За тези с тежък ПМС

• 46 677
  • 197
  •   1
Отговори
# 120
Дидитка чукай на дърво, щото аз имам и двете и ПМС и болки. Хич не е добра комбинация  Peace

И аз ги имам двете в тандем  Confused
Напоследък забелязвам ужасно ПМС- особено последните два месеца, започва със зверско главоболие и тотална непоносимост към всички  #Cussing out Говоря на въпреки, заяждам се за всичко, дори с хора, които никак не ме дразнят. Яденето на хрупкави храни от околните е типичен пример за дразнител.
Започнах да пия мента, глог и валериан, защото се ужасих от  себе си, но не ми помогна особено. Вчера ми дойде и започна втората част- болки, спазми, ниско кръвно  Close Така ще съм два дни, после още няколко дни ще се влачат гадните течове, една седмица почивка и айде пак наново- ям като прасе около овулация, след това главата...пфу  #Cussing out

# 121
Мойто ПМС се оказа бременност  Heart Eyes Crazy

# 122
Сериозно???? Без майтап???
Ееееее, вагабондееее, кога успя, бре? Нали се разделихте/разделяхте?

Много се радвам!

( аз съм вече....яко зле, ма ше се изкарат още един-два дена, де. Важното е, че не пиша вече убийствени смс-и посред нощ)

# 123
Мерси Жоз Simple Smile
Да, разделих се с господина с драмите  Mr. Green
Сега съм щастлива с другия, дето се чудех дали да съм с него или не и не съжалявам! Naughty
Аз съм си човек на риска Simple Smile
Както изглежда Господ обича смелите Simple Smile
Един ден просто реших окончателно, напуснах работа, теглих чертата на всичко и си казах че и аз трябва да съм щастлива най - после Simple Smile И така... Crazy Няма драми, няма интриги, само огън, огън, огън и бебе Simple Smile Да е живо и здраво де Simple Smile а пък след няколко месеца ще си припомням пак ПМСто Simple Smile Mr. Green Много ми е лошо сега...

# 124
Ооо, кака ти романи може да напише за лошото, ма трай, бабо, за голяма хубост.
И се глези и си угаждай, щото после....другиму ще угаждаш!  bouquet

# 125
Трая аз Simple Smile Глезят ме и се глезя  Crazy ее поработвам чат пат за цвят Simple Smile
Относно смсите, които пишеш и аз бях така, сега обаче рева за щяло и нещяло Simple Smile

# 126
Това с реването, така е, свиквай.
Аз ревах на филмчето за Монстър инкорпорейтид, моля ти се. Защото момиченцето, нали, трябваше да се раздели с чудовишето.

Оффтопикът е голям, но прекрасен!

# 127
  • в моя свят на мир и любов
Записвам се да следя темата, защото такъв тежък ПМС имам, че сама не се понасям

# 128
  • Варна

ЧЕС-ТИ-ТО! ЧЕС-ТИ-ТО!

# 129

'айде и от мен честито!

Аз пък току-що погълнах цял-целеничък шоколад Crazy Даже и не разбрах кога свърши.
Отивам да се срамувам някъде... /иначе имам оправдание - очаквам включване тези дни/

# 130
  • София
Ама вие само ПМС ли имате. Моят мъж казва, че е късметлия когато съм добра 3-4 дни в месеца. Каза, че имам 3 синдрома аз. ПМС, по време на цикъл и следменструален синдром /СМС/. Бил изключително щастлив, когато останат няколко дни между СМС и ПМС, но било изключително рядко. Сравнява тези дни като бяла лястовица. Най-лошото е, че и аз рядко се понасям. В последно време обаче започнах да се старая да се озаптявам и успявам. Частично, но семейния съвет каза, че съм по- спокойна последните два месеца. Последния път успях да се озаптя като се затворих в спалнята и крещях с възглавница на устата. Освен, че ми мина всички чуха, че ми хлопа дъската и бяха много мили и кротки, когато излизаха от стаите, в които влизах.  Twisted Evil

# 131
Този път ПМС-а направо ми беше тотално непоносим, изкарах си го на един много добър приятел, направо луд го направих. Мъжа ми го нямаше, беше в командировка  Joy

А днес ми дойде и станах със страшно главоболие и болки....

# 132
  • София

Много, много се радвам, Вагабондче  Hug
Бъди здрава, и всичко да мине леко и приятно  Hug

# 133
Благодаря ви гърли Simple Smile И на вас лек ПМС  Hug  love001

# 134
Благодаря ви гърли Simple Smile И на вас лек ПМС  Hug  love001

Честито и от мен и лека бременност!  bouquet

С годините става непосимо , аз ставам непоносима, та чак ме срам от себе си.
Вчера в един магазин такъв скандал спретнах... Добре , че голямото ме светна защо и смя.

Общи условия

Активация на акаунт