Нов сериал " ВЪПРЕКИ ВСИЧКО"/ "HERŞEYE RAĞMEN" скоро по ATV

• 54 063
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • София
да, и на външност го докарва Alper Develioğlu, докато напр. дубльорът на Джансел в ПС хич не хваща око, ама има хубав глас.

тук можеш да видиш кой кого дублира:

http://www.dublajcilar.com/default.asp

# 376
Мисе, браво на теб! Hug Как бързо откри дубльорите.
В Америка си правят пластични операции, в Турция ги дублират- няма лошо. Laughing Всеки със своята практика.
Абе, нещо взехте да се захласвате по Джан Нергис (Мехмет). Харесвам му в визията само в сериала... Whistling  Нусрет е друго нещо. Голям сладур. Flutter

# 377
  • София
на мен пък в сериала много не ми допада с тези мустаци, но в живота е супер секси  Heart Eyes

# 378
нови снимки от 3 епизод:

Мехмед няма ли да участва в състезанието? newsm78

# 379
Здравейте.Много се запалих по тоя сериал ,още от първата серия.  Втора серия ще бъде ли преведена Embarassed Извинявам се,за нахалството,но сериала е страхотен.

# 380
  • Пловдив
Здравейте HugИ  аз съм тук,засега само с първа серия.Не ми се получава нещо като гледам само  по картинки Embarassed newsm78Ама децата са златни и ще ни правят преводче Wink-нали куклички Лйчеее,Тинчеее Фенче  love001 newsm51 smile3525

А момците наистина са newsm10Интересно,че Джан по ми фаресва с дрешки,а Еролчо по мускулчета Embarassed Joy Joy Joy

# 381
Здравейте.Много се запалих по тоя сериал ,още от първата серия.  Втора серия ще бъде ли преведена Embarassed Извинявам се,за нахалството,но сериала е страхотен.

Привет Hug

И аз съм така, изгледах първи епизод 2 пъти Crazy За първи път да ми хареса актьор с мустаци, а и другия играещ Нусрет хич не е лош Heart Eyes Благодаря за снимките  bouquet

# 382
  • Разград

# 383
  • София
Сигурно ще бъде преведена, но аз този път няма да участвам в превода, тъй като се прибирам в България и ще имам доста неща на главата... Та няколко серии няма да съм от екипа... Confused Но мисля, че Лийчето, Фенчето и Ринка ще са активни и ще ви зарадват с преведен втори епизод. Hug Hug Hug Flutter

# 384
# 385
  • Разград

# 386
  • Разград

# 387

Джан Нергис снимки

# 388
Сигурно ще бъде преведена, но аз този път няма да участвам в превода, тъй като се прибирам в България и ще имам доста неща на главата... Та няколко серии няма да съм от екипа... Confused Но мисля, че Лийчето, Фенчето и Ринка ще са активни и ще ви зарадват с преведен втори епизод. Hug Hug Hug Flutter
Ще ни липсваш Тинче, но ще гледаме да се справим, докато се върнеш и да не
разочароваме новите фенове на сериала.
Работи се по превод на серията - само да ви успокоя, че превод на сериите ще има Wink
Надявам се да оцените, че превод по слух е много по-труден и бавен от превод
на написан текст и да не го искате от днес за вчера, т.е. моля за малко търпение.

# 389
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз съм наясно  Wink Laughing Чакам до откат Peace

Общи условия

Активация на акаунт