Дългото чакане след трансфер - 6

• 148 153
  • 820
  •   1
Отговори
# 45
Taleva мила  Hug Hug за съжаление е така-биохим.знам какво е от личен опит,просто бях съкрушена и благодарение на момичетата тук стъпих на крака,иначе бях пред  Crazy и не само аз,ами и покрай мен и мъжоо
Мен лично,също съм в Щерев,доки искаше да ме видии да пуснем пак ЧХГ,за да изолираме изцяло НЕДАЙ БОЖЕ извънматочна
После пуснах имунолог и генетични изследвания,които за добро или не са ОК
Имате ли замръзени  newsm78

# 46
Имаме 3 ембриона, всичко вървеше много добре.Извадиха ми 7 яйцеклетки и 7 още на следващия ден се бяха оплодили, 5 са до стадий бластоцист!Неразбирам какво се обърка!

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 19:01 от Taleva

# 47
Съжалявам Талева! Cry Cry Cry
Дано е грешка има ли такъв шанс дори и минимален , моля се да се оправят нещата ако има такава вероятност  Praynig

# 48
  • София
Мила Taleva, не се отчайвай - може нищо да не се е объркало, а просто да не се е получила имплантацията както трява. Щом имаш замразени -  имаш и още нови шансове. Впрочем, и аз съм при д-р Андреева в "Щерев". При мен и при четирите опита дори не се стигна до имплантация, но не се отказвам... . За жалост, има и разочарования - не при всички ни всичко е ОК.  Но- горе главата!!!

# 49
миличка и ние бяхме така,всичко уж беше Ок-на 10 ден чхг-52 и после само надолу newsm45
пуснах си тези изслед-я както ти казах,и те са ОК,значи си мисля,че понеже сме с мъжки фактор,можеби емброните са некачествено оплодени или нещо такова,в смисъл ,че сме и с ИКСИ  Rolling Eyes
Еее,можеби и аз имам вина,защото много се притеснявах и шашках и все се вкарвах във филми
Незнам,НО се моля  Praynig Praynig за всички ни следващия път да е  baby_neutral baby_neutral

А вие с какъв фактор сте ?

# 50
Ние сме с тубарен фактор - Две запушени тръби!Благодаря на всички за подкрепата, знам че това ми е първия опит и че имам още много шансове, но все пак тази първоначална заблуда е много неприятна!Пожелавам на всички късмет и само положителни тестове!
Evita1717 какво става с теб има ли вече новини!

# 51
stefito123 ,ако ще правиш тест направи си кръвен.Макар че по-добрият вариант е да изчакаш поне още 4 дена и тогава да го направиш.Аз моя го направих на 12 ден от трансфера.Дано теста ти е доста положителен Praynig

Благодаря ти Simple Smile и аз се моля и моя , а и на всички останали момичета тестовете да са положителни  Hug а аз... май няма да бързам, по-добре да си изчакам деня,колкото и да не ми се иска Embarassed

# 52
Момичета,тази нощ се събудих от много силна болка в полова област.Пих 1Парацетамол и 1Но-шпа.Болката беше на спазми и бях легнала по корем,ако това има значение.От ЕТ са минали едва 4-5дни,а датата за теста е толкова далече...Какво ли още има да се случи до тогава?!?Нека тези,които са преживяли такава болка ,да споделят опит.Чудя се дали не начало на ПМС или има малко надеждичка?!?

# 53
bebezan е се притестявай и аз на 4,5 ден имах болки като при цикъл, е не толкова силни че да пия лекарства,може би е от имплантацията, ! При всеки е различно не се отчайвай още в началото , успех и чакаме хубави новини от теб!

# 54
Taleva,много тъжно че са се развили нещата по този начин Hug Hug Hug.За съжаление от всичко изчетено(параноята е голяма работа) биохимичните бременности са често явление.След инвитро се очаква резултат и затова се правят тестове,но при жени които нямат нашите проблеми дори неразбират че са били бременни,цикъла им идва с няколко дни закъснение.Вярвам че следващия път ще се задържат сладоледчетата за 9 месеца Praynig
 bebezan нош-па е добро решение при наличието на такива болки.Дано наистина да са от имплантация Laughing

# 55
Благодаря за подкрепата Shalona вчера бях съсипана, но днес съм по обнадеждена - предполагам е нормално важното е да не се предаваме след една неспечелена битка, защото войната ние ще я спечелим момичета!

# 56
radostina_dt продължавай да лежиш и да се пазиш.  Hug Чакаме добри резултати след прегледа.

evita1717 11 ден след ЕТ не е време за уринарен тест! Той само те растройва. Само кръвния резлно показва истинската картина, точно по тази причина моят уринарен така и не съм го ползвала.
Не се натоварвай психически. Сега все още нямаш право на отчаяние - много лесно се предаваш. Стегни се  до кръвния тест, ако си бременна този стрес не е добре за задържането.

Вивия прегнила влияе на тестовете. Май трябваше да минат поне 4 дена след последното слагане.  Имаш моите стиснати палци.  Hug

stefito123 на 8ми ден уринарарния тест е само стрес. Не бързай, всичко по реда си. Naughty

Taleva съжалявам искренно.   action032  Поплачи си и после се стегни за новия опит и вярвай, че той е твоят усоешен! Peace

bebezan съжалявам за болката, гледай да не притискаш корема - след толкова хормони сме се подули малко или много  Naughty , а и при бременност ще имаш цели 9 месеца без по корем  Wink.
Да те попитам защо пиеш Парацетамол?! КОй ти го препоръча?! Първо при бременност не се гълтат хапчета без консулт с док, а Пара цетамола се пие само ако имаш Т. Второ Парацетамола е лекарство което влияе на главата и дихателните пътища, но не и на коремната област.

# 57
Искам да ви попитам нещо момичета, в някои форуми има момичета които пишат за неуспеха си и че лекарите им са казали при запушени тръби трябва да се отстранят защото съдържали токсини които убивали плод.Аз съм със две запушени тръби но не са ми отстранени, може ли това да е причина за моя неуспех.Като отида на преглед ще питам и докторката, но ако някоя от вас има информация моля да я сподели!

# 58
  • Варна
Taleva, кураж, щом веднъж е станало, значи пак ще стане.

По въпроса за тръбите - ако имаш хидросалпинкс тогава се отстраняват или изолират тръбите, попитай лекаря си, той най-добре ще ти обясни. При теб тубарния фактор как го установиха, чрез лапаро или цветна снимка?

Относно тестовете - най-сигурен си е кръвния тест. Организмите на всички ни са различни, при някои от нас уринарните показват, при други не. На мен уринарния ми имаше бледа черта при чхг 25 единия път, пак бледа черта при чхг 39. Двете бременности не завършиха добре, затова сега при бременнността с близнаците от суеверие не си пуснах кръвен тест, а само уринен. При моя приятелка с чхг 300, уринния не показа.

# 59
Установиха го чрез лапароскопия, ако правилно го пиша мисля че в епикризата пишеше запушване в исхематичната част,когато попитах доктора къде е това отговора беше в началото където се свързват с матката, а за хидросалпинкс никога никой доктор не ми е споменавал и до колкото мога да разчета епикризата не пише такова нещо.
Лека бременост ти пожелавам Amalleira!

Общи условия

Активация на акаунт