Колко често излизат мъжете ви вечер?

• 48 281
  • 564
  •   1
Отговори
# 435
Пред него не, но зад гърба му - да?
Различно разбираме пазене на достойнството, да изчакам да се обърне и да правя зад гърба му нещо, което по принцип считам, че не е редно спрямо него (не говоря конкретно за това), ми е подло.

Ама не това беше въпроса миии  Laughing
За обратния случай питах - за неговите самостоятелни излизания и когато той задоволява подобни нужди (ако ги има).

# 436
О, всеки си знае, вашия начин ми е ясен. Аз казвам за моя и моите виждания. Подло тогава може да наречеш и това, че в компания винаги го подкрепям, а вкъщи мога да му скоча за същото...

# 437
Пред него не, но зад гърба му - да?
Различно разбираме пазене на достойнството, да изчакам да се обърне и да правя зад гърба му нещо, което по принцип считам, че не е редно спрямо него (не говоря конкретно за това), ми е подло.

newsm10

Ама вие имате много странно разбиране за излизането поотделно, честно. Колкото повече чета, толкова повече разбирам, че всъщност не е проблем самостоятелното излизане, а самостоятелното ходене на дискотека.  Laughing Що бе, мацки, какво ви притеснява? Laughing
Нищо.
Но аз това питах:какво различно правите при самостоятелното ходене на дискотека?
Ако е флирт и танци до полуда с чужди мъже, на мнението на Човечето съм.
А ако не е това, какво е?  

# 438
Интересно ми е4 като никога не сте го правили и не изпитвате нужда - защо ви е да разбирате? Защото разликата е огромна. Тук не иде реч, че отивам с идеята да се наеба с някого в дискотечната тоалетна.

# 439
Подло ми е всяко нещо, което знам, че ще нарани човек, независимо дали ми е половинка или близък (майка/баща и т.н.).
Лицемерно ми е пред тях да играя една игра, а зад гърба им друга, и да казвам, че така им пазя достойнството като това нещо даже го извършвам пред общи познати.

Въобще не искам да разбирам теб или ти мен, ясно е, че всеки човек е различен, само споделих моето мнение по този въпрос, понеже го спомена  Peace

Но пак казвам - това беше странично писание, питах ти как се/ще се чувстваш, когато мъжът ти прави това зад гърба ти.

# 440
Нещо пак много ги преекспонираш нещата.  Laughing
На него не му е приятно, когато е там - да танцувам с друг, но когато излизам без него на дискотека - нали не вярваш, че той очаква, че4 няма да танцувам и в това число не влиза и присъствието на други мъже, все пак заведенията не само за жени...Тоест той го приема за нормално, както и аз.

Случвало се е веднъж да затанцува с певица в кръчмата. Не ми се описва как реагирах, вероятно се досещате. Това беше в началото на връзката ни да го наречем, оттогава всеки си знае урока.
Той вечер като излиза – аз зная, че ако е на бар или диско – ще танцува – я сам, я с някоя. Ако обаче се притеснявах и му нямах доверие – е едно. Аз му имам, знам че танца си е танц.

# 441
  • София
Както се държа с него, така и без него - леко фриволно към всичко и всички.
Но, като излизаме по женски, защо ми е?! Не, че съм нямала случай да се довлече някой чужд мъж и да скапе всичко. Аз нямам притеснения, но някои приятелки се смущават сериозно. Момичешката вечер си е за това - да е момичешка. И противно на една друга тема тук - нищим от битовизми до оргазми и мъжките уши не трябва да чуват всичко. Wink

# 442
...Ако обаче се притеснявах и му нямах доверие – е едно. Аз му имам, знам че танца си е танц.

Хем му имаш доверие и танцът си е там, хем скачаш като го прави.
Ти си знаеш, твоя работа, само попитах  Simple Smile

# 443
  • София
...Ако обаче се притеснявах и му нямах доверие – е едно. Аз му имам, знам че танца си е танц.

Нали правиш разлика от началото на връзката и след 10 години?

# 444

Че кое те учудва?  Rolling Eyes
На теб ще ти бъде ли приятно мъжът ти да флиртува пред теб? Вероятно не.
В същото време като излезе сам – защо мислиш, че не би го направил? Без да влага нищо лично, просто за спорта? Сега вероятно ще кажеш – не, той не би...Да, ама ти не можеш си сигурна...та така приемам аз нещата.

# 445
Но аз това питах:какво различно правите при самостоятелното ходене на дискотека?
Ако е флирт и танци до полуда с чужди мъже, на мнението на Човечето съм.
А ако не е това, какво е?  
Ами на мен това ми е странното някак си, че вечерните излизания опряха само до дискотеките. Аз не обичам дискотеките, нито със, нито без мъжа ми, просто това не е моят начин на забавление. Излизах наскоро веднъж с колегите ми на дискотека, просто щото те измислиха да е такъв формата. Ми какво правихме - говорихме си, танцувахме, видяхме се и с доста бивши колеги, които бяха поканени. Мъжът ми ги познава слабо, а и няма желание да се опознават, къв да го дири там. Флиртове, танци, али бали, не са ми интересни.
Обикновено когато излизам сама, излизам вечер след работа и се събирам с приятели, в някоя спокойна кръчма, приятели, които са само мои, свързват ни общи интереси, които не интересуват мъжа ми. Виждаме се до към 9-10ч. и се прибирам, не нощувам в кръчмата Laughing

# 446
Нали правиш разлика от началото на връзката и след 10 години?

Не. Поне в моята няма разлика никаква.
За нейната не знам, питах по принцип, ако е имала предвид, че сега ще реагира по др. начин, предполагам, щеше да го каже  Simple Smile

Че кое те учудва?  Rolling Eyes
На теб ще ти бъде ли приятно мъжът ти да флиртува пред теб? Вероятно не.

Не би ми било приятно да го прави по принцип. Особено зад гърба ми. Ако танцува с някоя жена пред мен, въобще няма да го приема за флирт.
Това само на теория, на практика знам, че въобще не би станал да танцува.

...Мъжът ми ги познава слабо, а и няма желание да се опознават, къв да го дири там...

Ами ето логична причина.
Както и ако си имат компании, която се чувства добре с други хора, но ако няма такава и двамата обичат да се срещат с други, не е толкова чудно, че излизат и двамата на едно и също място.
Така че не виждам какво толкова чудно имаше в писаното напред.
Едни излизат, други не, ако и двамата обичат да са отделно и го правят дори всяка вечер, това едва ли ще е в помощ на авторката, ако тя иска друго за нейното си семейство...

# 447
Както и ако си имат компании, която се чувства добре с други хора, но ако няма такава и двамата обичат да се срещат с други, не е толкова чудно, че излизат и двамата на едно и също място.
Така че не виждам какво толкова чудно имаше в писаното напред.
Едни излизат, други не, ако и двамата обичат да са отделно и го правят дори всяка вечер, това едва ли ще е в помощ на авторката, ако тя иска друго за нейното си семейство...
Мен не ме учудва, че излизат двамата на едно и също място, учудва ме това, че толкова им съвпадат интересите и приятелите, че са винаги заедно. Laughing Но не го приемам за ненормално де, просто ми е интересно Laughing

# 448
Какво значи винаги? Повечето хора за заедно за по 4-5 часа дневно в будно състояние.
С колеги и приятели реално изкарват много повече  Laughing
Не намирам за странно човек да иска да съчетае половинката си и приятелите и да използва малкото свободно време.
Не и за задължително, разбира се, просто не смятам, че е чак толкова много, че да се определя като "винаги заедно".

# 449
Човече пак се юрна да натири по нейния си начин нос ана другите, всичко що се пише – се коментира и оспорва  Joy

Общи условия

Активация на акаунт