Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 204
  • 564
  •   1
Отговори
# 45
Няколко пъти годишно излиза сам. Организира си с други деца от квартала някакви игри на плейстейшън. Напоследък не са се събирали, май нямат игра.
Ние и на почивка като сме си даваме време сами. Има вечери, в които на него му се гледа някой мач с други италианци, аз пък искам да отида на масаж или да зяпам витрини -  разделяме се и толкоз. Няма драми

# 46
...
Признавам, че твърдението - никога не излиза сам за n години..., ми се вижда някак странно. Залепени ли сте бре хора?!  newsm78

Какво пък толкова чудно има, хората са различни, както аз например не бих могла да издържа мъжът ми да е 5 седмици някъде, така ти не можеш да си представиш да сте заедно нон стоп. Важното е, да си с човек, който има същите ато твоите усещания, че иначе става страшно  Mr. Green
Просто не сме намерили причина досега да излезем поотделно, не сме го обсъждали, приятелите ни са общи и ако излизам аз или той, защо другият да седи сам вкъщи или пък нарочно да търси друго занимание само и само да не са заедно. Но ако средите, в които се движат са различни, тогава е съвсем нормално да си излиза всеки с неговите. Има значение и характерът на хората, някои имат нужда просто да не виждат половинката си известно време. Когато детето беше малко всеки почивен ден имахме гости или бяхме на гости, никога не ни е било пречка на срещите. То пък остава и в почивните дни да не се видим, кога тогава? Естествено, не става да го заведеш в задимена кръчма или шумна дискотека, но ние също не сме по тази част, така че не се е налагало да се ограничаваме.

П.П. Ние и работим заедно.

# 47
  • Linz
Аз понякога излизам с приятелка, но той не мърда без мен.
Това е негов избор, не го чувствам залепен.
Излизанията са редки, по заведения не ходим.

# 48
  • Tам през Атлантическия океан
Koгато има концерт  Grinning на някои от любимите му хардкор групи  Wink

# 49
Koгато има концерт  Grinning на някои от любимите му хардкор групи  Wink

ааа тогава сме заедно.обичаме концертите!

# 50
Вечерно време въобще не излиза. Но пък ходи по ловове и офроуди.

П.С. Човечето се разписа, но Красимира още не е посетила темата?

Каква загуба....

# 51
Цитат на: Не тази вечер, Жозефина!!! link=topic=566769.msg17957747#msg17957747

П.С. Човечето се разписа, но Красимира още не е посетила темата?

Каква загуба....

Разбира се, че ще се разпиша, питат - отговарям, както и ти  Hug

# 52
Да бе, ясно ми е, моля ти се.

Все пак, не от вчера пиша в тези форуми. Laughing

# 53
Не е излизал без мен, от залепените е явно Mr. Green

# 54
Вечерно време въобще не излиза. Но пък ходи по ловове и офроуди.
...

Аааа, на лов и без мен - не става. И двамата обожаваме да стреляме. И по офроуд приключения си падаме. Аз доста повече от него...

# 55
Азаф, аз си падам по СПА или места ПОНЕ с вътрешна тоалетна.  Laughing
Умирам от ужас, когато джипката се изправи на 45 градуса по баира. Пищя.
Е, няма начин да сме заедно в тези моменти. Laughing

Апропо, знаеш ли какъв му беше коледният подарък? Joy

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 18:56 от Не тази вечер, Жозефина!!!

# 56
  • софия
Никога не проявявал желание да излиза сам.
От 14 г. сме заедно.
И при нас е така. От 15 се познаваме, но от 7 сме семейство и винаги е било така - и като гаджета все заедно и като съпрузи пак. Радвам се на това положение, макар понякога аз да имам нужда да изляза с приятелка. Организирам тези срещи след работа - от 17.30 до към 19.30 веднъж на три седмици, че и по-рядко Blush.

# 57
Азаф, аз си падам по СПА или места ПОНЕ с вътрешна тоалетна.  Laughing
Умирам от ужас, когато джипката се изправи на 45 градуса по баира. Пищя.
Е, няма начин да сме заедно в тези моменти. Laughing

Апропо, знаеш ли какъв му беше коледния подарък? Joy

Аз и по СПА си падам, но и той също  Mr. Green. Изобщо, за тези неща сме се уцелили.
Пък и на лов ходим на място с вътрешна тоалетна - на няма и 5 км. от вилата ни има резерват, в който разрешават периодично лова. Sunglasses
От офроуда не ме е страх - имах само един период, когато децата бяха малки - май ме беше ударил хормонът.

А, ако кажеш, че си му подарила пушка, ще ти предложа и аз брак /моят получи въздушен пистолет, за да стреля по косовете, че ни изяждат гроздето и не остава за винце/. Но гледам как се хилиш и май е някоя спа-процедурка... Laughing

# 58
Амиии, може да се каже, че в едната му пушка имам 50% участие, щото си е цифра, все пак.

Иначееее...той си пожела АКУМУЛАТОР за газката! Crazy
Естествено, му връчих просто парите...защото от коли не разбирам.

П.С. той СПА процедурки не понася, просто го играе шофьор и поема детето от минералния басейн, когато аз реша, че тръгвам по сауни и парни бани и ледени стаи. Mr. Green

# 59
  • София
Моят мъж излиза вечер само, когато е на работа. Както тази вечер  Mr. Green
Иначе не.
То аз изобщо рядко успявам да го накарам изобщо да излезе от нас с мен, камо ли сам да тръгне.

Общи условия

Активация на акаунт