Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 232
  • 564
  •   1
Отговори
# 510
Обаче, като изключим крайните рецидиви, на децата им няма нищо, ако не прекарват всяка вечер в компанията и на двамата си родители.

# 511
  • Варна
Иначе  отчитам като грешка че след развода съм му "пазила честта" (изрзаяваща се в некоментиране кой какъв и защо), защото баткото като порасна взе да лепи от него "мачовщина" и мързел, което аз лично силно не одобрявам.

Винаги съм вярвала в обратната взаимовръзка. Баткото откъде попива това? Явно има значение какъв е коментарът. Коментар с осъждане или коментар без агресия. И аз не знам как да реагира човек.

# 512
  • София
Ами аз изобщо не съм коментирала, така че не мога да кажа. Сега мисля, че е трябвало поне да им споделям факти от т.нар. ни семеен живот.

# 513
Детето го намира за нормално, защото отношенията са ни такива още от раждането й и поводи за драми няма.

В това няма как да си сигурна.
И аз като дете го намирах за нормално, но като пораснах осъзнах колко крайни виждания виждания имам за живота, добре че по някаква случайност съм си намерила мъж на моя акъл, че иначе все сама щях да си седя. 

Сигурна съм дотолкова, че дъщеря ми всеки път ме изпраща на вратата усмихната без да показва капка недоволство или тъга. Все още не може да прикрива чувства, така че вярвам, че отношението й към излизането е неподправено. Дали след н-години няма да реши, че всъщност не иска такъв модел за нейното семейство, наистина не мога да съм сигурна. Но и ти не можеш да си сигурна, че твоята дъщеря един ден няма да реши, че вашият модел е скучен за нея и за своето семейство да избере такъв, в който партньорите да имат и по някой различен интерес.

# 514

Нямаше значение, че отношението на майка ми беше положително (към излизанията вечер).

wild poppy, нямам нищо против детето да си избира модел като порасне. Само казвам, че някои неща водят до избор на крайности.

# 515
На въпроса - не излиза сам никога, поне не откакто сме заедно  - 10години почти за статистиката. Карала съм го, но той казва, че се е находил, като по-млад сега иска домашен уют. Живеем заедно,от когато беше на 30. Човека ми си пада домошар.

# 516
От 6 години сме заедно-без мен вечер е излизал 1 път само.Винаги си ходим заедно навсякъде.Не че аз не го пускам,или той мен не ме пуска...просто така си се получава.Ето преди 3-4 месеца бяха се събрали той и още едно момче в къщи-към 00-01 часа аз си легнах,а те в 2 и половина решили да излизат,е събудиха ме да ходя и аз,иначе той нямало да отиде.А аз нали съм жива винаги за кръчми и дискотеки-даже,не се и замислих  Mr. Green

# 517
Ени-тка сега ме подсети, на 2 или 3 пъти ходи на новогодишен банкет от работата. Бях забравила.

# 518
Без мен не ходи никъде. Чак ме дразни.  Mr. Green

# 519
  • гр.София кв.Драгалевци
Здравейте!Моят мъж излиза...често...в смисъл понякога през ден,понякога 2 поредни дни,а понякога и няколко дни не излиза.С повишението и също така с липсата на персонал,работата напоследък му идва в повече и има нужда да се разсейва с приятели.Не че и преди не е излизал,но сега се е сприятелил с един колега и една колежка те са ни от квартала и излизат често.Та въпросът ми е:Мислите ли,че има такава тенденция,че след определена възраст  на мъжете спира да им се излиза толкова?Защото моят мъж,на 26години зодия лъв,винаги си е обичал да излиза с приятели,и аз обичам но някак си не чак толкова...

# 520
Здравейте!Моят мъж излиза...често...в смисъл понякога през ден,понякога 2 поредни дни,а понякога и няколко дни не излиза.С повишението и също така с липсата на персонал,работата напоследък му идва в повече и има нужда да се разсейва с приятели.Не че и преди не е излизал,но сега се е сприятелил с един колега и една колежка те са ни от квартала и излизат често.Та въпросът ми е:Мислите ли,че има такава тенденция,че след определена възраст  на мъжете спира да им се излиза толкова?Защото моят мъж,на 26години зодия лъв,винаги си е обичал да излиза с приятели,и аз обичам но някак си не чак толкова...
Според подписа ти, твоят мъж се е оженил на 21.Т.е., "заробил" се е млад и зелен....     Laughing
Та, как да не му се излиза, като не се е наживял и нахойкал?    Grinning
Ако си му и първата любовница...не ми се мисли.
А дали ще спре да му се излиза?Кой знае....някои спират, други стават още по-напористи.

# 521
katito0_yo, ти сама казваш, че човекът винаги е бил такъв. Това си е до характер, няма да се промени. Бил е открит пред теб, не го е скрил, не те в заблуждавал. Така че няма от какво да си недоволна, показал ти е ясно от самото начало кое е важното за него и ти си се съгласила, дори дете си била съгласна да създадете...

Никаква връзка нямат годините и зодията.
Скрит текст:
Моят също е Лъв и живеем заедно откакто беше на 23 г., обича да излиза, но никога не е повдигал въпроса да го прави сам, откакто има дете предпочита в повечето излизания и то да е включено, все пак времето му за него не е чак толкова много, за да го лишава от себе си дори в почивните часове дни.

# 522
  • София
Та въпросът ми е:Мислите ли,че има такава тенденция,че след определена възраст  на мъжете спира да им се излиза толкова?
И при мъжете, и при жените – не. Има хора, които обичат да излизат и хора, които не обичат. Първите спират да излизат, когато вече не могат по технически причини – тежка болест, крайна старост...  Wink

# 523
  • гр.София кв.Драгалевци
Мерси на всички за отговорите!Не се сърди,човече-права си,знам още от самото начало,че обича много да излиза.Не че ми е толкова проблем това,колкото това,че излиза и със Симеон и с тази Зорница.Момичето ме притеснява.Иначе той има време за мен и детето работи най-често 1ва смяна до 15:00 и след това винаги ходим някъде трлимата.Проблема е,че си пише с тях двамата и дедазнам....може би имам прекалено много свободно време и мисля само щуротии.Иначе,както писах,шефът му в момента е отпуска и той работи 9 ден без почивка и е малко по-изнервен и уморен,а и има двойно повече задължения...Иначе и с кумовете ни се виждаме,а той отделно и с един друг наш приятел.Мале,стана много дълго,съжалявам,съвсем обърнах темата.Хубав ден на всички!

# 524
  • София
Мерси на всички за отговорите!Не се сърди,човече-права си,знам още от самото начало,че обича много да излиза.Не че ми е толкова проблем това,колкото това,че излиза и със Симеон и с тази Зорница.Момичето ме притеснява.Иначе той има време за мен и детето работи най-често 1ва смяна до 15:00 и след това винаги ходим някъде трлимата.Проблема е,че си пише с тях двамата и дедазнам....може би имам прекалено много свободно време и мисля само щуротии.Иначе,както писах,шефът му в момента е отпуска и той работи 9 ден без почивка и е малко по-изнервен и уморен,а и има двойно повече задължения...Иначе и с кумовете ни се виждаме,а той отделно и с един друг наш приятел.Мале,стана много дълго,съжалявам,съвсем обърнах темата.Хубав ден на всички!
Еми, когато хората излизат основно отделно е нормално да те тревожат такива неща. Може да не е нищо, може и да е, но ти не си част от това, а то е забавно и не е инцидентно, а си е ежедневие. Не е положително за брака забавната част от живота на всеки проеобладаващо да е споделена само с някой друг. Като се жениш за излизащ човек е хубаво и ти да си излизащ, иначе споделяте основно ангажименти и отговорности, щастието остава индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт