Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 535
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от нас,малко не наспали се,но все пак свжи.
Аз искам да се оплача нашата щерка какъв номер ни спретна,след като вчера цял ден спа блаженно докато имахме гости и ни остави и ние да се почувстваме като хора тази нощни го изкара през носа-цяла нощ носене на ръце,говорене и накрая рев,така все едно я колим с тъпото ножче #Crazy
Днес се надявам като сме самички да се държи по прилично,че и намен вече взеха да ми гърмят бушоните,не стига това ами ми прави и номера като я кърмя,суче,суче и като ревне няма спирка,после пак суче и пак рев и така 15-20 мин
За сега изчезвам че се събуди  после ще пиша още Hug

# 196
Камелия_петкова, случайно дали не си при нашия педиатър в Медива? Че като идаваше на едно посещение у нас ми каза, че точно се прибирала от едно бебе Никол Simple Smile
Ако е било на 2-ри или 3-ти  февруари може и при нас да е била. То нещата после се промениха и сега не съм записала малката при нея.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrnCOsf5lKIElbPOeoSkaci … GzyC9HDSlbPBVGSpw

Нещо май не ми се получи, но това е виртуална почерпка - преди две години се дадох на съпруга  Laughing дето виках, че няма да се женя

# 197
  • София
Добро утро.
Сакси, Hug за трудът който си положила,колажа е супер,половин час разглеждах снимките с голямо удоволствие,толкова са хубави всички бебчета Heart Eyes
Брилянтин,аз също не ям нищо млечно,местно и т.н. но четох на едно място че тялото се изчиства за минимум 4 дни та може би трябва да почакаш още малко за да разбереш дали има ефект.
Какче,моя син прилича само на мен,но като бебе приличаше и на татко си,после много се промени постепеннолБебката засега е одрала кожата на татко си,ама ще видим.За очите-на Дими доста дълго бяха сини и понеже аз съм синеока се надявах че и той ще е,но макар че прилича много на мен към годинката му се промениха и сега са зеленикави.Бебка естествено също е синеока засега ама кой знае тататък...
Камелия,честита годишнина  bouquet

# 198
САКСИ, невероятна си.  bouquet Благодарности за труда. Сигурно може д си го свалим и на компютрите.

Снощи и аз нещо изперках след толкова стоене в къщи. Успокоих се с аша вино. Mr. Green

# 199
Добро утро  Grinning
Сакси, колажа е страхотен, благодаря ти за отделеното време  Hug

Моя син прилича на мен, а дъщеря ми на таткото. Но има и малки неща взети от другия родител. И двамата с ММ сме с кафяви очи, моите обаче са много тъмни, та децата са взели моите очи, но за щастие неговите мигли  Flutter
Оказа се,че и ние се подсичаме от лентите на памперс и сега караме само на любимото ми либеро.
ММ скоро секс няма да види, защото вчера ми вдигна нервите и сега не му говоря  Mr. Green Изперках, вече защото дъх не мога да си поема, вино не пия, не пуша  Rolling Eyes по мъже ходех, но вече не става  hahaha Mr. Green

# 200
Саксииии, един път е колажът, браво ти - и за труда, и за добре премисленото подреждане, и всичко!   bouquet то вярно, че и нашите пиленца са си най-хубави,;) ма не всеки би се справил така на ниво, супер си  Hug

gali&presi, аз говорих със свещеник и ми каза по което и време да дойдем, все добре, не ми е известно да се уговаря час. днес отиваме, толкова съм щастлива!! а на теб да ти се оправя бързо Преслав!

Аgent, предполагам, че така или иначе ще го направиш, но все пак - вижте се с лекар за каката, никоя упорстваща кашлица не бива да се подценява, мдам

Feiche, бързо да се оправяш!

kakche, баткото беше одрал моята кожа (ах, мойта кожа rofl)) докъм четвъртата си годинка примерно, но с времето все повече прилича на баща си, от мен му остана само тенът, цветът на косата и очите, говорим за външни белези, нали, иначе и характерът, и нервната с-ма, за добро или лошо, хахах. сега бубето прилича външно на баща си (цвят на коса, очите..май, скули, форма на пръсти, крачетата и т.н.), но да я видим в динамика как ще израсне милата ми. хиляда души я зарекоха да е чернокоса и зеленоока като него, но всякак ще си я обичаме Simple Smile

кафе, шоколад - отвреме навреме, но не повече от 2 пъти седмично, като се замисля, си позволявам по кафе, шоколад също, но сега съм си направила купчинка домашни трюфели поне да знам какво ям и да ми е поне порционирано, хихи, защото и аз прекалявам, особено като ми се срине кръвното около обяд

кръщене - инициирала съм Мартин в християнството както съм могла през годините, без насилие, без убеждаване, исках естествено да се получи (при баща му е имало принуда в това отношение в детството и съответно е върл атеист, уви не само декларативен), надявам се и го чакам да изяви желание да бъде кръстен официално. за жалост не съм убедена, че ще се случи. няма да вземам това решение от името на никое от децата си, нека сами потърсят Христа. моля се да ги възпитам добри християни независимо от всичко, вкл. от това кръстени ли са или не

стерилизация - май съвсем кратко правих, не повече от 2 седмици, вече и биберонът минава само под чешмяна вода. ей, вярно е това за вторите (1+) деца ))

Камелия, честита годишнина, само хубавини чак до диамантена!

хубав и спокоен ден на всички момичета и момчета:)

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 09:27 от careener

# 201
  • София
Сакси, колажа естрахотен!  bouquet

Ние Милена я кръстихме когато стана на 1година.  И така отпразнувахме с роднините двете неща заедно. Сега мисля да кръстим малката около Гергьовден, но още има време.

Погачата беше запланувана за вчера, но я отложихме за другата седмица, заради грипа на Милена. Абсурдно е без нея, тя е главно действащо лице във всичко което се случва с бебето.

Не познавам нито Тервел, нито Пресиян, нито Ноеми, нито Амелия.

gali&presi , хубаво е да си запишеш час в църквата. Ако отидеш и попа е свободен ще ти прочете молитвата, но ако уцелиш да има ангажимент ще трябва да чакаш.

Аз имам един стерилизатор от Милена, с него си стерилизирах помпата. Още не съм го ползвала сега, ама не мога да се сегя обаче колко време се пускаше в микровълновата  newsm78.

# 202
  • София
Сакси, евала за колажа, разкошен е  Hug

# 203
  • София
Иван вече окончателно ми е сополив. В петък два пъти му извадих зелени сополчета от нослето. В събота бяха малко повече и така днес вече съвсем си ги има, а и ми се струва, че от зелени и гъсти взеха да стават редки и бели...  Tired
НИщо не давам освен осцилококцинум и пръскам стеримар. знам за едни перфектни домашни капки отвара от мед  и лайка, ама все ми се струва, че е много малък за такива алергени, пък било то и само впръскани в носето.. не знам...  Rolling Eyes

Радвам се, че ви хареса колажа, бързах много, че днес яна си идва и само ще ми е до колажи  Laughing

# 204
Добро утро!
Аз се приготвам психически за подаване на документи утре за градина на Ивайлата....Тия дето са ни наблизо са с голям наплив и ние сме почти с нулев шанс за прием...понеже аз ще ида към 10-11 часа, а не към 4 Simple Smile
Тази, вкоято със сигурност(уж) ще ни приемат пък е на другия край на града...  Tired Tired Tired

За кръщенето- много се двоумя...Каката не е кръстена.
То аз за себе си не мога да реша доколко съм вярваща, какво остава за децата. А кръщенето е "религиозно тайнство" и трябва да се обмисли сериозно. Не е въпрос на "хубава традиция"  Naughty  
Как да ги  въведа  децата в една вяра, която сама не познавам добре...А това, което знам буди доста съмнения и несъгласия...Мисля да поговоря с някой свещеник. Ако ще кръщавам де. Той ще ми обясни какъв е смисълът от светото кръщение и по-важно - какво символизира то. Това не е ритуал за закрила.

Иначе съм кръстена като малка в Бачковксия. Влюбена съм в това място. Пътят до там е изключително живописен, природата е уникална. Но отпред, пред манастира вече е на крачка от бит-пазар  Twisted Evil
Наред с  билките, сладката, мерудиите и меда, които са домашно производство и са много вкусни има и безброй будки тип- магазин за 1 лв и е залято от китайски боклуци.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 205
Има нова група във Фейсбук. Пишете ми имейл на лични за да ви добавя  Hug

# 206
Добро утро, момичета!
Бързам да ви почерпя, че Максим днес става на 1 месец Simple Smile

Снощи врътнах 2 бири.... Много съм щастлива...  Laughing Mr. Green Twisted Evil
А тази нощ въобще не съм ставала... Снощното последно ядене баща/син се е проточило до към 3 през нощта и тази сутрин Максим ме събуди чак в 9 без 10...  Party Съответно и не съм се цедила и се събудих цялата мокра... Вече 3-та порция нацеждам...  Crazy

Деавит го има по аптеките, 2 лева и стотинки струва...

Ние онзи ден правихме секс....  Mr. Green Ама ми беше като за първи път....  Embarassed Лохиите май свършиха...., но да видим...

Забравих да ви кажа, че започнах да пия бирена мая...

# 207
За шоколада ям всеки ден, много обичам пък нали кърмачките не може да се лишават  Mr. Green
За имената-Пресиян-2, Тервел-2, Ноеми-0, Амелия (Амалия)-1
Кръщене ще правя на 5.09 ама не знам тази или другата година, зависи от това кога не съм бременна  hahaha
Ви на мен тогава не ми бяха свършили, то трябва ли  newsm78
Стерилизирам с разтвор на Чико, за сега всеки ден, мисля още месец-два да продължа, после като почне да лапа всичко зор голям, че стерилизирам  Crazy
За пъпчиците, нашата педи ми даде един разтвор за вана Триклобактер, много е ефикасен всичко изчезна
Камелия честита годишнина   bouquet
Мила това по скоро е ритуал ала „да си осигурим място в Рая”   Peace
Бира честита месечинка на Макс  Heart Eyes

# 208
Сакси колажа е страхотен. Благодаря ти за труда Hug Всичките бебенца са ни много хубави пу пу пу  Hug
Дано бебо бързо да се оправя от тези сополи.

И аз на малката и вадя от вчера едни ooooh! направо не искам и да си помислям, че може да се увеличат повече. Засега капя само лайка Tired
На каката днес ще излезе резултата от секрета на гърлото и носа. Дано да няма някоя бактерия пак, че вече ми писна Cry Само се мъчи детето.
Камелия честита годишнина. Много семейно щастие  Hug

За кръщенето - Маги я кръстихме преди годинката. Чувала съм, че е хубаво да е преди навършване на 1 година. Общо взето колкото по-рано толкова по-добре.
И на бебка ще направим кръщенето лятото на някой празник Peace
За приликите - Маги си прилича изцяло на рода на моето мило. Само тъмните очи и мигли ми е взела Flutter Сега за бебка всички казват, че на мен приличала Flutter

Честита месечинки на всички Hug

# 209
 Сакси, колажа е страхотен, ние не успяхме да се включим, но.. другия път.
 Какче, моят син е взел от мен само очите имам предвид формата, всичко останало е на баща му, а пък малката е негово умалено копие, само че в женски вариант.
За цвета на очите, Марти беше със сини очи до към годинка, после станаха кафяви, сега Ивайла е със сини, но предполагам, че и нейните ще се променят.
 Гали и преси, честит ти рожденик и бързо да оздравява!
 За шоколада, по принцип никога не съм налитала на сладко, но сега...хапвам всеки ден и то по много Embarassed просто не мога да се въздържа.
 Хубав и усмихнат ден!
П.П. Сакси, за хрема може да да разториш клеева тинктура във физиологичен разтвор, но не знам каква трябва да е пропорцията при толкова малко бебе.
 Честити месечинки на всички!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:35 от адис

Общи условия

Активация на акаунт