Бели и червени, ще сме ЮЛЧЕТА засмени!

• 27 930
  • 719
  •   1
Отговори
# 540
леел Ади какви са тия снежинки, на 40 км на юг? Simple Smile Тук само се е навъсило и няма сняг, ама и на емн ми писна искам си вчерашното слънчице Simple Smile

С риск дави наспамя страницата ще споделя тук малко от моя опит като скорошен организатор на сватба Simple Smile, специално за Мегатони, Юлката и на който още ще му се наложи Simple Smile какт ои другите споделиха, това с кумуването е изцяло зависи от това какво се разберете предварително. Аз съм била кума на една сватбата и купихме едни неща и беше едно, а когато ние се женихме беше друго. За моята сватба кумата ми купи само чашите и шампанското. По принцип може и букета, но не искахме да ги товарим с много разходи Това за обувките ми е непознато ( или за булото) Тук в моя район обувките и въобще целия тоалет се купува от родителите на другия - роклята и обувките ми от свекърите, а костюма и обувките за мъжа ми от моите родители Simple Smile. Всичко за вземането на кумувете ( само че без думичките Wink ) беше и при нас, когато ме откраднаха закичих цялото ми семейство и тов ана мъжа ми с фуркети. При някои сватби закичват всички гости, ама ние бяхме 100 човека и да си играя да закичвам всичкииии.. Simple Smile на вратата татко ме даде на кума и той ме води до гражданското. Пред гражданското кума е дава вече на младоженеца Simple Smile МЪжа ми само се бъзика колко ние разсеян кума, ще ме затрие до гражданското  hahaha А преди отва се играят и хора пред къщата Simple Smile  Естествено си имахме цигански оркестър от 3 души Simple Smile Беше много весело !  moresmile Интерено идея и в последните години е след гражданското преди да идете в ресторанта да идете четеримата с младоженците а някое красиво или любимо ваше место и да синаправите една фотосесийка Simple Smile В ресторанта освеннашия първи танц поздравихме кумовете след това с тяхната песен от сватбата Simple Smile сладко е Simple Smile Освен отва понеже кумата ми е от Велико Търново я поздравихме с песена Търновска царица Simple Smile Абе като цяло интерсните поздрави с песни са лични и приятни Simple Smile значи при нас си се танцува ръчеицата, само че не с тора и пила, а с торта, погача и печено прасенце Simple Smile Тези неща на другия ден си ги ядем на гости у кумовете Wink Също така и при рязането и яденето на тората от малдоженците може да се поканят кумувете след това Simple Smile така ... до тук няма нещо нова май Simple Smile
За интересни идеи, ... ако ви се отдава някакво изкуство, да пишете стигове на пример може ад измислите нещо интересно за младоженците и да прочетете на сватбата Simple Smile Ако не ви се отдава в нета има сумати такива Simple Smile И са доста весели !! Simple Smile А за подаръка, както си се разберете Simple Smile НИе си купихе след ставата подаръците, зада видим какво ще получим на сватбата и след това да решим. Трудно беше защото те си имат всичко и бяхме решили да си поделим разходите за някаква екскуррзия или да си уредим едно екстремно прежвяване четеримата ( парапланер, бънджи, полет със  частен самолет) така. ощенещо щях да напиша, обаче мис обади една приятелка и се отплеснах 30 мин на телефона Simple Smile ПО-късно ще вляза пак да пиша Simple Smile Ако някой има въпроси или нещо друго да пита Wink може вече и на лични, че... да не ни се карат  Mr. Green
ЦУнк!  

# 541
  • София
Хоп- троп, ето ме и мен....набързо, че чакам мъжа ми да се прибере всеки момент и ще ходим на кафенце  Heart Eyes Имаме едно кафе близо до вкъщи, т.е. гарата където минава влака за града, а малкия обожава да го гледа...и всяка свободна сутрин сме там Crazy пием кафе, ядем кексче и гледаме влака, прекрасно местенце са направили вътре  Heart Eyes

Танче, Честит Рожден Ден на половинката  newsm59 Да ти е жив и здрав и да сте много щастливи!
Юлка, по повод обслужването в ресторантите и часа на затваряне- пресен случай от снощи...Отидохме да хапнем навън..Заведението затваряше след 15 мин..викам на мъжо "няма смисъл да влизаме, няма да ям на крак" , обаче влязохме, че ми се хапваше точно там...Като поръчвахме питахме момичето "кога ще затваряте" и тя вика "ооо, не все още" с еееей таква усмивка  Grinning та, обслужиха ни, хапнахме си на спокойствие, и още колко хора дойдоха след нас  Mr. Green Ей, така се прави бизнес и се печелят клиенти  Peace
сгодена-омъжена, честита количка, много е хубава  Peace Със здраве да си я ползвате   bouquet
megatony  fingerscrossed за сряда...чакаме те с добри новини, мила  Hug
Епона, радвам се, че си добре, мила  Hug и Честит ти 6-ти месец  thumbsup
bubulka, много се радвам за страхотните резултати, браво че бебчо е добре  Hug и честити ви сини гащи  Heart Eyes
imoinda, честита ви годишнина  Heart Eyes Бъдете много, много щастливи!
eka, честито дипломиране! Много успехи ти пожелавам!  thumbsup

МИРАЖ- какво съвпадение- и ние растем и дебелеем! Ама ти за бебо ли говориш? Защото аз говоря за себе си...раста интензивно настрани... Joy
Да бе растеш, нали те виждам  Crazy изглеждаш повече от добре  Heart Eyes Какво ли да кажа за себе си  Whistling

Някоя очаква ли някакви изненади утре? Аз нищо не чакам, така че просто питам....
Нищо, нищо не чакам  Laughing Мъжа ми е цял ден на работа..чааак до късно вечерта, така че, даже и надежда нямам  Mr. Green

Мале, момичета, от къде намирате време за гледане на филми  Whistling За мен това е отдаавна забравено удоволствие  Crazy Даже не съм си и помисляла, че ще мога да изгледам нещо  Mr. Green

отлитам  afwitch

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 18:34 от petya_

# 542
Честит празник на всички празнуващи!   bouquet
Танче,да ти е жив и здрав рожденика,много да се обичате и да сте много щастливи!  newsm59
Ека , честито за магистратурата,пожелавам ти успешно реализиране в професията!    umnikuu
imoinda , честита годишнина!Още безброй щастливи години заедно ви желая!   Kissing Heart
Честито на мацките с хубави новини от прегледите Hug Само така и занапред!
Да се отчета и аз-бях днес при личния,кръвното беше екстра,но все пак ме прати при кардиолог.Няма да пия лекарства засега  newsm44.Имам само леко учестен пулс(92),но пак е в рамките на нармалното(за бременни)
а...и кантара днес показа +5 килца от началото на бремеността.Цифрата не ми харесва,но си е добре за 6 месец.А тумбака ми расте видимо с всеки изминал ден!Мъжът ми каза,че вече ходя като пате...ще видим докрая как ще е  newsm62

# 543
  • София
Здравейте отново!

eka , честита защита!

imoinda , честита годишнина, много любов и семейно щастие!

За кумуването - аз персонален опит като кума нямам. Това за обувките и аз не съм го чувала; чувала съм само, че роклята на булката трябва да я купи свекървата, а майка й и младоженеца да не я виждат до сватбата (роклята това, не булката  Joy), но моята рокля ми я купи майка ми, не свекървата. За моята сватба кумовете купиха чашите и букета; кума води кумовото хоро, реч произнесоха и двамата (като кумата разбра, че ще произнася реч чак когато кума й връчи микрофона  Joy). Иначе наистина май си е въпрос на уговорки кой какво ще прави и кои традиции ще се спазват, като моето наблюдение е, че традицията варира според региона. Успех на кумуващите - от всеки, на когото му се е случвало съм чувала, че не е лесна работа Wink

Аз след малко си заминавам от работа и ще се забавлявам вкъщи по женски с една приятелка - ще я боядисвам, че нещо не харесва фризьора какво е направил с нея вчера, а за себе си взех шампоан-оцветител, пък да видим дали ще има някакъв ефект от него върху дългогодишно третираната ми с трайни бои коса Simple Smile

Лека вечер!  bouquet

# 544
Пете  bouquet Добре си го описала това кафенце! ОСобено пък щом и на Митачето ме у интересно да гледа влаковете...Приятно прекарване ви пожелавам!
А при нас , имам чувството, че клиентът е някакъв натрапник, който се върти в краката и  непрекъснато нещо иска...Най-много мразя, когато седна сама да обядвам и си поръчвам или САМО супа, или САМО салата...обаче не, те винаги искат да ми натресат първо, второ, трето и компот с десерт...Е не ям аз толкова...а те са недоволни, че сметката ще е малка. Не, че ги отразявам, ама би трябвало да се съобразяват с това, че не всички ядат като яки 30 годишни товарачи.  #Crazy

защитих си успешно магистъркаа теза и вече официално съм магистър
Exxx, как ти завиждам! Не много благородно!  Joy Дано и аз успея да се пенсионирам поне като бакалавър... Joy
Аз пак съм тук, да не мислите, че ме няма???!? Малкият е на 8-момартенско тържество и сега ще лудуват и се черпят, а аз имам час и половина за убиване, та седнах да пия мляко с мед, че нещо гърлото ми Ич го няма...Благодаря за почерпките, голямо разнообразие, голямо нещо!
МИРАЖ - много си права, да свикнеш да говориш в множествено число е малко опасно, че не се знае кой се е изакал пръв...при това в гащите Joy
Имоинда, честита ви "скромна" годишнина, пожелавам ви още  поне 3 пъти по толкова, а от там нататък сигурно ще сте забравили защо се държите за ръце- дали защото се обичате или пък за да не паднете... Joy
МОКА,то май в тези гд те пращат на кардиолог независимо от резултатите, в смисъл, рутинно... newsm78

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 19:05 от Юлка

# 545
  • София
Здравейте!Бързам да ви се похваля от днешната ФМ.Нашето малко съкровище е добре всичко му е наред.Единствено диаметъра на едното бъбречно легенче е съвсем малко над норма(трябва да е 5мм,а то 5,2мм),но лекарката каза че не е нищо фатално и с напредването на бременността и нормата ще се повиши и всичко може да се нормализира.Но аз силно вярвам че ще се оправи,просто ще го следим.Второ да се похваля че ще си имаме още една принцеса,затова ще помоля за едно stork-girl на първа страничка.Много съм щастлива,че всичко е наред с малката принцеса.А каката ще е най-щастлива от новината,толкова искаше сестричка Grinning Grinning Grinning
Отивам да ви прочета сега. Heart Eyes

# 546
Бътерфлай, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви глези.
Мегатони, аз се жених преди 4- 5 месеца и решихме да не натоварваме кумовете с нищо, защото хич не им беше цветущо положението тогава. Имат и две деца. Така че вие си се разберете какви обичаи ще спазвате, защото разхода за тоалети, да се поизтупате хич не е малък. от друга страна не съм фен на обичаите много, та и тях ги попропуснахме. Свеки няколко пъти натърти, че по традиция кумата трябвало това и онова да вземе, бях на косъм да й кажа, че и тя по традиция трябва да купи това и онова, което не направи. Дори гръмко каза, че бижутата са от нея, но накрая си пита ушите. Но това е друга тема. Мога да ти препоръчам един много скромен човек за украсата, букети и тн. Много по- ниско взима, а прави много готини неща. Направо я благославям тази, която ме насочи към него.
Сгодена- омъжена, кой модел, който и да е, все ще си доволна според мен, така че честито.
Бубулка, чудесна новина.
imoinda, честита ви годишнина, още много по толкова.
Ека, честито, да ти послужи дипломата. Пак ме хвана срам колко време отлагам и аз това събитие.
Франсето, много готина идея как сте поздравили кумовете с тяхната сватба, чак ме хвана яде, че не съм се сетила.
Юлка, най- обичам в такива случаи като добавят: "Само това ли ще е?". Иначе си права за отношението и аз имам чувството, че в почти всеки магазин или всяко заведение те гледат като натрапник.
Накрая и аз да се похваля, ей сега купих билети за Лондон инцидентно баща ми ни ощастливи, чуден подарък за рождения ми ден newsm44. Та другия месец заминавамеее, много се радвам, само малко ще съм на тръни, че отиваме на гости на бебе и дано някой от нас тримата не се разболее, че незнам какво ще правим тогава. Нито можем да си позволим да загубим парите, нито да отидем болни. Нямам търпение вече, няма да разгледаме пълноценно с малката на ръце, но колкото толкова, с две деца пък ще ни е съвсем невъзможно.

# 547
  • Варна
Момичета, влизам на бързо, само да се похваля че всичко с бебека ми е наред  Simple Smile Бях на ФМ при Балев (Варненки го знаят) и съм много доволна, всичко огледа човекът и много ме успокои! А така се бях шашнала преди да вляза...
Тъкмо се прибирам и не съм ви чела, по-късно ще го направя, че сега заседнах пред тв-то (ех тези турски сериалки)...
Целувам ви всички  Hug

# 548
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит Празник ,˙·٠Butterfly™٠·˙!
Да ти е жив и здрав и много щастлив рожденика! 
Imoinda, Честита годишнина !
Дълги години на разбирателство, любов и щастливи моменти да се радвате !
Честито дипломиране,ека!
Много успехи!

Много се радвам за добрите резултати от ФМ  Hug и увеличаващия се брой на девойките  stork-girl /много младежи има ,няма да се карат я  Mr. Green/ Стискам палци на всички имащи среща с бебоците ! Hug
Пет пъти ми се отвори тази страница без да съм била любопитна какво има  Joy, накрая реших да погледна Embarassed ...Стори ми се хубава  Thinkingкозметиката /пък и има промоции март  Mr. Green/, някой да има отзиви .

Цитат
Радвам се, ако е така, защото с тия чаршафи, дето се оливам, чаках някоя да ме чатне по каската, за да съм по-кратка
Joy Юлка ,продължавай в този дух ние мързеливите да има какво да четем  Hug

сгодена-омъжена, annisoft , чудесни колички Peace

Ако се харесвах какво съм   261uu поне щях да се снимам за себе си  Embarassed / ,ако за това се престраша ,ще сложа и снимки/ , но за сега  Blush Confused
Лека и спокойна вечер!

# 549
Добър, вечер, момичета! Hug
Имахме малко гости, но вече си тръгнаха и сега проветряваме, оправяме и ще се приготвяме за лягане!

Много благодаря з апрекрасните пожелания за празника на съпруга ми!!! Да ви се връщат стократно!!! Hug

На всички пожелавам приятна вечер и .... утре пааак сме на линия!!!  bouquet

# 550
Ека, Таня, Имоинда, въпреки че са различни поводите ви за празнуване, всички са прекрасни. Насладете се на момента и го изживейте пълноценно!   bouquet  bouquet  bouquet

Ех, радвам се за добрите новини от прегледите. Аз съм в сряда - да си видя бебешоната, дето ме рита цял ден.

И не мога да се сдържа да не отбележа отново - бе в тая тема всички сме много хубави и чаровни жени...преди малко разгледах и новите снимки. Не знам дали бременността разхубавява, обаче това българките явно сме наистина хубавици, да кажа аз като една видна ценителка на женската красота.

# 551
  • София
Ние се върнахме от сутришната разходка  family Митачето се порадва на влака  Heart Eyes На това дете само влакове са му в главата  Mr. Green вкъщи само разни релси и локомотиви се размятат по земята  Crazy Та, малкия сега спи...Мъжа ми сглобява новото легло на баткото и лека полека ще го изнасяме в другата стая, милото...че той от както се е родил, все в нашата стая си спи  Heart Eyes

...Мъжът ми каза,че вече ходя като пате...ще видим докрая как ще е  newsm62
И аз така ходя, мила  Crazy Поклащам се ту на едната, ту на другата страна- хоп хоп   Mr. Green

Наталчето, честита ти девойка   Hug  Каката сигурно е много щастлива  Heart Eyes
Julsko bebe, дано си изкарате приятно в Лондон и да се снимате много  photo че, ние после да разглеждаме  Wink
Bo4inka, поздравления за добрите резултати от прегледа, мила   bouquet
tzveta33, стискам палци за сряда, мила  fingerscrossed Ще те чакаме да кажеш как е минало  Heart Eyes

Отивам и аз да си направя едно албумче със снимки....че да не остана по назад  Mr. Green

# 552
  • София

Честит празник мили дами!От сърце ви пожелавам лятото всички да гушкат здрави бебчета! Hug Hug Hug

# 553

Честит празник, мили настоящи и бъдещи мами, съпруги и любими!

# 554
  • София
Честит празник Юлки!   bouquetБъдете винаги желани и красиви. И скоро да станем мами на едни здрави бебчета. 

Общи условия

Активация на акаунт