Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 291
  • 564
  •   1
Отговори
# 420
В такъв случай този навик е относително нещо. Ние се оказахме в обща компания, така че и да не бяхме станали двойка, пак щяхме да излизаме заедно.
И това не значи, че ще си говорим само двамата там или ще седим задължително един до друг.
Просто излизаме, защото няма да седя у нас на дивана, само и само да покажа, че можем да излезем сами, от какъв зор, ще ида разбира се, и ще си пия пиенето, да не съм малка  Laughing

Зависи и от традициите в самата компания, като се замисля, винаги, независимо за кой от нея става дума, каним двойката, даже да за съвсем пресни и да не познаваме човека.

Вече, ако човек държи задължително да има еднополова компания и да ограничава приятелите в нея, това е въпрос на избор и няма нищо лошо, но не мисля, че и в двата случая може да с говори за самодостатъчност.

# 421
Не, нямаше да излизате задължително заедно, независимо от общата компания, ако той беше/или ти/ на мнение, че семейните излизания са едно на ръка, но поне веднъж седмично/примерно/ всеки иска да разпуска отделно. При вас стечението на обстоятелствата е такова плюс личните ви възгледи - че идеално сте се намерили и то в това е очарованието. Защото ако аз съм с мъж, който си иска мачовете и бирените вечери задължително сам - а аз съм домошар и не понясам шумни барове, но в същото време искам да сме заедно винаги, ревнувам или се цупя - става мазало.

# 422
Това е така - когато има големи разлики в нужните и възгледите, винаги става мазало, независимо дали е за излизания или нещо др.

Иначе аз не мога да кажа, че излизам с него, излизам с трети лица. А това, че той е там, не ме бърка по никакъв начин. Въобще не го броя за семейно излизане. Семейно е, ако излезем само двамата или сме ние и още една/няколко двойки.

Мен не ме бърка кой как излиза, и въобще не се учудвам, че хората имат различни изисквания и нужди, нормално е, но като започнат "Леле, как може да има такива и такива семейства". Ми така - светът е шарен  Simple Smile

# 423
Абе, я да ви забия въпроса....      Laughing
Както Рози се чуди за едно,аз пък се чудя за друго:

Цитат
......но поне веднъж седмично/примерно/ всеки иска да разпуска отделно.

Какво толкова правите различно, като се забавлявате сами, че не можете да го правите комбинирано?
И питам точно за вечерните излизания.
Защото да се наприказваме с приятелки без мъже наоколо, ясно.И аз го правя, през деня.
Но вечерно излизане, дали със смесена компания, или само жени, за мен е все едно и също.
Нито ще пия повече, нито ще танцувам повече, нито ще седнем да дърдорим повече....
Та, на въпроса,какво различно правите , когато сте сами навън?

# 424

Иначе аз не мога да кажа, че излизам с него, излизам с трети лица. А това, че той е там, не ме бърка по никакъв начин. Въобще не го броя за семейно излизане. Семейно е, ако излезем само двамата или сме ние и още една/няколко двойки.

Те това не го разбирам, съвсем честно  newsm78

Красо – кат не го правиш, то как да го разбереш? Разликата е от небето до земята. Като сме сами с приятелки вечер –  бъбриме глупости/които при наличие на мъже не можем – защото ще ги отегчим жестоко/, танцуваме и флиртуваме на воля. Секса и града нали си гледала – те така е с приятелки. Много общ пример давам, но мисля, че доста ясно показва разликите.

Аз например не бих прияла танц с чужд мъж, ако моят е в заведението. Не бих говорила за размера, ако е на масата и ако мъжете на другите ми приятелки са там. Не бих споделила с усмивчица някоя негова издънка, ако е до мен и тн, тн... Wink

# 425
Те това не го разбирам, съвсем честно  newsm78

Ами не знам как да го обясня. Не съм там в качеството си на нечия съпруга.
Там съм, за да се видя с познати.
Не тичам, защото той иска да излезе, и да не го изпусна, а защото искам да видя тези хора, да ям и да пия с тях, или там каквото ще правим.

# 426
Защото да се наприказваме с приятелки без мъже наоколо, ясно.И аз го правя, през деня.
Но вечерно излизане, дали със смесена компания, или само жени, за мен е все едно и също.

Не са много компаниите приятелки, които могат да си го позволят през деня. Всъщност аз приятелка, която да не е през деня на работа или в майчинство нямам. Да не говорим, че в последните години така се случва, че все има по някоя кърмачка и за да се видим всички трябва да е след като бебето е поне нахранено ако не приспано. И вижданката отива към 21-22h.

# 427
Цитат
Като сме сами с приятелки вечер –  бъбриме глупости/които при наличие на мъже не можем – защото ще ги отегчим жестоко/......................

Не бих говорила за размера, ако е на масата и ако мъжете на другите ми приятелки са там. Не бих споделила с усмивчица някоя негова издънка, ако е до мен и тн, тн...

Тези неща могат спокойно да се правят и през деня.Не е задължително да се правят във вечерни заведения.
Аз поне, като излизам вечер, го правя с друга цел.Гореописаното става през деня.    Laughing

Цитат
..... танцуваме и флиртуваме на воля......

Аз например не бих прияла танц с чужд мъж, ако моят е в заведението.
За флиртуването ясно.Някои имат нужда от почесване на егото, други -не.

Танцуването става както само с жени, така и със смесени компании.
А защо не би приела танц с друг мъж пред твоя?
Аз съм приемала и мъжът ми няма против.
Виж, той обаче, не е канил непозната...    Mr. Green

# 428
А как се чувствате, когато мъжете ви излизат самостоятелно и са в ролята на този, който кани странична жена на танц?

# 429
Ама вие имате много странно разбиране за излизането поотделно, честно. Колкото повече чета, толкова повече разбирам, че всъщност не е проблем самостоятелното излизане, а самостоятелното ходене на дискотека.  Laughing Що бе, мацки, какво ви притеснява? Laughing

# 430
  • София
Не излиза често,да кажем 1 път на 2-3 мес.,понякога се случва и по-често,не правя фасони,не ревнувам,има абсолютна свобода от мен,но го заслужава,защото така добре си подреди картите пред мен,че и на калъп да го видя с някоя мацка,ще реша,че го изнасилват и ще тръгна да го спасявам Crazy
Същото важи и за мен,излизаме и заедно много,общите ни приятели са големи откачалки,като ходим на диско се забавляваме искрено,аз танцувам с приятели,той танцува с приятелки и така:)

# 431
Ама вие имате много странно разбиране за излизането поотделно, честно. Колкото повече чета, толкова повече разбирам, че всъщност не е проблем самостоятелното излизане, а самостоятелното ходене на дискотека.  Laughing Що бе, мацки, какво ви притеснява? Laughing

Е, едва ли за всички целта е една и съща  Simple Smile написаха напред, че една от тях е флиртуване и танци с др. мъже, затова попитах.

# 432
О, аз имам нужда от всичко - в умерени количества. Там е разликата.

# 433
О, аз имам нужда от всичко - в умерени количества. Там е разликата.

Нищо лошо, всеки си чувства от какво има нужда  Peace

По-скоро това ми беше интересно:

А как се чувствате, когато мъжете ви излизат самостоятелно и са в ролята на този, който кани странична жена на танц?

# 434
Аз ясно написах, че пред него - няма да приема и очаквам същото от него. Нарича се пазене на достойнството. Отвратително ми е било винаги, когато чужда жена танцува с друг мъж пред погледа на съпруга си. НО всеки си знае.
Когато сме сами - няма този проблем.
Същото е с разговорите.

Общи условия

Активация на акаунт