С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 423
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро и от мен момичет!
Аз първо да се оплача че съм болна. Хрема и гърло от три дена. Sad
Режимна съм, като вчера съгреших само с една хапка халва по случай заговезни (не ме линчосвайте) Нямам апетит, което го отдавам на болестта, но се насилвам да хапна поне кисело мляко и яйца (май само това ми се яде) и задължителните трици сутрин. Кантарът не е мръднал, надявам се в края на седмицата да има раздвижване.
Хубав и спорен ден от мен!

# 646
Здравейте и от мен   Hug

нали не сте ме забравили  Blush , защото аз вас не съм   Laughing
Миналата седмица сменяхме квартирата, после пък останахме без интернет и вчера най-сетне се наредихме и пуснахме нета,та днес вече с кеф си направих кафенце и седнах да ви пиша Simple Smile
Не съм ви изчела, защото много сте писали. Даже темичката е почти към края, а аз съм се записала два три пъти само Sad Но в новата ще съм си пак редовна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
На бързо да дам инфо за мен. След гостито на приятелчето изкарах два дни на протеини и имам чувството, че съм свалила още или поне така се чувствам  Thinking
Не знам колко килограма съм точно, защото по едно и също време старият кантар ме показваше 49, а новият не ме е показвал под 52.300-400  Thinking Но това не е от голямо значение. Важното е, че се чувствам добре и само ще следя да не качвам над 53 Wink
Имам още доста неща да пиша и като ви изчета сигурно ще има и още, но трябва да бягам за лекции Sad

Хубава и успешна седмица ви желая и се радвам, че от днес пак съм с вас  Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Добро утро момичета,кантара пълзи бавно надолу въпреки че съм ПЗ ,странно ми е защото когато съм на ПЗ по принцип върви нагоре.ТОНИ надявам се че вече си се успокоила яж от вълшебните миленки и ще си ОК newsm10.На всички желая лек и усмихнат ден smile3525

# 648
Добро утро,
Мимс, накъде си се завтекла в 5.30?
Тони, не успях да ти видя снимките, но това за рибата на вечеря важи с пълна сила и за мен...
Клий  Hug

Аз се мърдам с още кило надолу...и си стигам калкулатора  Sunglasses

# 649
  • Бургас
Момичета, малко в страни от темата, ама някой да е чувал или да има инфо относно програмата на " Метаболитен баланс". Подобно на вега теста, но мисля, че можеда се съчетае с диетата на Дюкан. Чрез кръвна проба се определят храните, които са препоръчителни за индивидуалния организъм. Изследванията се изпращат в Германия и от там се определя всичко, мисля че няма да има проблем да се съчетаят двете.
П.П. и аз не успях да видя снимките.

# 650
Добро утро. При мен нищо ново. В П дните свалям, а в ПЗ ги възстановявам. Ядец. Crossing Arms
mimensita, мерси за закуската. Думата "вампирясване" сигурно е пак някакъв код. Ще открехнеш ли нас, новите какво означава? Wink
tonnny_bg, впечатли ме, това което си писала за четвърта фаза. Явно за всеки организъм ще е различно и трябва много да се наблюдаваме. За да видя снимките ти рябва да съм ти приятел. Може ли да ти пратя покана във фейса?
MagieA, скорошно оздравяване Peace

# 651
 Dream* да сетих се за темата която говориш ама вече нямам снимки там ,викаш на дестопа ти съм седяла  hahaha да мА прощаваш ама ми стана смешно  Mr. Green
Тогава от нея тема си бях изкарала няколко снимки , които да ме мотивират ... и да ми помогнат в борбата =) Хич не е смешно , даже ... Трагично си беше положението с 24-25кг отгоре ... за това имах нужда от такива "гледки" ...
Аз съм болна ... как да не съм , след като всичко живо около мен се изпотръшка ... Снощи едни луди температури ... кашлица ... и от 4ч съм будна ... "Дрогирам се" с какви ли не хапове ... а днес режимно или не - ще ми се наложи да изям някой друг плод ... Не ми е до месо ... и ми се струва че ден-два,докато съм в нас ще наблягам на витамините ... Сега ви оставям , че след малко е желателно да си забъркам и един хлебец , че положението е сериозно ...
Желая ви успешна седмица ... и приятен ден =) !!

# 652
Привет, момичета!

Тумбе, благодаря за страничката за трета!  Hug

Аз четох няколко пъти книгата по въпроса, знам ги реално нещата, но питах все пак и тук, за да каже някой, който е успешен, защото за мен трета фаза е пълен провал.
От Нова година до сега се раздувам с невероятни темпове. От три дена съм с 1 кг отгоре ( вече съм 48,100). Нито ежедневното ходене по 1 час на бърз ход, нито басейна, нито протеиновите дни дават резултат. Нито един панталон не ми стои - има някои, които едва ги обувам вече, а други изобщо немога да сложа, защото не ги закопчавам с по няколко пруста. Когато вървя и сядам, толкова ми е стегнато, че направо имам чувство, че ще се пръсна. Целулитът ми започна пак да става да буци по бедрата и ханша.

Момичета, извинявам се, че ви натоварвам с такива негативни неща!
 Радвам ви се , че се радвате на смънатите грамове и килограми и обиколки. Много добре си спомням каква еуфория изпитвам от това, че дрехите ми стават големи, а и на новите, които си купувах. Но ..... уви!
Нямам идея какво да правя, защото се чувставам сякаш съм се провалила, а реално нямам никакви нарушения. Ям по един плод сутрин, 1 път в седмицата около 150-200г пълнозърнести спагети, галата е ми е само от 50г червено вино, пия по 2,5 л.вода, млячните ми са в норма ихляб не съм включвала, защото не ми се яде, тричавата питка ми е достатъчна, сирене и кашкавал не съм вкарала, само от време на време хапвам кис.мялко 3% по около няколко лъжици, за сметка на сиренето, което не съм включила.
Незнам какво да правя, но ужасно съм депресирана, че дрехите не ми стават и че съм се провалила още в началото на трета фаза.
Извинявайте, че ви натоварвам с такива негативни неща, но ми е много тъпо и депресирано!

P>S> Ох, съвсем се отнесох и забравих - АНАФЕЙС, да ти е жива и здрава шерката и много да те радва и слушка  Hug Сладките изглеждат страхотно, мойте на вид все на питка ги докарвам Simple Smile

РУСЕНКИ, МНОГО СТЕ ХУБАВИ! Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 10:48 от alis_1

# 653
  • София
Добро предпразднично утро и от мен  bouquet

Вчера от бягане натам, насам само хвърлях на няколко пъти по едно оче, но не успях да пиша Embarassed
ANNAFACE, може ли на патерица да поздравя дъщеричката ти и теб  разбирасе.   Party Time
Много здраве и пожелавам и щастливо детство! Да расте умно и отговорно момиче и много да ви радва newsm51

Мименситка, благодаря за кафето! Май само с него ще си остана, че нямам ищах да си направя друго Sad Sad

Днес кантара тръгна пак малко нагоре +300гр. Ще се прави равносметка явно   341uu - от 21-ви февруари, кантара е ту 55.0, ту 55.300, ту 55.9 ту пак 55.0 -  голям асансьор пада  newsm78.
МС - то мина, какво иска още Laughing? Ще видя как ще се отразят П дните - от днес започвам. Определено не съм прекалявала със салатите пък ще видим. Не се отказвам ма нещо много напъни ми станаха та не знам до къде ще я докарам  Shocked

ПП Тони, няма ли снимки извън този фасебук - аз пък съм му обявила бойкот и нямам профил.

# 654
Добриютро мацки:) Взимам си и аз от кафенцето:)

От вчера запознах да ви чета:) Няма да изброявам, че не съм си водила списък:) страхотни сте русенски мацки и снимките, които разгледах са уникални:)

При мен малката се разкашля вчера, опита се вдигне температура ама я сбори! Оставих я вкъщи днес та ще ми е по-трудно за бач, ама ще се справим!

Иначе от днес 3 дни на протеини! Хубав и отслабващ ден на всички:)

# 655
Добър ден на всички и честита нова седмица ! Дано през нея килцата се топят по-бързо  Wink.

Аз да се похваля, че тази сутрин кантарът показа -1 кг !  newsm53 Няма как да не скачам от щастие. И лентичката си смених с такъв кеф току що Mr. Green. Еми щастлива съм ден преди най-хубавия празник за този месец  smile3525.
Колко ядох няма да казвам, че ще взема да получа по един тиган пак от вас . Laughing Важното е, че се чувствам добре и се мотивирам още повече. Гътнах първите 10 кг, а сега ще си взема глътка въздух и ще отдъхнаааа. Kissing Heart

Лек ден !

# 656
  • София
alis_1, много странно е това при теб. Thinking  Не си тормози главата с мисли, че си се провалила, напротив, ти дори не си започнала истинска трета, за какъв провал говорим. Направо се чудя какво да те посъветвам. newsm78 Дали пък да не пробваш да спреш плодовете?
Тони, и аз не мога да те видя. Също като MariDi не харесвам фейсбук и нямам профил там.

# 657
Момичета ,много съжалявам ,ще се опитам да я кача снимката на компа ,че ми я пратиха .И после ще я сложа в албума и пак ще ви пусна линк.Нямам си на идея как се качва снимка от фейсбука на компа ама ще пробвам. newsm78

# 658
  • Лутаща се
Направо се чудя какво да те посъветвам. newsm78 Дали пък да не пробваш да спреш плодовете?
Нали идеята е в трета да се включат плодове? Спирайки ги тя реално се връща във втора.
Честно казано, макар че ще си изпрося някой и друг лош коментар ще ви споделя някои неща.

Първо - днес правя месечинка. От 1 месец съм на Дюкан, от малко повече от месец съм с вас.
Резултати:
начало:                       кг - 73 ,        талия /см/ - 83, ханш /см/ - 106, бедро /см/ - 64
1 месец по-късно:    кг - 66.800 , талия /см/ - 74, ханш /см/ - 103, бедро /см/ - 60

6 кг. по-малко за 1 месец е добър резултат.

Притеснява ме обаче нещо друго.
Какъв е % на успеваемост на задържане на постигнатите килограми. Прибризително 4-5 от вас, мили дами успяват да ги задържат и са достигнали 4 фаза.
Останалите постоянно се връщат за поправка или пък прескачат от трета, обратно във втора. Къде е проблемът? Къде е грешката в режима? Вероятно има такава.
Ето alis_1 е последният пример на това. Какво е променила преминавайки от втора в трета? Нищо съществено - добавила е само по един плод. И резултатът? Покачване на килограми.
Друг пример, за който човекът си заслужава тиганите, но се случи. Докато аз бях на гости у родителите ми той беше у брат си. Та там му сервирали скумрия на скара, но с гарнитура картофено пюре и картофена салата с лук. Изял ги, едно за да не обиди домакинята, второ - явно адски се е изкушил. Така от постигнатите 117 кг, още на другия ден скочи обратно на 119 и не само че не ги сваля след като му наложих П ден, ами и кантарът бавно пълзи нагоре. И това само от една гарнитура, примерно от 200 гр. картофи с мазнина.
А какво ще стане като премине в трета? Че то само от едно такова хапване на шепа ориз  или бобена чорба и моментално ще върне килограмите. И нямам предвид редовно и в големи количества, а както си е по режим?
Та.....какво става според вас? Как по дяволите да се задържи веднъж постигнатият резултат, при положение, че дори спазвайки режима пак има издънки!?!?  Shocked

PS:   Мимс, онзи десерт го направих. Още не съм го опитвала, защото е за утре. Но ухае божествено. Довечера ще накарам дъщеря ми да снима и него, и мен (за да имам фото за преди/сега) и утре ще ви покажа.

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 12:22 от skarlet71

# 659
Момичета ,много съжалявам ,ще се опитам да я кача снимката на компа ,че ми я пратиха .И после ще я сложа в албума и пак ще ви пусна линк.Нямам си на идея как се качва снимка от фейсбука на компа ама ще пробвам. newsm78

Тони, копирай я и я сложи тук както се слагат картинки  Grinning.

И аз не можах да те видя, защото си със защитен профил във фейсбук  Sad.

Общи условия

Активация на акаунт