Ще дам един много пресен пример:)
С най-близките ми три на брой приятелки напоследък се виждаме доста рядко. Работата и другите чудесии ни завъртяха много. Гледаме поне веднъж в месеца да се съберем цялата компания - я на заведение, я на бар. Тогава си идва и приятеля ми (ако му се излиза, разбира се) и става много весело. Но отделно с мацките държим да си правим женски вечери - събираме се в едната (без мъж), готвим си, ходим по анцузи и си говорим точно ония глупости, които мъжете намират за скучни

Като ходим по заведения пак само с тях, плюс някоя друга бройка човек, моя мил понякога идва, но доста често пропуска, просто защото ние обичаме да ходим по дискотеки от време на време, а той не се кефи чак толкова много. Пътите, в които е идвал и сме се събирали по-голяма компания, има мрънкане за музиката, хората, а на мен тези неща не ми правят впечатление, когато сме с мацките.
Аз също доста често съм отказвала да излизам с него, ако съм уморена, мързи ме или пък заведението, в което има среща, не ми харесва. Също така ми се е случвало да излезем двамата на среща с приятели, в бар, но аз да си тръгна по-рано, защото съм на работа на другия ден.
Иначе много ясно, че предпочитам да излизаме заедно и така и става в повечето случаи. Имаме една компания, всеки познава познатите на другия, общи интереси, но просто понякога се случва така, че имаш потребност и желание да излезеш сам. И това е едно от нещата, в които се крие чара на случващото се.
.:Диди:. - добре си го казала!