Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 209
  • 564
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм за това хората да си излизат поотделно. Всеки има нужда от няколко часа по женски или по мъжки да разпусне. Ние докато нямахме дете си излизахме поотделно - той с приятели, аз с приятелки. Сега обаче си гледаме детето и ако единият излезе по цяла вечер, означава че другият трябва да се гърби с детето, а ние предпочитаме да сме заедно и да си помагаме в това. Поне докато дъщеря ни поотрасне още малко, че в момента такъв бебешки пубертет я тресе, че луди ставаме. Whistling. На приятелка мъжът й се наложи да замине в Китай по работа за седмица и тя изпадна в лудост сама с детето, без да има кой да и помага...чакаше го като Спасителят да се върне Laughing

# 16
Не излиза сам вечер...не му било интересно.
Но през деня се вижда с приятели  на по кафе ...

# 17
И моят не обича да излиза сам. Домошарче си е. Пък и повечето ни приятели са общи, затова излизаме да се виждаме с тях заедно. Може би 2-3 пъти годишно излиза без мен, и то най-вече защото аз съм отказала да го придружа (не искам да съм трето колело ако се вижда със стар приятел, когото не познавам добре).  Когато си ходя до България обаче настоявам да се видя с тамошните приятелки по женски, затова го пращам на по бира с техните мъже и всички са доволни Mr. Green

# 18
Моят съпруг рядко излиза сам вечер. Повече то му приятели са семейни  и излизаме двамата и те с жените си. Никога не съм го спирала да излиза ако иска. Аз също много рядко излизам без него.

# 19
  • София
Мъжът ми не излиза вечер сам.И преди да се появи детето рядко е излизал,а сега съвсем няма такова желание.То едвам намираме време заедно вечер да излезем.В нашето семейство поединичните развлеченията не вървят.През деня май си прави тежки обеди с колеги/приятели.Вечер и уикендите сме семейно.

# 20
И моя не излиза вечер. Откакто се запознахме не е излизал вечер, с изключение на фирмените банкети де Whistling

# 21
Значи мъжете, които флиртуват по заведенията до късно, не са на никоя от БГ мамма Laughing. Разбира се Grinning

Това, че един мъж излиза по заведения, не означава непременно да флиртува. И обратното - това, че флиртува, не означава да излиза редовно сам...

Всъщност, напоследък имаме много стройна програма.
Той ходи всеки четвъртък след работа на фитнес, а веднъж на 2 седмици /във вторник/ излиза с приятели. Работата му е такава, че не му налага отсъствия - дори обратното, дава му доста време вкъщи.
Аз често имам служебни закъснения - вечери, коктейли /минимум веднъж в месеца/. Отделно, всеки петък след работа е моето време за приятелки.
Принципно, той се прибира с около 1-2 ч. преди мен всеки ден и ако излиза, излиза след моето прибиране. Когато аз излизам, просто не се прибирам след работа. Децата си ги гледаме сами.
Останалите дни - понеделник, сряда, събота и неделя сме си заедно четиримата. Във вторниците, когато той не излиза с приятели, излизаме заедно със семейни приятели.
Не си представям винаги да излизам с приятелки в компанията на мъжа ми или да се лепвам за неговите приятели. Всъщност, приятелите ни са семейни в 98% от случаите - т.е. и двете половинки от семействата са ни приятели, но предпочитаме понякога жените да излизаме отделно и мъжете да излизат отделно. Най-вече от практична гледна точка, защото сме с деца, а децата някой трябва да ги гледа, пък и мястото им не винаги е подходящо в определени заведения.

# 22
Излиза на служебни събрания 3-4 пъти годишно. Естествено, че не броя командировките - няма начин от другия край на света за вечеря да си е вкъщи. Но на повечето пътувания и аз го придружавам - това се най-тежките дни за децата ни, защото ги гледат баба и дядо.
Хайманосвания по заведения, при това редовни, не бих толерирала. Аз не съм домашната помощница, а равностоен партньор. Ако започна и аз да миткам 2-3 вечери в седмица, а той в останалите, кога ще се видим?
Насаме по женски или по мъжки се виждаме с приятели в следобедните часове, когато децата не са вкъщи. Но тъй като повечето ни приятели са семейни и с деца, то излизаме заедно. Много сме смешни по заведения, защото си организираме мъжка маса, детска маса и дамска маса /ако сме три и повече семейства/.

# 23
И моят мъж е от тези, които никога не излизат сами. Много ни е ценно времето заедно и ако излизаме го правим заедно.

# 24
  • София
Не често. Аз също....Но и често да е нито той, нито аз ще създаваме проблеми....

# 25
  • на майната си
Излиза според необходимостите си, понякога може да е 1-2 пъти/седмично понякога месец да не излиза. Тези случаи обикновено са за да се види с роднини/приятели, които са в града. Аз ако не съм на кеф отказвам, но той си има глава да решава. Не ми пречи да се оправя сама с детето - дори ми е по-спокойно. От друга страна съм "дресирана" да се справям сама защото работи до 20.30 обикновено та така или иначе разчитам на моята програма, ако почива ми е бонус Simple Smile.

# 26
МОят мъж пък излиза!през ден,през два,не по баровете,но има тук едно заведение домашно и уютно и се събират да играят шах,карти с уиски,а понякога от тази игра например така им се отваря глътката на компанията,че продължават в някои бар(без шаха и картите разбира се Mr. Green )! нямам проблем,преди ходех и аз,сега си гледам детенцето,но когато бабата я гледа и аз съм с тях!

# 27
Не излиза сам вечер, нито пък аз. За 4 години се е случило 1-2 пъти да излезем поотделно вечер, и то за кратко кафе с приятели. Обичаме и предпочитаме да излизаме заедно.

# 28
То и моя е чужденец,  нашите чести излизания са почти само и единствено за спорт.
Хора, а мъжете ви не спортуват ли или може би събота и неделя.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 12:11 от kailid

# 29
... На приятелка мъжът й се наложи да замине в Китай по работа за седмица и тя изпадна в лудост сама с детето, без да има кой да и помага...чакаше го като Спасителят да се върне Laughing

Хммм, у нас аз съм тази, която ходи на командировки - често по цяла седмица. Справя се човекът спокойно и без да мрънка. Не се е оплаквал, нито съм заварвала децата необгрижени /само къщата е в леко артистичен вид  Mr. Green/. Хем моите командировки в 98% от случаите са заедно с кумицата и му е пределно ясно, че след работа излизаме и да се забавляваме...

Общи условия

Активация на акаунт