Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 337
  • 564
  •   1
Отговори
# 165
Сам излиза 3 пъти в седмицата,ако не е болен  Crazy и твърди,че отива на фитнес  Mr. Green Но винаги излиза щом дребните са по леглата т.е. след 21 и се прибира към полунощ. Peace
Аз също излизам с приятелки без него-понякога 3 пъти в седмицата,понякога веднъж в месеца. Flutter
Но и заедно излизаме-снощи,предходната вечер също...само да има кой да гледа ситните и сме аут! Mr. Green

# 166
Никога не е искал да излиза сам, предпочита да сме двамата. Когато го поканят и откаже винаги следва репика от сорта "Аууу ти си яко под чехъл" или "Ама тя не ти дава да излизаш, а"
Много трудно се приема от някои мъже това, че не излиза и естествено, аз съм причината Laughing

# 167
Излизането може да е с мен или без мен - винаги ме кани обаче и ако съм навита сме заедно , Омъжени сме и разведени и общо 15 години заедно. Принципно явно съм мъжкарана защото ми е приятно да общувам с всички от компанията му. Интересувам се от техните теми - мотори , шейни , играем карти  Rolling Eyes 

По женски пак пазарувам с него - защото пък той е голям педант и се грижи толкова добре за облекло и външен вид - чак повече от мен  Embarassed

Та разделяме се май само когато единият няма желание да ходи някаде ... 

И чакаме трето дете скоро скоро - обаче добре че имаме баби който удрят по едно - две рамена  Mr. Green

# 168
Омъжени сме и разведени и общо 15 години заедно.

много извън темата   bouquet - това страшно ме изкефи и ми стана много готино! вие сте се оженили - ок, но после сте се развели newsm78 ,но разбира се все още сте заедно(пу пу пу да не ви е уроки и да те си добре)и имате две деца и чакате трето  bouquet

# 169
  • някъде
Досега /вече 8години сме заедно/ никога не е искал да излиза сам...дано и занапред да е така Praynig

# 170
  • София
Средно 1 път седмично излиза сам от както сме заедно /6 год/
Винаги ме информира предварително, че отива при брат си или при някой от родата, кани ме да дойда и аз. Но предпочитам да пропусна това щастливо  събитие. Преди да излезе винаги е наготвил нещо да има вечеря за детето/ 21год/  Laughing
Нямам нищо против, аз също от време на време излизам с моя компания и тогава нямам проблеми с него. Работи си с таксито и чака кога ще го повикам да ни разхвърля по домовете.
Мисля, че всеки има нужда от време на време да се види със свои близки, да бъде за малко сам с тях.

# 171
  • Под Сините камъни
Всеки петък има ангажимент свързан с хобито му.В повечето случаи съм с него.В самото начало по често излизаше по мъжки така да се каже но вече май не му е интересно без мен  Mr. Green.

# 172
Никога не е искал да излиза сам, предпочита да сме двамата. Когато го поканят и откаже винаги следва репика от сорта "Аууу ти си яко под чехъл" или "Ама тя не ти дава да излизаш, а"
Много трудно се приема от някои мъже това, че не излиза и естествено, аз съм причината Laughing
Много ясно Mr. Green   bouquet
Шани  bouquet

# 173
Близо пет години сме заедно с него.За този период не е пожелал никога да излезе сам с приятели.В началото му казвах ако иска да го прави,че нямам нищо против.
Винаги ми е казал,че за него да излезе и да се забавлява без мен не е редно и не би се чувствал добре.Щом така чувства нещата негово си право.Така или иначе не съм го вързала за мен във всеки един момент може да си смени гледната точка.

# 174
Не излиза сам. Или ако го прави - е много рядко, по повод някакъв примерно с колеги или с шефа си. Но това за 5  години - три пъти. Излизаме заедно, приятелите ни са общи и не виждам причина да иска да ходи сам. Пък и да иска - знае, че не ми е гот така.  Wink

# 175
  • out of space
Всеки вторник ходи да играе футбол- имат си отбор и сериозно си тренират. След това правят разбор на по бира, та се прибира когато всички вече спим.  Grinning
Аз рядко излизам сама, да речем 1 месечно- уморена съм, мързи ме, имам хиляда неща за вършене....май съм се нахайманосвала вече  Rolling Eyes

# 176
  • София
Е, веднъж месе4но си е супер Grinning От майка на две деца да се о4аква пове4е, е направо нереалисти4но Laughing

# 177
Аз например излизам през деня - когато той е на работа и не си засичаме почивките. Но през деня. Вечер - не бих  Thinking

# 178
Не излиза без мен newsm03

# 179
у нас имаме договорка, че индивидуалните занимания са след 50:-) Не че не се случва, когато има например среща с колеги или съученици, които аз не познавам, но като цяло не разсъждаваме изобщо в тази посока. Смятам, че сега му е времето да сме заедно и гледаме да го правим. Висенето до късно в офиса му е напълно достатъчно:-)

Общи условия

Активация на акаунт