Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 532
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Ние вчера правихме погача, егати купона имах нужда от такава шумотевица. Бяхме в заведение 30 мацки и 10 броя мъжки, ние в салона за не пушачи. Много чиста работа това в заведение, отиваш, намърляш на хората и после в къщи  Mr. Green. Малко не спазих традицията само със сладкишите, но пак стана ОК. После като се прибрахме се радвах на подаръците все едно аз ще си играя с тях.
Искам да питам тази кърпа с парите и питката, до кога трябва да седи на високо?

# 211
  • София, Лагера
Добрутро, мацки!
Ах, как се наспах - станахме в 10.20  Party

Сакси, мерси много, че си включила и моето отроче в колажа  Hug Много е хубав! Бързо да оздравявате!

Благодаря на всички, които ми отговориха за имената! Май спечелих "баса" си - Пресиян се среща малко по-често  Wink. Муцка, и на мен ми харесва Боил, когато раждах Пресиян в род. зала една мама роди Боил, сега е в другата отчетна. Но не ми харесва как звучи на английски. Не че Пресиян и Тервел много звучат, де, но поне нямат особено значение  Wink

За кръщене - ще кръстя Тервел на Спасовден. Пресиян кръстих тогава, искам и Тервел да е на същия ден  Wink

Агенте, как е копитцето?  Hug

Бебеш, що не си намериш начин да изпуснеш парата? Ако не бира или винце, то поне заведение с приятелки (hen party  Mr. Green) не върши ли работа?

Какче, Пресиян ми е копие на татко си. Тервел прилича малко на него, малко на баща ми  Wink

Ноеми, това истинското ти име ли е? Все си мислех, че е ник  Blush
Ми то с това име ни ник ми требе, ни даже ЕГН  Mr. Green

Погача не правих, като беше Тервел на 40 дни беше бас разгара на грипа и не горях от желание  Rolling Eyes

Камелия, честита годишнина!  Simple Smile

И стига сте говорили за шоколад! Тъкмо успея да се удържа, и вие ме подкокоросате пак  Mr. Green

# 212
Бебеш, що не си намериш начин да изпуснеш парата? Ако не бира или винце, то поне заведение с приятелки (hen party  Mr. Green) не върши ли работа?
Всичките ми приятелки са във Варна  Tired, тук "стрите съученички" всичките са женени с деца и не излизат вечер. Има и друго, че Тея като започне да плаче се успокоява само в мен  Mr. Green а тук във всички заведения се пуши  Tired
До сега шопинга в интернет помагаше но накупих всичко за децата за другата зима  Mr. Green (от ларедут) и вече няма какво да пазарувам (а и съм в режим "събирай пари за втората година от майчинството")...

# 213
  • София, Лагера
Аз излизам винаги с Тервел, не съм се отделяла от него още  Rolling Eyes ... ама това, че заведенията ви са само за пушачи  #Cussing out Sick
 Hug дано си намериш своя начин за успокоение, много тегаво иначе!

# 214
Аз излизам винаги с Тервел, не съм се отделяла от него още  Rolling Eyes ... ама това, че заведенията ви са само за пушачи  #Cussing out Sick
Имам бивши гаджета, които все ме канят на кафе и аз все отказвам  Mr. Green Но не съм чак толкова гадна  Mr. Green

# 215
  • София, Лагера
Имам бивши гаджета, които все ме канят на кафе и аз все отказвам  Mr. Green Но не съм чак толкова гадна  Mr. Green
... ми... ако не спиш с тях, какво му е лошото  newsm78 пак се разнообразяваш!

# 216
... ми... ако не спиш с тях, какво му е лошото  newsm78 пак се разнообразяваш!
Joy Ще има да ме говорят с месеци , така е в малкия град  Crazy
п.с, Аз с мъжа си не правя пък с тях ще правя Crazy

# 217
  • София
E, бебеш, помисли го от друга гледна точка - и клюкарите са хора  Joy не бива с лошо, дай им материал за размисъл  Mr. Green

Аз винаги като си дойда в дград пък се кефя, че непрекъснато срещам познати и че можеш примерно да си вземеш нещо от кварталния магазин с уговорката, че "мама като мине довечера ще ти го плати"...
Тука един ден се заключих отвън (тъпата врата без брава). бях с яна, нямах пари, телефон, ключове... питай ме какво ми беше като всички познати са на сума ти разстояние. да, мога да пътувам гратис с градския транспорт, ама гаранция, че ще ги открия точно там.. отделно беше 9.00 сутринта, а се очертаваше мъжа ми да се прибере в 18.00  ooooh!

# 218
  • Велико Търново
Саксофонче, колажа е много хубав! Благодаря за труда и въображението!
Да оздравявате бързо!

п.п. Каква е рецептата за тези капки мед и лайка, би ли споделила?

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 12:05 от tonche

# 219
Сакси, невероятно красив колаж.
Огромно благодаря за труда   bouquet

# 220
E, бебеш, помисли го от друга гледна точка - и клюкарите са хора  Joy не бива с лошо, дай им материал за размисъл  Mr. Green

Аз винаги като си дойда в дград пък се кефя, че непрекъснато срещам познати и че можеш примерно да си вземеш нещо от кварталния магазин с уговорката, че "мама като мине довечера ще ти го плати"...
Тука един ден се заключих отвън (тъпата врата без брава). бях с яна, нямах пари, телефон, ключове... питай ме какво ми беше като всички познати са на сума ти разстояние. да, мога да пътувам гратис с градския транспорт, ама гаранция, че ще ги открия точно там.. отделно беше 9.00 сутринта, а се очертаваше мъжа ми да се прибере в 18.00  ooooh!

Няма спор че "на село" се живее най-добре  Mr. Green Аз за това се върнах - спокойствия, чистота навсякъде, паркове, малки разстояния  Flutter Голяма кеф.

# 221
  • Пазарджик
Здравей те ,най накрая се докопах до компютъра,личи си ,че времето е лошо за ден и половина бая се е изписало!
Ноеми за съжаление не познавам никой с тези хубави имена,ама то в малките градчета е така ,се на майките и бащите си кръщават децата ,та са все едни същи.Много е смотано това./включително и моите деца-болезнена тема/
за стерилизирането всичко всеки ден,по няколко пъти.Ползвам електрически стерилизатор,а и ние сме на АМ и бая посуда имаме.
Някой питаше за стерилизатор в микровълнова-15мин.в 100мил.вода
Сакси отлична работа   bouquetмного са ни хубави малките душички ПУ-ПУ-ПУ
Честит рожден ден на всички ,които празнуват днес и вчера на патерици!!!
Честити ви месечинки на бебоците!
За кръщенето  ще го правим,но искам родители те ми да присъстват ,а те са в чужбина ще си идват август ,та тогава.Каката я кръстихме на 1 г. поради същата причина.

А сега да се оплача и ние сме вече  в отбора на пъпките Cry а док е от 2ч./освен пъпките и се лющи кожата зад ушетата,сърби я и ги е разранила през нощта,сега е с ръкавици/

Вчера съкровището/свекървата/дойде да види малката си внучка за втори път newsm78,и донесе на голямата си внучка гумени бонбони и шоколад с ИЗТЕКАЛ СРОК НА ГОДНОСТ #2gunfire направо нямам думи/не и се случва за първи път/,Таня такива бонбони не яде,но снощи моята приятелка с детето и ми бяха на гости и нейния хубавец изял половината пакет /доста голям плик/и днес като видях срока и направо полудях.Все си мисля ,че от тези бонбони няма да му стане нищо ,но и се обадих  да го следи.

# 222
Здравейте
Тези дни не мога да вляза дори ида се запиша е и 15 страница е нещо.
Нощни мерси за темата  bouquet
Сакси специални благодарности,че си ни включила и нас и адмирации за колажа,невероятен е   bouquet bowuu Стискам палци малкия бързо да се оправи.
Честита месечинка на бебенцата ни.
Честити рожденни дни и годишнини.Не пиша имена,да не пропусна някого.  bigdance2
За очите за сега на малкия му синеят ама не знам дали ще му останат такива.Аз съм със синьо-зелени очи а тати със светло кафеви.
За кръщенето другата година към май месец.Но не съм избрала къде.
За приликата на детето ами прилича на себеси hahaha
Секс нещо нямам желание.Някой беше писал,че цикъла му е дошъл е аз ще съм 2-та.Нали уж като кърмиш не ти идвало newsm78.
За стерилизирането все още го правя ама да видя до кога.
Сега да ви питам за гладенето?Аз гладя.Гладите ли и до кога мислите да го правите?
Времето ми изтече малчо започва да протестира.

# 223
  • София, Лагера
Тути, смяташ ли да й кажеш на свеки?  Rolling Eyes

Сенедра, нищо не гладя  Peace

# 224
  • Пазарджик
О аз вече го направих ,сигурно третия път в който ще си види внучките ще е след година,ама много важно.
аз гладя всичко и на Нели и нашите,не прибирам нищо в гардероба не гладено

Общи условия

Активация на акаунт