Домашно насилие - Тема №2

• 283 761
  • 1 478
  •   1
Отговори
# 1 260
запис и тук.

# 1 261
При някоя от вас има ли някакво развитие? Скоро никой не е писал, чакаме новини.  Hug

# 1 262
  • София
Според мен, някои от последните коментари / страници / са доста съмнителни профили.Но, това е мое мнение и не заангажирам никого с него. Simple Smile

# 1 263
Според мен, някои от последните коментари / страници / са доста съмнителни профили.Но, това е мое мнение и не заангажирам никого с него. Simple Smile
Като си е твое мнение защо не си го запазиш за теб?  Wink Който не вярва че имам проблема който описах,с радост ще дам адреса си за да ме посетите  Wink То това е най-лесно за доказване..въпроса е,как ще се почувства този,който ме е обвинявал че лъжа,като разбере истината..?

# 1 264
  • ❌❌❌
Гузен негонен бяга. Wink

Не можеш да казваш на хората какво да мислят и пишат. Ти своето мнение защо го пишеш?... Всеки може да коментира, друже. Wink (Сега да не ме питаш аз защо не си запазя мнението... Crazy)

По темата: има ли някаква развръзка наистина? Никой не е писал...

# 1 265
  • София
Щом няма коментари, значи всичко е О.К.! Какво по-хубаво от това!

# 1 266
Гузен негонен бяга. Wink

Не можеш да казваш на хората какво да мислят и пишат. Ти своето мнение защо го пишеш?... Всеки може да коментира, друже. Wink (Сега да не ме питаш аз защо не си запазя мнението... Crazy)

По темата: има ли някаква развръзка наистина? Никой не е писал...
Това за гузния и негонения няма никакво място под моят пост Wink И май се отнася за теб??

# 1 267
При някоя от вас има ли някакво развитие? Скоро никой не е писал, чакаме новини.  Hug
При мен всичко е спокойно засега. Баси, давам си сметка, че не аз съм тормозената. Осъзнах, че в действителност аз тормозя всички вкъщи.  Confused

# 1 268
И аз пострадах от побой. Три пъти ме бие този човек, 2 от които не отидох да си извадя медицинско.Имам само описание на едно листче какво се е случило от докторите в пирогов, не знам дали ще важи в съд това, като е без мнение на съдебен лекар. Сега третият път ми счупи носа. Отидох до съдебна медицина и лекарят вместо да ми извърши някакъв преглед, той преписа това, което бяха написали в Исул от кабинет по УНГ (които едва сабудихме през нощта и нищо не са описали като хората). Бих искала да ви попитам, ако вече съм взела медицинско от този доктор и не съм доволна от това, което е писал, мога ли да отида при друг съдебен лекар да поискам ново мнение, докато още съм с шинирания нос, тъй като после ще е късно. нали има давност, доколкото знам.
Благодаря предварително за съдействието!

# 1 269
Според мен можеш, а също така отиди и в полицията. Пиши после какво е станало, моля те ! Успех !!!

# 1 270
Аз в полицията подадох жалба и те чакат да им занеса медицинското идната седмица, за изпратят документите в прокуратурата, но не знам какъв ефект ще има, тъй като бащата и братът на този човек са много силни хора в съдебната система Sad затова и миналите пъти не предприех нищо, тъй като смятах, че е кауза пердута Sad
Благодаря за съчуствието и бързия отговор!
Успешен ден Ви желая Simple Smile

# 1 271
Ти направи, каквото трябва, пък да става каквото ще!
Аз няколко пъти съм заставала срещу по-силни, влиятелни, богати и тъ нъ хора от мен /не става въпрос за физ. насилие, а за измами/. И всеки път съдебната система е заставала на моя страна! Така че се бори до край и обжалвай докато не постигнеш справедливост!

# 1 272
Благодаря за подкрепата!Този път и аз съм твърдо решена да потърся правата си, но наистина съм малко обезверена в нашата съдебна система, особено пък в този случай, както роднините са му по върховете!Току що въпросното лице, което ми нанесе побоя и ми счупи носа, се обади и се смееше. Каза да си давам парите по адвокати колкото си искам, нямало да спечеля - говорил е вече с баща си за всичко как и какво да излъже в съда. Даже баща му (който е врял и кипял в съдебната система, както споменах, наистина не знам какви присъди е раздавал този човек, при положение, че учи сина си как да лъжесвидетелства) вече му е казал какво да говори в съда, ако го съдя. Едното е нещата е, че съм била паднала по стълбите и сама съм си счупила носа. Наистина не знам как ще се справя с този човек. Наистина съм в доста сложна ситуация, да не говорим, че ме заплашва отново, че ще дойде да ме допребие и да ми запали къщата, и т.н., и т.н. А, в полицията има поне 7-8 жалби и никой нищо не направи, даже не го и потърсиха...
Благодаря все пак за разбирането и подкрепата!

# 1 273
То по-важното е да се отървеш от него, за да заживееш спокоен живот. Женени ли сте? Дете имате ли?

# 1 274
beb4o03, има и друг вариант - даваш пари на някой да го "пречука" /пребие/. Но гледай да не разбере, че си била ти. Прави се на ударена, ако те подпитва, а най-добре спри всякакви контакти с въпросното лице - не му звъни, нито му вдигай и хич да не ти дреме, че е по върховете. Днес е по върховете - утре е в низините. От върховете най-лесно се пада.  Wink И междувременно не е зле да запишеш някое бойно изкуство, въпреки че не се учи от днес за утре, но пак дава някаква насока за самозащита.  Wink И за оръжие бих те посъветвала, ма хайде да замълча до тук, че не е за лаици.

П.С. Съди го в друг съд/град, в който го няма баща му /по възможност/. Намери си свидетели. И си извади достоверно медицинско. Не си търси оправдания, за да не се захващаш. На насилниците първата работа е да заплашат жертвата. Не им се връзвай!

По възможност запиши разговора, в който насилникът казва как баща му го учи да лъжесвидетелства и те заплашва. Абе, записвай всеки разговор с него на тази тема и после в съда. Направи достатъчно копия и дай на познати, в слуай, че записът се "загуби".

Тва за падането по стълбите е куха работа. Малоумници само биха се вързали. Обикновено насилниците само заплашват - не се отказвай, все някога ще му вземат мерника! Не знам за какъв човек става въпрос, но и те си намират майстора.  Wink

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 09:36 от EXIT_HUMANITY

Общи условия

Активация на акаунт