Великденски пости -2011!

• 68 591
  • 660
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Благодаря, момичета! Днес се чувствам по- добре от вчера.

Сетих се, че гледах един учител по  източното бойно изкувство ушу, същевременно лечител, реално помогнал на много хора. Та той каза- когато си много уморен, а имаш малко време за сън, просто си кажи преди лягане- ще спя 2 часа, но ще се събудя свеж и отпочинал. И така ще стане.
 Реших да го пробвам, но за моя случай. Снощи си казах- когато се събудя, ще съм по- добре и наистина, сутринта нямах температура и ми беше по- леко. Отделно и децата много ми помогнаха, незнам и аз точно как, но като си ги гушнах снощи за лека нощ, определено почувствах прилив на енергия.

Бразилка, бързо оздравяване и на теб! Hug Heart Eyes

# 376
     Момичета, къде сте??? Hug
     Утре ще си хапнем рибка, измислихте ли вече менюто???   chef

# 377
  • София
     Момичета, къде сте??? Hug
     Утре ще си хапнем рибка, измислихте ли вече менюто???   chef

Трябва да си призная, че тотално бях забравила, че утре се разрешава риба и не съм се подготвила Embarassed Тези дни нали карам на фрешове и чай, заради настинката, и забравих за готвене. На домашните им направих първия ден една тенджера с боб, а вчера - една тенджера с крем супа, от която има и за днес и не ги мисля Joy Добре, че влязох сега във форума да се подсетя и сега ще помисля какво да направя и дали днес или утре след църква да мина да купя рибата  chef

# 378
  • Все на втория етаж
При нас има рибарски магазин, със голям избор сурова риба, а в съседство предлагат и пържена. Та аз лично съм си решила въпроса. След църква, с колата до магазина и за обяд ще има готова пържена рибка.

# 379
Бразилка, няма проблем за рецептичката, въобще да ти е последна грижа! Оздравявай бързо! Simple Smile

# 380

Ай, съгрешила съм неволно, ужас.  Embarassed Просто незнам защо от самото начало останах с впечатление, че раци може, освен миди и скариди, грешката е моя, благодаря ти и бързо оздравяване желая! Между другото в състава на моите, за които се твърди, че са сурими-от Карфур бяха, няма следа от яйца, гледах съдържанието, а че са си кофти, кофти си бяха, чиста химия май като вкус, уж не бяха толкоз бъкани с разни е-та. 

# 381
Честит Празник! Благовещение - ден на християнската жена и майка. Мили дами бъдете здрави, щастливи и много, много обичани! Нека Бог и Божията Майка да помагат на нас и на хората, които обичаме!  bouquet

# 382
  bouquet
Честит Празник! Благовещение - ден на християнската жена и майка. Мили дами бъдете здрави, щастливи и много, много обичани! Нека Бог и Божията Майка да помагат на нас и на хората, които обичаме!  bouquet

Не бих могла да отправя по-добро пожелание!!!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 383
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !

# 384
  • София,
Честит празник и от мен!
Аз размразявам рибката.
Може ли да ми предложите някаква хубава идея за готвене на риба - взела съм хек филе! Praynig По принцип го харесваме панирано, но сега няма как да го панираме! Thinking

# 385
ЧЕСТИТО Благовещение
на всички, които са духовно богати,
готови са винаги да откликнат
на чуждата болка
и не се уморяват да пръскат
частички доброта от душата си наоколо, независимо от трудното време,
в което живеем! Hug Hug Hug

# 386
  • Градът на липите
Честит Празник и от мен

# 387
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! Hug Hug Hug

# 388
  • в семейството
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Аз пък въобще съм се отплеснла, че мога да похапна рибка. Бях запомнила за Цветница (щерката има имен ден тогава).

# 389
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !
Господ и Богородица да пазят дацата и семействата ни !
здравейте и от мен .
нямам време да прочета назад , ще го правя в движение .

за пръв път постя .
както и за други неща , неуспявам да сколасам да си готвя .
сутрин - от бисквитите "ревю" и домашно сладко , наобяд препечени филии с маслинова паста или домат , олио и шарена сол .
вечеря - салата от каквото се намира в хладилника със ядки .

не ми е много истински поста - не съм ходила на църква . броя го повече като опит за такъв .

Общи условия

Активация на акаунт