Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 194
  • 564
  •   1
Отговори
# 555
  • София

Кратък отговор на първия пост 0-  може би няколко пъти годишно, когато е абсолютно невъзможно да бъде заобиколено. Не че аз го спирам. Същото се отнася и до мен - и не че той ме спира. Ами... бяхме се вече наживели достатъчно, когато се събрахме.

# 556
Зависи и от ЕГН-то, наистина. В началото без деца, излизахме и двамата къде заедно, къде по отделно, май 6-7 вечери седмично. После запичнаха да намаляват. А сега, е много инцидентно, май хич го няма.

# 557
Ние винаги сме заедно навсякъде. И това нито пречи на мен,нито на него. Всичките ни приятели са семейни. Заедно се забавляваме достатъчно. За мен не е нормално, един мъж да ходи по дискотеки и да се напива ,и всъщото време жена му да го чака сама вкъщи. Мое мнение е все пак ,всяка двойка си има техен си начин на забавление. Дали заедно или поотделно  Simple Smile

# 558
  • по пътя
Много рядко се случва, когато няма как да оставим децата или на мен не ми се излиза(по принцип не обичам нощни излизания), за рожден ден на близък приятел, но общо взето почти не се случва.

# 559
Преди да се роди малкия излизахме често двамата.Сега се случва рядко.Ако бабата е свободна да гледа детето,ще отидем да разпуснем.Иначе мъжът ми излиза с приятели 1-2 пъти месечно.Има нужда,а аз нямам против.

# 560
Любимият се прибира след работа в къщи и не излиза сам. Обичаме да изкарваме вечерите и почивните дни заедно. Много харесвам тази черта от характера му, че иска да споделя времето си с мен. Навсякъде сме си двамата и не излизаме един без друг.

# 561
Любимият се прибира след работа в къщи и не излиза сам. Обичаме да изкарваме вечерите и почивните дни заедно. Много харесвам тази черта от характера му, че иска да споделя времето си с мен. Навсякъде сме си двамата и не излизаме един без друг.
Това не трябваше да го пишеш.
Ако мъжът предпочита да е с жена си или с приятелите и жена му е сред тях, значи си лепка  Mr. Green

# 562
Правим всичко възможно да пазим своята индивидиалност. Имаме общи и отделни приятели и поне веднъж месечно излизаме по единично. Отразява се много освежаващо на отношенията.

Като се роди малката с години бяхме навсякъде заедно и никак не ми допада това. Чувствах се като пенсионерка.  Mr. Green Нищо лично за тези, които им допада. Но аз така се чувствах. 

# 563
Ами така е, не всеки може да бъде себе си пред партньора  Peace
Имам предвид, че се осмиват хората, които нямат проблем с това, защото всеки съди по себе си.

# 564
Ами така е, не всеки може да бъде себе си пред партньора  Peace
Имам предвид, че се осмиват хората, които нямат проблем с това, защото всеки съди по себе си.

Бе то след десетата година брак ако не се знаете кои сте и какви сте по всяко време то нещо в брака не е наред   Wink

Общи условия

Активация на акаунт