но слава Богу май нещата се нормализират, от днес се храни по-спокойно и прави пак паузи от по 2-3 часа м/у храненията.

Ох, цял ден ви чета и накрая пак по диагонал минах.

Преско от снощи е с 37-39.3 температура и кашлица,ей така от нищото се появиха.Бяхме в детски клуб,а рожденника...като препикано мушкато
Нито подаръци искаше,нито да си играе,нито торта,нито свещичка да духа...абе голям купон.За финал посетихме спешното.Дребния спа през цялото време(естествено 
Свекито ще е потрсено 

нас ни няма ама другия път,ще успеем да се включим на време. 

, но как му викаш на галено 

През деня го оставям да поспива в кошчето за кола, не повече от 2-3 часа накуп, разбира се, е там си спи много спокойно явно като е сгънат и му е добре.
. Там пък, където се беше подсякъл още преди 3 седмици, все още седят гадните обриви, действам с Клотримазол, тъкмо се бяха поприбрали, и аз намалих мазането с него до 1 път дневно (че ми бяха казали 3 дена по 3 пъти да мажа и аз се обадих на педи за инструкции какво да правя по-нататък). Е да, ама пак се засилиха, че даже и нови се появиха. Сега от 2 дена пак мажа по 3 пъти на ден, пак почнаха да изчезват, но се чудя колко време мога да мажа с това антигъбично лекарство 

Препоръчани теми