Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 231
  • 564
  •   1
Отговори
# 540
Поради това, че си семеен ли?
Не. Поради ЕГН-то.

За другото съм съгласна  Simple Smile

# 541
Ама защо да не излиза, Човече, той си е такъв. Въпросът е защо авторката не излиза с него. Или защо се е омъжила за мъж, който излиза, ако тя не е такъв тип. Да променяш хората е непосилна задача, а и нехуманна. Хората се събират по себеподобие, другото не е честно.

Не смятам, че честотата на излизанията е толкова важен критерий. Себеподобни - да, като сиамски близнаци - не е нужно. Simple Smile

На мен даже ситуацията ми се струва перфектна - ами ако и на двамата им се купонясваше всеки ден и нямаше на кого да оставят детето? Сега тя го гледа повечето вечери, а ако на нея й се излиза, предполагам той с радост би го гледал, ако тя си поиска. Simple Smile

Според мен, проблемът не е в излизанията, а в притесненията с кого излиза. Wink

# 542
  • София

Според мен, проблемът не е в излизанията, а в притесненията с кого излиза. Wink

То винаги е така. Затова казах, че постоянно отделно излизане предполага настройка за отворен брак. Ако хората имат такава няма да се напрягат. Ако нямат пък да си излизат заедно и толкова. Или да не излизат  Laughing

# 543
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте отново.Благодаря на всички за изразените мнения.Така значи не съм доуточнила,че и аз излизам с приятелки,също така излизаме и с кумовете ни,чат пат с общи двойки от нашата компания,но наистина е рядко изизането с общи приятели вече,защото на скоро на 3 от двойките им се родиха деца и спряха да излизат.Иначе имам две баби под ръка,които гледат малката.Едната е а на долния етаж на къщата ни,а майка ми е на две улици разстояние.А както беше коментирала някоя от вас,той никога не ми е отказвал да я гледа,когато бабите не могат.Иначе ходим на кино заедно и гледаме филми вечер,когато не ми се спи,разбира се.Иначе аз определено съм по домошар,не работя и не учоа в момента,защото малката беше болна от левквмия и лечението и беше доста дълго и трябваше да прекъсна преди 3години и сега още се адаптираме към детска градина,болести и т.н. та още не уча и за това казвам,че имам доста свободно време.Някоя беше казала,че той има свободно време та не е така напоследък ето примерно последните 9 дни,в които беше на работи един от дните предишния ден беше станал в 6 и беше до 3 на работа,след това цял ден беше с нас навънка,след това до 6 на дискотека прибра се и отиде на  работа в 6:30 и е след тва спа 1 час на обед,но после отидохме в мола.Той е много по-издръжлив от мен,аз не спя ли поне 10 часа на другия ден съм като парцал.И нали пак казвам не ми е проблем това,че излиза с тях,а просто това че и това момиче е с тях.Просто за първи път има колежка,която е по-млада и си има приятели колеги.Ии така спирам,че поста пак стана много дълъг,хубава вечер на всички!  Hug

# 544
  • София
Кани ли те с колегите? Излизай и ти с тях понякога.
С оглед на преживяното с детето е още по-важно да споделяте забавленията си, за да неутрализирате ужасното преживяване. Иначе то може да остане доминанта. Такива неща разделят хората, защото другия напомня за лошото, а новите хора носят само радост и никакви лоши спомени.  Hug

# 545
...след това до 6 на дискотека прибра се и отиде на  работа в 6:30...
Супер безотговорно поведение.
Независимо дали ще е на работа или ще гледа децата си, колкото и да е издръжлив не е в същата кондиция, както след нормален режим.
Решенията са си негови, но примера, който дава на децата си не е добър. Ти като те чета ще преглътнеш всичко, но мисли за тях и това, което наблюдават, защото ще се отрази на разбиранията им за нормално и не.

С оглед на преживяното с детето е още по-важно да споделяте забавленията си, за да неутрализирате ужасното преживяване. Иначе то може да остане доминанта. Такива неща разделят хората, защото другия напомня за лошото, а новите хора носят само радост и никакви лоши спомени.  Hug
Много, много съм съгласна...

# 546
..... Може да не е нищо, може и да е, но ти не си част от това, а то е забавно и не е инцидентно, а си е ежедневие. Не е положително за брака забавната част от живота на всеки проеобладаващо да е споделена само с някой друг. ....

Много вярно!
Не е лошо, че излиза с приятели, но такива приятелства, особено между необвързана колежка и семеен мъж, ами не, не е нормално. Дръж го под око, защото в такива ситуации лесно залитат мъжете. Представи си, че утре се скарате за нещо, той се ядоса, звънне на Зорница,защото му е приятелка, и ...отекоха нещата.

# 547
Не съм чел цялата тема само първата и посл. стр. Но момичето да знае едно - сам мъж на дискотека - със сигурност не танцува сам цяла вечер и едва  ли се дърпа на жените. Звучи ми сякаш не се е наживял преди брака и сега наваксва.

# 548
..след това до 6 на дискотека прибра се и отиде на  работа в 6:30...
Брей, дискотеките до 6 ли работят? Да не е дремнал 2-3 часа при колежката? Аз бих направила всичко възможно  да излизам с тях и да я видя тази "весела компания". С бившия ми мъж имам случай, когато ми разказваше как се видял с приятел, седнали в парка на раздумка и любимия ми заспал на пейката. Върна се към 7 часа сутринта, лъснат и в изряден вид. Да се върне някой в 6 часа от дискотека обичайно е доволно почерпен, сигурно не е пил айрян или лимонада.

# 549
  • София
..след това до 6 на дискотека прибра се и отиде на  работа в 6:30...
Брей, дискотеките до 6 ли работят?
Могат да работят и до 8.

# 550
  • София
Едно е да излезе мъжът ми вечер, с приятели, на по бира, към които винаги мога да се присъединя.

Съвсем друго нещо е да излезе НОЩЕМ на дискотека, че и с жени в компанията. Тука вече свети червената лампа яко! И то знаете ли за кое? За това, че е проявил неуважение към мен, главното.

# 551
Не съм чел цялата тема само първата и посл. стр. Но момичето да знае едно - сам мъж на дискотека - със сигурност не танцува сам цяла вечер и едва  ли се дърпа на жените. Звучи ми сякаш не се е наживял преди брака и сега наваксва.
Е, кога да се наживее?Оженил се е на 20-21....   Laughing  почти веднага се е сдобил и с дете.
Живее му се, та камък се пука от мераци.....
Аз бих била с наострено внимание дори към мъж, оженил се на 30 (например) и нахойкал се преди това, а какво остава за някой, оженил се още от ученическата скамейка...

# 552
Е, кога да се наживее?Оженил се е на 20-21....   Laughing  почти веднага се е сдобил и с дете.
Живее му се, та камък се пука от мераци.....
Аз бих била с наострено внимание дори към мъж, оженил се на 30 (например) и нахойкал се преди това, а какво остава за някой, оженил се още от ученическата скамейка...

Да е мислил като се жени,това не е оправдание за мераците.. Но все пак си е и до човека,не само до наживяването, някои са домошари и не можеш да ги закараш на дискотека,дори и да не са се наживявали,други цял живот ,,студенти,, го раздават.. Авторката отпусне ли му ,,края,, сега - така ще е цял живот..

# 553
  • София

Независимо дали ще е на работа или ще гледа децата си, колкото и да е издръжлив не е в същата кондиция, както след нормален режим.
Решенията са си негови, но примера, който дава на децата си не е добър. Ти като те чета ще преглътнеш всичко, но мисли за тях и това, което наблюдават, защото ще се отрази на разбиранията им за нормално и не.
Човече, той се е оженил на 21, преживял е тежка болест на детето си, какво чудно има, че изпуска парата и дивее като момче на годините, които е?
На тази възраст кой не е осъмвал я в дискотека, я в компания и не е отивал директно на работа?
Всяко нещо с времето си.
Неприятното в ситуацията е, че авторката е по- поспалива и не може да издържи на такова натоварване.
И не иска, както виждаме- притесненията не са заради дискотеката, а заради колежката.

# 554

Човече, той се е оженил на 21, преживял е тежка болест на детето си, какво чудно има, че изпуска парата и дивее като момче на годините, които е?
На тази възраст кой не е осъмвал я в дискотека, я в компания и не е отивал директно на работа?
Всяко нещо с времето си.
Неприятното в ситуацията е, че авторката е по- поспалива и не може да издържи на такова натоварване.
И не иска, както виждаме- притесненията не са заради дискотеката, а заради колежката.

Леле какво е тая пара това чудо? Тя и съпругата му е преживяла същото или го е гледала на филм според теб?

Общи условия

Активация на акаунт