Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 192
  • 564
  •   1
Отговори
# 60
  • с/у ОколоМръсТното
П.С. Човечето се разписа, но Красимира още не е посетила темата?

кажи тогава и моя отговор...  Joy Отдавна се знаем... Laughing

# 61
И виЙ ли сте от залепените с тиксото, сестро? Laughing
(Убий ме, не помня какво си казвала по темата)

# 62
Излиза, че 80 процента от мъжете дори не спортуват,  но то като се и загледаме, само младите момчета до 25 години изглеждат спортно. Явно умората и липсата на време си казва думата.

# 63
Излиза, че 80 процента от мъжете дори не спортуват,  но то като се и загледаме, само младите момчета до 25 години изглеждат спортно. Явно умората и липсата на време си казва думата.

Денят за мъжа ми започва с лицеви опори, клякания и велоергометър. Няма умора за него, който има желание да спортува го прави.

кажи тогава и моя отговор...  Joy Отдавна се знаем... Laughing

И аз знам отговорите на всички, но не изпитвам нужда да се подигравам, всеки с хобито си  Simple Smile

# 64
  • с/у ОколоМръсТното
Човече, кажи ти тогава...   bouquet Щом си знаеш урока.  Grinning

# 65
Човече, кажи ти тогава...   bouquet Щом си знаеш урока.  Grinning

Мъжът ти работи много, няма почивни дни, но въпреки това сте от тези, които изпитват нужда да излизат сами в свободното си време Simple Smile

# 66
Е те това е, класната пита, отличникът на класа отговори. Laughing
Отивам на поправителна сесия.

Шанка, по мога да ти отговарям на въпроси, свързани с...лЬОбими СПА дестинации. Laughing

# 67
  • с/у ОколоМръсТното
Няма познал... Язък, че нямаше залози.
Всеки излиза и влиза когато и където си поиска...

# 68
Няма познал... Язък, че нямаше залози.
Всеки излиза и влиза когато и където си поиска...

А такаааааа..... Joy
Разхилих се не на шега.

Направо ми паднА в очите....който и когато поиска. Stop

П.С. 3 дена без интернет ми се отразяват зле, да зема да тръгвам утре на работа, че да спра да ръся глупости и да чета такива. Laughing

# 69
  • с/у ОколоМръсТното
Жоз, размекнал ти се е мъзъкът от Томба, навярно... Или от онези младоци, дето 2 дни се пързалят пред очите ти...
А може и прекалено силно да се изказах. Но все таки... Това е. Няма ограничения.

# 70
Еее, двойката ми е незаслужена  Cry госпожо, моля ви, писах, че излизате сами, искам 6! Joy 

# 71
Жоз, размекнал ти се е мъзъкът от Томба, навярно... Или от онези младоци, дето 2 дни се пързалят пред очите ти...
А може и прекалено силно да се изказах. Но все таки... Това е. Няма ограничения.
Офф топик - маллллииии, кви момченцаааа, после ги поогледах, докато излизаха през ВИП-а на гондолите. Heart Eyes Heart Eyes
Даже моята беше след едно каре русички, мммммм.

# 72
  • София

Има професии, които абсолютно заместват ходенето на фитнес, че и повече  Wink

# 73
Ние сме от залепените.

# 74
1-2 пъти седмично. Уж по "работа".. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт