Мартенички бели и червени закичени на ЯНУАРЧЕТА засмени (3)

• 30 547
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Сакси, много хубаво се е получило! Браво на теб   bouquet
Имаме си прекрасни дечица, така ми стоплиха душата, докато ги гледах ... миличките ни душички  Hug

ние преминахме през доста изразен скок в растежа - по цял ден висеше на циците ми в резултат, на което зърната ми са леш и не си ги чувствам Crazy но слава Богу май нещата се нормализират, от днес се храни по-спокойно и прави пак паузи от по 2-3 часа м/у храненията.

Ноеми, това истинското ти име ли е? Все си мислех, че е ник  Blush

А Ноеми като име много ми харесва, също и Наоми   Simple Smile
 Peace

Чувала съм на Амелия да викат Ами  Wink

Относно шоколада - изкушавам се и си хапвам от време на време ... много го обичам, но ме е страх да го ям в количествата, в които съм свикнала по принцип   #Crazy

Биричке, да ти е жив и здрав рожденника и много да те слуша  Wink

# 181
 ooooh! Ох, цял ден ви чета и накрая пак по диагонал минах.

Честито на всички с рожденници, месечинки и всякакви поводи за черпене   bouquet Hug

Ноеми, Тервел - едно бебенце в другата отчетна се казва така, друг не познавам.Пресия - сещам се за 4-ма.А за Амелия на галено може да е Мия и да, знам едно детенце с това име.И на мен Боила ми харесва.  Peace

За кръщенето - и ние ще го правим на двамата заедно, най-вероятно това лято.Нали не е задължително да имат навършена годинка? А за църковния брак - задължително трябва да има и граждански, нали?

Лохии - има нещо лохиоподобно още.

Сакси, и тук да ти кажа - супер е! Благодарим за труда!   bouquet Heart Eyes

# 182
  • Варна
Здравейте момичета,
Първо да благодаря на всички ви за милите пожелания!Много ме трогнахте Grinning
При нас днес беше малко SickПреско от снощи е с 37-39.3 температура и кашлица,ей така от нищото се появиха.Бяхме в детски клуб,а рожденника...като препикано мушкато Laughing CrazyНито подаръци искаше,нито да си играе,нито торта,нито свещичка да духа...абе голям купон.За финал посетихме спешното.Дребния спа през цялото време(естествено Mr. Green).Та така,сега си разглежда подаръците и чака"Баткото да донесе пицата"-цял ден не е ял нищо.
Ноеми,цялото му име е Преслав Peace
клеопатра.7 е най-накрая smile3521Свекито ще е потрсено Mr. Green
Шоколад ям редовно.
Честито на месечинките Heart Eyes
Този път съм стерилизирала 2-3 пъти.
Утре Вико прави 40д. и смятам да го водим да му четът молитва.Трябва ли да си запазваме час нещо Thinking
Feicheto бързо да се оправяш.Дребната да се събужда и да се захваща за работа Wink
Хайде лека нощ на всички  sleepuu
P.S.Колажчето е newsm74нас ни няма ама другия път,ще успеем да се включим на време.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 00:06 от gali&presi

# 183
  • София
bandit30, влезнах пак в пощата и гледах, гледах, ама няма писмо от 25ти, има от 24ти две писма - снимка на пепита и едно празно писмо със заглавие "re" ot "vanq t****a" (не изписвам нарочно името)....  чудех се много какво е това писмо, ако е било от теб, много съжалявам  Rolling Eyes

# 184
  • ул. "Мечтание"
Бире, честит ти рожденник!  Hug  bouquet Да ти е жив и здрав и много дълги и щастливи години заедно ви желая.

Клеопатра, много се радвам, че най-сетне се прибирате у дома!  Heart Eyes Не се тревожи за пътуването, спирайте по-честичко да се пораздвижвате. Бебчо ще е изряден, ще видиш!  Hug Лек път!   bouquet

# 185
  • София
gali&presi, биричке, да са ви живи и здрави рождениците   bouquet
Днес и Виктор е рожденник, прави 2 месеца и по този повод каза и първата си думичка... ГЮЛЕ Joy

Сакси, страхотен е колажа, ама много са ни хубави дечицата  Party
А сега по темичките:
- шоколад ям като не видяла, много ми се услажда;
- Ноеми, не познавам нито един Тервел, а имам приятел Персиян, ама точно Пресиян - нъц. Както и Ноеми не познавам, ти си ми първата  Mr. Green;
- за кръщене още не сме мислили, но със сигурност ще правиме;

А да ви питам, на кого приличат децата ви, че моето хем е момче, а е одрал кожата на татко си?

# 186
Сакси, мерси! Видях снимката! Страшна си и колко бързо го направи! Hug

# 187
  • Сливен
Сакси  Hug Прекрасен е!!! Браво  Hug

# 188
  • София

Маламир е супер име  Peace, но как  му викаш на галено  newsm78

Ми Миро може, хрумва ми и Лами, но това може в началото докато още бозае  Mr. Green

Лами като на някаква камила звучи  Joy

Стерилизирам всеки ден бибчките и шишетата, засега не ползвам помпата  Peace

Сакси страхотна си  Hug

Бира да ти е жив и здрав и много да те слуша  Hug

# 189
 newsm51 newsm74 Браво,Сакси!!!Много е хубав!!!А и дечицата са ни прекрасни!!!  Hug
Относно приликата-засега Аделина прилича само на баща си. Sad все едно не е моя...Но подозирам,че с времето ще се поизмени.  Wink

# 190
Малкия не прилича на никой от нас, но забелязваме прилики с разни роднини като дядовци например. При нас продължава зора с коликите, стига се дотам, че да довършвам хранене на сешоар, че след първите 5 минути на гърда почва едно извиване и охкане... ooooh! През деня го оставям да поспива в кошчето за кола, не повече от 2-3 часа накуп, разбира се, е там си спи много спокойно явно като е сгънат и му е добре.
Камелия_петкова, случайно дали не си при нашия педиатър в Медива? Че като идаваше на едно посещение у нас ми каза, че точно се прибирала от едно бебе Никол Simple Smile
Бибероните хич не си давам зор да стерилизирам, най-много да ги пъхна от време на време при помпата да поврят 5 минутки, ама то и помпата рядко ползвам. Бе с второто дете човек не се втелява толкова,а си представям с трето какво би било  Laughing
Дребния се поизчисти от бебешкото акне, но затова пък телцето му продължава да си е в ситни червени и не толкова червени пъпчици. Спряла съм млечните и разни други неща от няколко дена,но не виждам никакъв ефект. Просто не знам вече какво да направя, освен да опитам да сменя Сано-то с някакъв друг перилен гел, например с Surecare  newsm78. Там пък, където се беше подсякъл още преди 3 седмици, все още седят гадните обриви, действам с Клотримазол, тъкмо се бяха поприбрали, и аз намалих мазането с него до 1 път дневно (че ми бяха казали 3 дена по 3 пъти да мажа и аз се обадих на педи за инструкции какво да правя по-нататък). Е да, ама пак се засилиха, че даже и нови се появиха. Сега от 2 дена пак мажа по 3 пъти на ден, пак почнаха да изчезват, но се чудя колко време мога да мажа с това антигъбично лекарство  Confused Ама че упорити гадини.

# 191
  • Пловдив
Сакси колажа е страхотен. Благодаря   bouquet

Фейче, и аз бях с температура 2 дни, като вдигах до 40 градуса и се сваляше до 38. Но с компреси, цедене, сучене нещата се нормализираха. И на мен ЛЛ ми каза да вземам антибиотик, но на своя глава реших да не го пия. И лецитин - много помага също.

# 192
Сакси, мерси за колажа, много готин! Hug

Ноеми (освен твоите дечковци и теб самата) - Тервел = 0; Пресиян = 0; Ноеми = 0; Амелия = 2 (галено = Ейми)

Правих погача, стана страшен кокошкарник и беше много приятно, дори бебо не гъкна, само се кокореше по девойките, а кака му беше заведена на детски музей, защото кашля като магаре по неустановени от лекар причини и се притеснявах за поканените бебета... калорийният прием за седмицата е преизпълнен  Mr. Green

...ще чета назад по време на нощните кърмения...

# 193
  • бургас
gali&presi свекървището днес ще разбере че се прибирам,не съм и се обяснявала  Twisted Evil
нощни очи благодаря  Hug Hug Hug
биричке честит ти рожденник

# 194
Аз пък искам да питам за кръщенетата - решихте ли дали, къде, кога?
Аз ще кръщавам двамата на веднъж по всяка вероятност, в тесен кръг- само с кръстниците и нашите родители може би. Още се чудя дали и църковен брак да не си спретнм, че имаме само граждански а втората ни годишнина е скоро - 10.05. Именния ден наТея е 12.03, а на Явор е 17.04.
Исках и да питам мамите с вече кръстени бебета от нашия край - къде ги кръстихте и доволни ли сте?
бебеш аз и каката и баткото ги кръщавах в църквата в димитровград баткото беше на 2 а каката на 1 годинка;бяхме десетина души + камера и фотограф доволна съм стана много готино.не се изискват кой знае какви неща

Общи условия

Активация на акаунт