С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 411
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Добър вечер уважаеми зрители, спите ли.....????
Поздравявам майките на нашите ръководители....

Първо да кажа - Деси, Наде, Мери евала како.....  newsm10
Гледала съм доста пъти снимките и всеки път АХ-вам  smile3556, ама в хубавия смисъл ейййй, да няма сега сърдити... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега ви пускам снимките от днескашната среща - доста са, ама това е защото не съм шкартирала, хубави, лоши, размазани, светли, тъмни...това сме си ние Дюкитата.....все сме убавииииии
Утре ще ги надписвам кой кой е, че вече бактисах днес, а утре същото ме чака ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

http://annaface.snimka.bg/friends/sreshti-dyukan-2010.507598.22628422

Само за протокола на срещата бяхме bigbaba3, ANNAFACE (демек моя милост), nartsisa, zverka, nell_13, Sexy Benny (разделно хранене и систър на bigbaba3), kabzimalka (90дневната и една от моите приятелки) ......и по късните часове, добре че успях да хвана в крачка в едно от кръчметата в Русе и ColdEyes, която не можа да присъства на срещичката, поради ангажимент, но обещава за Цветница  Peace
Хайде лекичка от мене, утре ще давам рапорт има ли минуси ли не след срещичката, дано сколасам само..... ooooh!

Иначе то вече мина 12ч, ха сега се почерпете и за здравето на моята вече ГОЛЯМА 6 годишна дъщеря....

#2gunfire #2gunfire #2gunfire   Ехоууууу само за Г3Ф и Г4Ф....второфацничките...долу лапите, за вас от крекерите на тумбето, дето Нарци ги постна от преди това... Mr. Green

Ай лекичка.... smile3524

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 09:04 от ANNAFACE

# 601
Аницееееееееееее, изкриви ми се вратЪ, добре че лаптопът може да се завърти.А дали може да се използва вместо четене на книжка в тоалетната  hahaha

Да ти е жива и здрава щерката, и двечките! Големи са сладурани.

# 602
Здравейте момичета!Местя се на вашата маса!
Надявам се да ме помните....оплесках нещата здравата и сега съм пак в стадото!
Мерито,Мастерче неверочтни сте!Поклон!
Тумбе много съжалявам че не можах да те видя,не съм те виждала от 1 година и си предствям каква мотивация даваш!
Поздрави и целувки за всички!

# 603
ANNAFACE, да ти в жива и здрава дъщеричката и много много да те радва Heart Eyes  bouquet

Днес е ден за прошки, тъй че прощавайте момичета Heart Eyes

# 604
Добро утро.
Тумбе, Мери, страхотни сте.
Аннафейс, честито ти рожденичка. Естествено, че тортичката не е за мен, но това не ми пречи да точа лиги над нея Laughing Laughing LaughingОбожавам торти и пасти. Това чувство се породи при мен по време на бремеността ми с дъщеричката и вече втора година не ме напуща. И като видя торти и  Crazy
Момичета, прощавайте, ако съм ви обидила с нещо.  bouquet

# 605
Ани,честита ти рожденичка! Да е жива и здрава! Много успехи и щастлив живот и пожелавам!  bouquet

Мастерчеееееееееее, искам и ааааааааз! Калинчооооооооооооо.... smile3511 smile3511

# 606
Мастерчеееееееееее, искам и ааааааааз! Калинчооооооооооооо.... smile3511 smile3511
мИ.....шА тА запозная бре!... Hug Hug Hug Hug Hug

Малееее след вчерашният ден днес видях 60 кг на кантара  Shocked ..... ooooh! Не повярвах! Кво е тва нещо....Брях! 2 кила ги няма...Как стана тоз номер не ми е ясно.....шА видим утре дали е вярно.... Rolling Eyes

# 607
Добро утро момичета,ANNAFACE да ти е живо издраво момиченцето newsm59. МЕРИ,TneMaster невероятни сте момичета newsm10.Днес е ден за прошка,прощавайте момичета.На всички желая лек и отслабващ ден newsm51

# 608
  • София :(
         Добро утро  Hug
      Девойки, простете ми ако се е случвало да бъда рязка, ака съм проявявала пренебрежение, ако някого съм нагрубила, обидила, подразнила... Прощавайте   bouquet
     А сега да пием кафе  Simple Smile

merito , не че не зная каква метаморфоза претърпя, но всеки път се възхищавам на постигнатото от теб и всеки път се ядосвам, че с лека ръка отвързваш прасето и потъпкваш собствените си усилия. Както и да е де, дано вече не си позволяваш такива издънки и да се радваш на прекрасния си вид дълго, дълго...  Hug
      Dream* , на туй му се вика дюканска амнезия  hahaha
      Desi4ka_ , то нали за това е режим, защото няма край, а и триците си остават спътник в живота до последния му ден, така че тричавото хлебче винаги можеш да си го хапваш, с или без добавка от нормален хляб според фазата, в която си  Peace Тоя кокос колко да е обезмаслен... все пак от него се произвежда кокосово масло... - хич не посягай към него. Като алтернатива бех ти предложила да пробвош нишесте с аромат на кокос, но и то има ограничение  Naughty А чушки ако не са мариновани с олио и захар можеш да си хапваш с чиста съвест в ПЗ дните.
      TheNMaster , пу да ти не е уруки  Heart Eyes К`во се чудиш покрай такваз "протеинче" под всичките прожектори и статуя ще свали две кила  hahaha
      ANNAFACE , да ти е жива и здрава, усмихната и щастлива принцесата, ЧРД   bouquet
     Пък как ми се искаше да мога и аз да прехвърча за тази среща..., страхотни сте - усмихнати, слънчеви... а бе русенки  Wink
      zorita , ти пък сега и ексри  Joy Heart Eyes
      miss_tyra , здраво, здраво... колко здраво? Я дай огчет!
      Сисссс , ти пък да не видиш нещо  hahaha
      Аз пък след сннощната гала съм с около килце нагоре, ама знам от какво е и знам, че днес - утре ще си иде, така че хич не ми пука  Peace
     Изчезвам да ям и да готвя, нали е неделя, трябва да си осигуря манджи за сума ти време на пред...
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 609
bdbaloni ANNAFACE Да ти е живо и здраво момиченцето,много да ви радва  bdbaloni
Мастърче изглеждаш чудно  Hug
Аз нещо не съм доволна от кантара вчера ядох зелева салата супа и бутче за вечеря  Crazyи тази сутрин ....80.500кг. ooooh! знам че е вода и т.н ама доста време вече стана нямам минус,явно ще е на следващите П та да видим
  Dream* да сетих се за темата която говориш ама вече нямам снимки там ,викаш на дестопа ти съм седяла  hahaha да мА прощаваш ама ми стана смешно  Mr. Green
mimensita и аз си се чудя на себе си, днес ще гледам цял ден сниките от преди че да се понаплаша малко  Mr. Greenкато знам как съм вървяла по улиците и като се видя в някоя витрина обръщах глава на другата страна защото не можех да се гледам.Самосъжаление ,отчаяние никакво самочувствие ..... Tired абе лоша работа.Затова сега ще се боря щом веднъж съм го правила пак ще мога и по-добре сега от колкото след още 5 или 10 килограма ще става все по -трудно,ясно ми е
От два дена ям по 1,2 с.лъжици течен парафин обаче....НИЩО нали уж го дават разхлабващо а на мен изобщо не ми действа аз ли съм дифектна нещо незнам ама вече ни трици ни парафин ми действат  Crazy

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 11:10 от merito

# 610
... Днес бях на гинеколог и имат съмнения за хормонален дисбаланс (много съм притеснена, защото съм на 38 и не съм раждала още), но ще ми правят тези дни скопия с кюртаж и ще искат да разберат точно какъв е проблемът. че без пълни изследвания не може да ми предпишат лечение.  
...

привет
пиша тук, но ще ти препратя поста и на лични, ако го пропуснеш

постът ти ми припомни намерението ми да пусна тема за поддържане на теглото при опити за забремяване и при жени във фертилна възраст
затова ще почна тук
а тези дни ще пусна и темата

бих искала да видиш ето това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=PRAwgdvhWHw&feature=player_embedded

Dr Fox, Jacksonville, Florida
http://www.jcrm.org/page.php?page=About%20Us

в клиниката на този лекар (а и някои други в САЩ) успешно лекуват ферилитет с нисковъглехидратни режими на хранене
като не забравят и полезните мазнини от риби, масло, месо защото именно мазнините са в основата на хормоналното равновесие

в този ред на мисли, Дюкан е нискомазнинен и не е подходящ за теб, а ВМ НВХ, за което има отделна тема

пожелавам ти успех

Тумбе, искам и аз да те видяяяя
 Hug

# 611
Aничка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
на малката ти принцеса!
Да ти е и жива и здрава и
много щастлива! Весел и
щастлив празник желая от сърце!

И един букет за мама:

Момичета - Лястовичка, Sollarism, Nush, мрЪнмотче, Nelsi, reality, mia at, Mимс, skarlet71, Toни, veronic, чочосан, Meri, Dream, Umbra, Аничка, miss tyra, veroni76, W’A’S’P, Благодаря Ви за милите и прекрасни думи, невероятни сте Heart Eyes Hug Heart Eyes.

Мери Hug, не за първи път виждам твоята промяна, която е възхитителна, но колкото и пъти да я видя, не мога да ти се нагледам, особено на втората снимка на която си супер мацка, красавица, прекрасна.

Мастърчееее Heart Eyes , прекрасницееее....Малееее на тая снимка си уникално яка мацка, на всички снимки си прекрасница ти, ама тази ти снимка е СУПЕРРРРР!!!

Мис Тайра Hug , много се радвам да те видя, много отдавна не беше наминавала насам, знам, че повода не е от най добрите, но с общи усилия ще се преборим и ще постигнем целта си, нали.... Peace

W’A’S’P Hug , пак ще постна снимки, но искам вече да са по нови и с още по хубави резултати, обещавам си да е по скоро, обещавам и на вас....

Хубав ден, прекрасни момичета, воля, режимност и търпение му е майката! Peace Hug

ПП Русенки Hug Heart Eyes Hug , аз казах ли ви, че сте страхотни мацки....казааахх, ама исках пак да го кажаааа.... Hug Wink

# 612
Имам си една любима торта, която е много лесна и вкусна... мислих мислих и измислих как да направя крема режимен, но основната съставна на блата... става въпрос за кокосче. Вчера в Карфура намерих обезмаслен кокос и си купих, но все пак ми се искаше да си направя консултациика с вас преди да престъпя към изпълнението. Иначе другите съставки са белтъци и в случая подсладител. Та мога ли да я си я позволя тази тортичка? Искам да попитам и печени червени пиперки могат ли да се консумират по време на ПЗ? И за тях имам добра идея за  готвене...

Десичка, според мен пропусни кокоса, не съм сигурна, че е режимен и не си струва да рискуваш, опитай с някакъв блат без кокос, хем ще си спокойна, хем ще си хапнеш сладичко на воля.
За печените чушки, както ти е казала и Умбра, няма проблем, позволени са, стига да не са киснати в марината от олио и захар, ако са консервирани в буркан домашно или от магазин без нережимни съставки или си имате у дома у фризера замразен печен пипер, действай и хапвай смело. Peace Hug

ПП Знам, че два поста един след друг е проява на не особено добър форумски вкус, но предния ми пост стана малко чаршафче, та...ще ме извините... Blush Wink Hug

# 613
  • Пловдив
Кокосовият орех е комбинация според мен от плод и ядка. Нито плодовете са ни разрешени, нито ядките.

# 614
     Сисссс , ти пък да не видиш нещо  hahaha

Ами такава съм си аз-ПОФТЕНКА!!! Mr. Green
То затуй и на поправка ще се връщам,ама това е друга тема! Blush
Паживьом,па видим! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт