисля, че на тази снимка не е тя.

# 414
Съгласна съм, че не е тя  Peace Обаче ми е много позната, но не мога да намеря в google коя е. Снимката е на известен фотограф - Gordon Parks. Обаче не мога да намеря името на модела  Tired

# 415
Роклята на Анелия уж на Готие е шита от българка, която прави перфектни копия. Peace

# 416
Роклята на Анелия уж на Готие е шита от българка, която прави перфектни копия. Peace

Коя е тя?

# 417

Коя е тя?
О не няма да коментирам това. И без това има достатъчно клиенти. Wink

# 418
Да не е Невена? Тя нали и на Ели Сааб правела копия.

За Галена се бях заблудила, че е маркова, вече. Озадачи ме това, че за нула време се засипа с куп маркови парцали, което си е твърде много пари. Тя на клип по 10 тоалета снима, а клиповете й един след друг вървят... Явно всичко е менте. Дано поне на Цветелина Янева и на Мария да са истински, Мария има малко дрехи, по- възможно е. Цветелина Янева, пък, е с много богат приятел, може да си ги позволи.

# 419
Не е известен дизайнер. Peace Тя не е споделила, но клиентките и вече говорят за тоалета на Анелия и мълвата бързо се разнася.

Общи условия

Активация на акаунт