С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 368
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Тумбе много си готина , шапка ти свалявам ,браво успех и занапред във всичко.

# 586
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     nadeta , аз пък ще ти отговоря, пак с риiк да получа тиган - 3 лъжици, а на колко порции и по какъв начин не е от значение. Е, гледам попрехвърли си ги днес - не е желателно, но ... внимавай за напред  Hug
      ✿Valentina✿ , ще ти кажа аз една почивка  Crossing Arms Я да се вземаш у ръце и да си гравираш на челото - почивка от Дюкан е като почивка от живота - изгубена кауза с две думи  Peace
      Tumba_lumba, ей за това е хубаво да си планираш менюто о време, а не сабалям да омааш триците и вечер да решиш, че искаш панирани филенца. Не че от веднъж ще ти стане нещо, но ако стане навик не е добре  Naughty Аууу, нямам думи  Shocked Това просто не  е един и същи човек, залагам си главата, че на първата снимка е пралеля ти, пък ти си говори каквотоси щеш  Crossing Arms Прекрасна дама си, гордей се с това, което си постигнала и хич да не ти пука от хорското мнение  Peace Hug Heart Eyes
      lili-lilian , тук ти е грешката - това не  е диетка която мнава и заминава, това е режим, философия на хранене, ако щещ, която е за цял живот. И най-лошия вариант е да се връщаш в първа или втора отново и отново без да преосмислиш отношението си към храната.
      nelsun ,   202uu Hug
      nikolexa , това е то  - въпрос на опит, наблюдение и много мислене, иначе по папагалси и баба знае  newsm74
      nartsisa , пу да ви не е уроки, сладурани, че и амеен всичките ви познах  Hug Само седналата мацка най в дясно ми се губи...  Blush
      Dream*Hug
      Хайде да раздавам аз козинките и да ходя да вечерям, че стана никое време  ooooh!

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 587
  • Лутаща се
Тумбе, днес правих твоята торта. Благодаря ти, стана перфектно. Понеже не си падам по аромата на горчив бадем във втория крем сложих нес кафе.
Искам да ти кажа още нещо. .. Бих искала да мога да бъда като теб и ще направя всичко по силите си да го сторя.
Не съм сигурна към кой скулптор бяха задали следния въпрос, може би Микеланджело: "Как извайвате такива красиви фигури от парче обикновен камък?". Отговорът: "Просто махам излишното от парчето скала".
Ти си резултатът от твоето лично извайване, и този резултат е невероятен. Евала!

За 8-ми март съм решила да черпя колегите /само аз съм жена в офиса/ с това:

ментов чиизкейк

за блата-1 пакет смлени бисквити,100гр масло;1 яйце;75гр.какао;50гр.сладко вино;30гр.смлени ядки
за крема от мента-500гр.прясно мляко;80гр.захар;1с.л.нишесте;1с.л.масло;30-40ml.ликьор от мента;1пакетче за 500мл.течност желатин;2ч.чаши разбита сметана с 1с.л.захар   Смесваме всичко за блата докато не се събере на топка,разстиламе във формата и запазваме в хладилника.
   Смесваме млякото със захарта,маслото,нишестето разтворено в малко мляко и ликьора от мента,слагаме всичко това на слаб огън няколко минути,бъркаме докато съвсем леко се сгъсти и го махаме.През това време си приготвяме желатина,добавяме го и него,разбиваме си и сметаната и нея я добавяме след като вече леко е истинал крема,смесваме всичко това и изсипваме върху бисквитения блат.Слагаме в хладилника за 6 часа или докато не се стегне.
Блата ще бъде по рецепта на Тумбето, а другите съставки ще заменя съобразно режима с подсладител и извара.
източник: http://lacocinadeirene.blogspot.com/2007/05/tarta-de-menta.html
Та да видим...

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 21:28 от skarlet71

# 588
Уф,завърнах се .Ходихме на мама и тати  на гости . PartyДнеска разходка,пак гости на кръстниците и вече сме си у дома.Ммм ,най си ми е добре у дома . Hug Party
Нуш,Вер4е,Jule-благодаря ви много ,че ми поприказвахте. Hug Hug Да,прави сте.Мина ли във 2-ра рискувам да се въртя в омагьосания кръг и накрая нищо да не ми действа.Затова май по-разумното ще е просто да се ограничавам с вредните храни от време на време и да не се вторачвам толкова в кантара.Май и аз като николекса ще го скрия,че като гледам и малкия взе сутрин да се качва и да се мери колко е наддал,щото от всички в семейството само той иска да наддава  Joy.Всички сме на отслабваща диета,той -на надебеляваща. hahaha Така е ,няма ли ограничение ,туй свободна 4-та с един П ден не става работата.Просто темпото наистина при всеки е различно и всеки трябва сам за себе си да си настрои антенките и да се вслушва в организма си.
Значи за 4-та фаза решението е изцяло в главата на всеки.Няма правило! Peace
Много ви обичам! Heart Eyes
Тумбе,аз и преди съм виждала тази разлика и съм ти казвала ,че си зашеметяваща сега. Hug Hug Постигнала си много ,а и да не беше ,пак си прекрасна,заради това ,което си.  bouquet

# 589
Тумбе Hug  bouquet
Аз пък толкова съм те възприела с аватара ти, че чак ми е странно, че това на снимката си ти Joy. Страшна мацка си станала, дано и аз като си готвя по твойте рецепти стигна твоя резултат Heart Eyes

мимс, благодаря за съвета. Значи да правя плодове, трици, млечни до обяд. Обяда да ми е П+З, а вечерята само П, така ли newsm78 /сори за тъпия въпрос,ама да съм сигурна, че съм разбрала правилно Blush/'

# 590
smileys, nelsun ,напълно съм съгласна с това което сте постнали.Умишлено зададох този въпрос,като целях да  се включат повече успешни дюканки.  Въпреки,че почти всички сме чели и продължаваме да препрочитаме книгата на Дюкан,личният опит  никак не е за пренебрегване.За себе си лично знам къде сбърках и мисля да не го допускам повече.Почти цяла година поддържах стабилни килограми -до септември и сезонните  доста сладки плодове.Хапвах си ги в сериозни количества и резултата е няколко килограма повече и  поправка
Нарциса радвам се да те "видя" Hug
Тумбе,виждала съм те и друг път и винаги се радвам на промяната ти.Прекрасна си Hug
Бяла лястовица,с риск да се разсърдиш,ще ти кажа какво мисля.Вече в две теми момичетата ти повтарят ,че не се храниш правилно,ти продължаваш да си се храниш по същият начин и във всеки пост се оплакваш,че не сваляш.Не виждам как ще сваляш килограми без да ядеш месо.Двигателя на този вид отслабване са многото и колкото може по чисти протеини .Целта е да се изгорят повече калории за преработката им отколкото те ще донесат в тялото.На тази разлика се дължи и отслабването.Оправи си храненето и резултатите няма да закъснеят
Мименсита,а мен защо ме няма във "ферманите"ти smile3518

# 591
  • София :(
     Abrakadabra, Aisha, becktin, bgfifi, daliona, Dari68, Elence, kokodesi, maia_at, razrushitelq, reality, skarlet71, Tsveti-Sofia, valonte, МериДжей (+ 3 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема
     Вай, вай, вай... що любими муцунки надничат, пък си мълчат...
     Abrakadabra, Dari68, Tsveti-SofiaHug Heart Eyes
      skarlet71 , да докладваш резултата, че много вкусно звучи така на пръв прочит...
      tonnny_bg , от гости файда има ли бре  hahaha Wink
      veronic , нещо такова имам предвид, да  Peace Въпреки че извара примерно можеш да си хапваш с чиста съвест и на вечеря - самия Дюкан казва, че внея нама толкова въглехидрати, че да не е подходяща дори за строг протеинов ден.
      чочосан , какво да кажа като сравнение с теб съм още прощъпулник, освен да те  Hug  Blush
     Айде, пак се разписах без време  ooooh!

# 592
  • Пловдив
Сладурки,с риск да ме линчувате не мога да се стърпя да не си кажа това дето ме мъчи.Аз категорично не съм съгласна,че трябва всеки втори пост да е към лястовичката,в смисъл защо постоянно я карате да увеличи храната,нека да яде колкото и се яде.

Щях да кажа нещо, но Чочосан вече го е казала:

Бяла лястовица,с риск да се разсърдиш,ще ти кажа какво мисля.Вече в две теми момичетата ти повтарят ,че не се храниш правилно,ти продължаваш да си се храниш по същият начин и във всеки пост се оплакваш,че не сваляш.

# 593
Тума Лумба ,мацко страхотна си ,свалям ти шапка пред волята .упоритостта и всичко каквото си вложила за да се промениш така
Аз бях споменала за снимка "преди-сега" и в предвид че ме подсети ще сложа и аз двечки за да докажа че режима действа  Party

На първата 106 втората около 72
Между другото доста често навестявам първа страничка и си чета така всичко наред и винаги отварям Преди-Сега и се чудя защо няма нови попълнения,там е един от основните мотивиращи елементи,не съм видяла в никоя друга тема да има толкова доказателствен снимков материал  Mr. Green много е вдъхновяващо
Лека и спокойна вечер на всички  Hug Hug

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 23:22 от merito

# 594
МЕРИТО, страхотна си !
След като си постигнала толкова много,ще влезеш в релси и отново ще успееш.

# 595
МЕРИТО, страхотна си !
След като си постигнала толкова много,ще влезеш в релси и отново ще успееш.
Ще смея ли да се изложа ПАК Crazy дано няма че като ми падне пердето и си отварям снимките ,отдавана мисля да си окача на хладилника 2,3 да си се спирам сама  Mr. Greenче то друг неможе да ми помогне,силата е в мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 596
Меееерииии , страхотна сииии =)) Тумбе - ти също , мила ... и съм сигурна , че няма нужда да ви казвам колко добре изглеждате , защото и двете знаете , че е така =) !
Мери , ще бъда честна и ще си призная ... Преди няколко дни като ти видях поста ... гледам снимката ... и си викам "Боже , много ми е позната...Да не съм я срещала в някоя друга тема тук" ... Мислех си , че си писала в старите теми на Редуктил (там пишеше едно момиче , което много прилича на теб) ... но сега като качи тези снимки ми се изясни =))) Виждала съм те в "Без думи да покажем резултати" или там ... както е =))) Нямаш си идея снимките ти "преди - сега" колко са висяли на десктопа ми =))) И чаааааак сега ми падна жетооона .... Поздравявам те още веднъж и ти пожелавам да достигнеш отново желаното тегло =) !!!
 Hug за всички !! 

# 597
Здравейте! Как се справяте с почивните дни и глезотийките покрай семейството?  Simple Smile
При мен определено тази почивчица ми се отрази добре и добре на хапването, тъй като имах възможността да хапвам по мъничко и честичко Simple Smile От малка не бях яла на по 3 часа  smile3522 Днес отново си правих онова тричаво хлебче... и всеки път става все по-добро и май и след края на режима, пак бих го предпочела пред хляба Simple Smile
Имам си два проблема обаче... нищо и никой не може да ме накара да ям рибка  Sick което доста намалява разнообразието от храна и другият ми проблем е пустото му сладичко, душичката ми преритва за такова, но се държа геройски. Разгледах темички с рецепти и доста от нещата съм ги записала и съм почнала малко по малко да ги тествам Simple Smile Кремчетата и те са фантастични и доста ми помагат да сборя сладкия си глад. Имам си една любима торта, която е много лесна и вкусна... мислих мислих и измислих как да направя крема режимен, но основната съставна на блата... става въпрос за кокосче. Вчера в Карфура намерих обезмаслен кокос и си купих, но все пак ми се искаше да си направя консултациика с вас преди да престъпя към изпълнението. Иначе другите съставки са белтъци и в случая подсладител. Та мога ли да я си я позволя тази тортичка? Искам да попитам и печени червени пиперки могат ли да се консумират по време на ПЗ? И за тях имам добра идея за  готвене...

# 598
Мери, Тумбе, изглеждате наистина страхотно, браво за постигнатите резултати и на двете ви!

лястовичке, аз нали псоменах, че не знам немски език, та рибите си ги избирам по картинката  Mr. Green и аз това го водя за соьмга, може  би има различни видове, затова и две различни имена. Всъщност онзи ден се записах на курс по немски, ама се съмнявам, че още в началото ще учим за различните риби  Laughing .

Исках да кажа на Jule, че и аз съм с хормонален дисбаланс (не съм раждала)... поради този факт си върнах голяма част от свалените килограми, понеже не се бях лекувала до този момент, но сега правя режима паралелно с лечението, надявам се резултатът да бъде по-траен. Та моята лекарка смята, че диетата ми е ок, специално за моето състояние, но при всеки нещата са различни, така че най-добре да се посъветваш с ендокринолог, който да ти потвърди или отрече. В моя случай например лишаването от мазнини е дори желателно, но пък с лечението си набавям прогестерон и естроген. Не се отчайвай, стискам палци нещата да се нормализират  Hug .

Desi4ka, пиперките ако не са от буркан с олио и захар в маринатата - няма проблем, аз си правя режимен миш-маш с тях Wink . Този обезмаслен кокос не ми се струва режимен, но и другите да кажат, може да има някакви нововъведения и да се приеме за подправка.

# 599
Този обезмаслен кокос не ми се струва режимен, но и другите да кажат, може да има някакви нововъведения и да се приеме за подправка.
...Аз не бих рискувала,въпреки всичко......

Момичета....Много ми се иска да сте добре и да получите и достигнете целите си(само ако са реалистични и здравословни!  Hug).... Аз също имах проблеми с цикъла по време на ВТОРА ФАЗА,но след консултация с гинеколога ми поправката ми(да започна да ям непрестанно мазни риби) всичко се оправи и нормализира....Така,че......да обобщя това,което искам да ви кажа на всички.....:

-ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ РЕЖИМА - НАПРАВЕТЕ СИ ЕДНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКАР!!!!

Защото при всеки е идивидуално и е по-добре да знаете какви са ви показателите,към какво се стремите,раждали ли сте или не и какви здравословни проблеми имате.....

КОГАТО РЕЖИМА СЕ СПАЗВА КАКТО СИ Е ЗАЛОЖЕН И Е С ИНДИВИДУАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКАР - МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!Иначе винаги ще има постове или  лоши мнения,че режимът е  подействал неблагоприятно или е навредил на здравето.....

П.П. Ей мЪ на ....Как изглеждам след 36 свалени килограма.....
http://media.snimka.bg/8186/022627505.jpg?r=0
Снимката е от тая вечер...имахме лайф-концерт с учениците ни....

П.П 2 аНАФЕЙС,да ти е здрава и весела дъщеричката! Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 01:50 от TheNMaster

Общи условия

Активация на акаунт