Отговори
# 555
Честит празник и от мен,мили дами newsm51
Кокетке,аз пък непрестанно си мисля за маметата тук,нищо че досега нямах възможност да се включвам често!
Приятно отпразнуване довечера и до скоро на всички! Peace

# 556
Честит 8-ми март на всички жени!!!

newsm51       newsm51       newsm51

Желая рози твоя път да кичат!
                                   Живей в преградката на младоста
                                        и нека всяка твоя мисъл
                                               бъде сбъдната мечта!

# 557
  • Велико Търново
Днес беше типичен 8 март  Grinning Ту слънце, ту сняг, само дъга където нямаше  Heart Eyes Ден на жената  Heart Eyes

# 558
Аз за този доплер си мислех,но както някой каза ще се вманияча и ще стане страшно вкъщи Simple Smile А,пък и според мен не трябва да сме толкова черногледи!!Нали все пак сме бременни,трябва да мислиме и да се чувстваме позитивно  Heart Eyes  Heart Eyes   Heart Eyes
Бенито,добре дошла!!Този път съм сигурна,че ще успееш!!Сред тези дружелюбни и позитивни мами тук няма начин да не стане!!Почивай си и слушай док!!
Аз за количките и креватчетата се информирам за момента,защото мисля да пазарувам лятото.А пък и от сега ми дават разни дрешки и уреди,които ще ми трябват само за няколко месеца.

# 559
Честит 8ми март и от мен   bouquet
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Тук 8ми март не е хич популярен, повечето дори не знаят, че днес е международният ден на жената  Confused Мъжът ми обаче вече знае и даже получих една торта по случай празника (предпочетох пред цветя, те не се ядат  Laughing)

# 560
Честит празник на всички бъдещи и настоящи мами  bouquet

хена, международен, международен, колко да е международен, май само в бившия източен блок се празнува, сори ако греша Peace

тук денят на майката, а си мисля че и в повечето европейски държави е така се чества през месец май Hug

# 561
Честит празник на всички мамчета! Нека всички бъдат много обичани и щастливи. Бъдете силни и винаги само напред и нагоре.
Добре дошли на новите мамчета.
Аз днес също ходих на ранен скринниг ехографското изследване е нормално но кръвните проби се пращат в София /аз съм от Бургас/ и се бавят 10 дена надявам се всички да е нормално. В бургас това изследване излиза 137 лв Simple Smile За мен за колички и дрехи също ми е много рано като дойде лятото ще пазарим пък и аз имам доста неща все пак ми е второ Simple Smile продавам количка 4ико трио фор ми ако някоя мама се интересува 550 лв розова е Simple Smile за дрехи аз пазаря също по интернет и ползвам посредник нямам никакви забележки да съм имала нещо счупено препоръчвам и на другите доста по евтино излиза Simple Smile
Весело изкарване на всички и умната тази вечер без алкохол Simple Smile

# 562
честит празник мили момичета Минавам само да ви поздравя,нямам много време да пиша но ви чета!Пожелавам ви  да бременеете и хубавеете,да сте здрави и очарователни,хубава романтична вечер и преградки от мен,аз отивам на женско парти с 8 други мацки Grinning

# 563
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Започвам да си миля,че като отида на ФМ и БХС ще има изненади.МЕЛИСА много са те оскубали.Тея хора срама нямат.Както казва баща ми да те е страх да хванеш дръжката на лекарския кабинет и почват да дерет.

# 564
Честит празник мами!  bouquetМного любов, красиви мигове и здрави ,и пухкави бебоци на есен,които много да ни радват Hug

# 565
ЧЕСТИТ 8-ми МАРТ[/b][/color][/size] на всички   bouquet

Малеее,колко много сте изписали от вчера !!! #Shocked
Естела- честито!!Пожелавам ви една прекрасна сватба и незабравими мигове !!!
Ения,много си хубава на сватбата!!!Бързо да се оправяш и стискам палчета да си по-добре още утре.Натоварвай се възможно най-малко и почивай повече  newsm51
Ние още не сме сключвали брак,заедно сме от 6 години и тъкмо бяхме решили да подписваме и чудото стана.Та решихме,че като се жениме и бебо ще порастне малко и той ще присъства на сватбата ни  newsm53 Защото сега имаме един куп работи да свършиме и няма да остане време и за това .
За какви цени говорите за изследвания,ехографи и прегледи????Просто недоумявам!!Аз до сега не съм дала 1 стотинка за нищо...И въпреки,че в момента съм безработна и неосигурена никой нищо не ми иска.Някой по-горе каза че си слагат цените по тяхно осмотрение,май ще да е права(ако не бъркаме е Кокетка).Как може такова нещо??!!!
А,за креватче и количка аз също мисля че ще ги купя към 7-8 месец.След раждането няма да ми е до разходки с бебо по магазините.Въпреки,че тук веднага започват да ги извеждат бебчовците и да ги мъкнат на ваканции и по заведенията!!
Ох много се разписах.....  love001

И аз съм по същия начин тук не се осигурявам,а всичко ми е безплатно не съм дала нито стотинка за нищо.Плащам си осигуровките в България и тук се водя по Европейската ми здравна карта.Правиха ми БХС също имам и записан час за ФМ и нищо не се плаща както и всичко останало заедно с раждането.Освен това ме затрупаха с безплатни книги и списания,мостри и ваучери за намаления.Имам право на безплатни лекарства и също така през бременността зъболечението е безплатно.Въпреки всичко това мн ми се искаше да си изкарам бременността и раждането в България(явно се извъдих голяма родолюбка  Grinning ),но за сега сме си тук в Англия.Просто България е доста по-бедна страна и здравната ни система е зле,но съм сигурна,че един ден това ще се промени.В момента по този начин страдаме ние които си плащаме осигурвките май за едното нищо...

# 566
Честит празник, мили момичета!
Бъдете обичани, усмихнати и щастливи!  bouquet

# 567
*Lucky* извини ме ама си стой там в добрата стара Англия Laughing Тук знаеш вече как е ,а и България няма да ти даде нищо ,а само ще ти вземе.Давам ти пример. След като децата ни станат на 1-на година всички ще взимаме по 240 лева на месец ShockedНе бих жертвала живота на детето си заради държава,която не обича децата си .Пиша го с трезвото си съзнание на човек завършил История!

# 568
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Сто процентово заставам зад diana_val4eva . Ако имаше как ние също щяхме да сме някъде другаде - само не и тук,но уви...

# 569
Да и на мен това ми беше мисълта!  Grinning Живее ми се България,но всичко да си е наред...за това и за сега няма да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт