С Дюкан ще се вталя и тигрова рокля ще облека - 247

• 35 316
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Мацки, как подправяте зелената салата (марулята) ?
Правя дресинг - кисело мляко,сол,оцет.Заливам,разбърквам и оставям за малко.....Понякога в дресинга слагам 1-2 скилидки пресован чесън....

# 511
Правя дресинг - кисело мляко,сол,оцет.Заливам,разбърквам и оставям за малко.....Понякога в дресинга слагам 1-2 скилидки пресован чесън....

Много благодаря за бързия отговор  Hug. Не съм знаела, че кисело мляко ходи на зелена салата  Whistling.
А пресен зелен лук слагаш ли?

# 512
arizanova_popova, да си жива, здрава, много усмихната и да постигнеш с лекота желаното тегло   bouquet

Мименсита, заплювам си първия,че милия му е студеничко голичък и мокричък  newsm47, а и на тен го е докарал като черен шоколад  newsm53

Лястовичке аз така бях оня ден с милинките, заситиха ме всеедно съм яла хляб, чак забравих да обядвам,като погледнах часовника, то станало 3 часа време за следобедна закуска, а аз още не съм обядвала

Да ви кажа и аз една салатка

Катък
7-8 опечени и обелени червени чушки се нарязват
разбъркват се с около 200-300гр. извара, малко сол (за гостите и домочадието сирене)
и 2 кофички (всяка по 400гр) цедено мляко
Става разкошотия,това е двойна доза ама аз винаги по толкова правя,че много се харесва и се яде

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 14:57 от nanini2

# 513

Много благодаря за бързия отговор  Hug. Не съм знаела, че кисело мляко ходи на зелена салата  Whistling.
А пресен зелен лук слагаш ли?
Слагам...Всичко си слагам...лук,репички,варено яйце...Някой път и зелен чесън.....

# 514
arizanova_popova, Честит Рожден Ден! Много усмивки и постигнати цели   bouquet
Мммдааа, катъка с печена чушка и на мен ми е любим, само че не цедя млякото, а слагам по няколко лъжици в изварата, за да се получи по-мека смес. Не го и пасирам. Ей така на бучици много ми харесва. За украса и вкус ползвам чесън (минал през блендера) и оцет.
Такъв дресинг имам винаги, макар че рядко правя шкембе  Grinning

# 515
 newsm59 arizanova_popova Честит Рожден ден ,много здраве ,щастие и сбъднати мечти.Весело изкарване на празника
Аз моя ден го изкарах режимно ,смятах че от толкова течности и ядене ще имам + но съвсем не е така 79.600(тоест 100гр +)доволна съм ,продължавам по план

А за психиката е точно така там трябва да се работи,даже на моменти съм се замисляла дали да не ида не терапевт.Имам ли проблеми нервно ли ми е все за ядене мисля , един вид като успокоение или награда след тежкия ден в който съм водила някаква"битка"
Хората от нерви слабеят аз дебелея  Crazy
 Мименситка  благодарско за протеините  Laughing

# 516
arizanova_popova, честит рожден ден!!!Много здраве, щастие, постигнати желани успехи. nbirthday
merito, и аз съм като теб. Като ми докривее на шапката все си хапвах нещо сладичко. Сякаш от него ще ми стане по добре. Е да, ама не. Само дето ми се лепваше на гъзо. Пък сега с тази студена зима и в майчински- душата ми се стегна. Ако през нощта не ми се е случил някой екшън/малката вади зъби/, винаги предпочитам аз да заведа баткото и да го прибера от у-ще. Това ми е повод да се поразстъпча. На обяд пак предпочитам аз да отида да взема храната от детската кухня. Направо корени пуснах. Още първия ден от диетата бръкнах в хладилника 6-8 пъти. Ей тъй, по навик. И всеки път си давах сметка, че вкуснотиите вътре вече не ми се полагат. В края на деня бях изумена от себе си. По колко пъти на ден съм ровила в хладилника преди диетата и коло излишно съм се тъпчела от скука. Сега като се сетя, чак ми иде да се напляскам. Що няма вътре в хладилника една механична ръка и всеки път като бръкна в него да ме пляска през пръстите.  Joy

# 517
  • София
Тони, аз бих те посъветвала да не минаваш пак във втора фаза. Не си тормози организма отново. Пробвай първо със стриктна трета. Аз за няма и 2 седмици в трета успях да разкарам едни 2 кг, които имах в плюс. И на мен тестените са ми проблема. Освен че много се заседях в къщи тази зима, доста се поотпуснах със сладкиши и други теста и веднага ми се отрази на кантара и на метъра. И както ти казваш, уж малко кг отгоре, но ми се струваха много - не 2 ами сякаш 12 съм качила.

# 518
  • на острова на мечтите
Хей, май има много палвници тук,а? Та какво им е лоШото на Шоколада и на лЮбовника:първо, не ги пиШе  в диетата,т.е.не са режимни и второ от едното се оШиШкваШ,а от другото се ОШаШкваШ hahaha
А сега сериозно, от в4ера съм се замислила да пиШа,ама все ми изска4а от ума/то с тая диета и той на режим горки4кият/,за тези,които запо4ват да спортуват, обикновенно кг се застопоряват, а е възможно и леко пока4ване, заЩото мускулите тежат пове4е от сланинките и после аз, от ли4ен опит, когато спортувам хапвам пове4ко. Разбира се и горя пове4е,ама важното е, 4е се 4увствам и изглеждам добре. Така 4е тези дето имат воля и време да спортуват да мерят см, а не кг. ГУШКА на вси4ки и успеШен уикенд  chef развихрете се по диети4ному  love001 newsm47

# 519
здравейте и от мен! Аз на почивка съм се отдала и гледам да не припарвам често до компота, ама сърце юнашко трае ли да не ви изчете:)

Честит Рожден Ден на arizanova-popova newsm38 (режимна тортичка!:)

мименситка, мерси за рецептата:) по-дпбре късно, отколкото никога:) следващия път така ще ги направя! Само едно въпросче, с триците овалваш? после накисваш в киселото мляко и след 2-3 часа слагаш яйцата и така във фурната???? (май повече станаха?)

лястовичке, и аз като TheNMaster само правя зелената салата, независимо дали съм в режим или не! Без кисело мляко не ми е вкусна и си слагам всичко дето си е за зелена салата:)

момичета, четох ви и ви четох за изпускането на прасето! Според мен трябва да се научим да ядем балансирано по принцип! Режимът на Папе е добър пример, както и разделното хранене! Лошото е че нашата БГ кухня е против всякакви такива принципи! Аз си знам, че като спрях спорта (от мързел), късно похапване и псолютно никакво ограничение ми докараха килата отново! Всеки трябва да си намери неговия режим и да го спазва и когато ни се поднесе нещо вкусно да не се чувстваме длъжни да го унищожим, ами да опитаме, да кажеме "мммм колко вкусно" и да не посягаме повече!

ари чаршафа пак опънах....

# 520
Ха ха ха, Данилу, не съм и подозирала,че някой може да е измислил подобно нещо,но е факт, ето го цък и клип
много хитро, идеята ми харесва ще си го закюпя при първа възможност  smile3532

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 18:38 от nanini2

# 521
Идвам да докладвам, днес става един месец откакто съм отново на режима - резултатът е -4 кг. Гледам си записките, предния път съм свалила 6, та съм доволна, като се има предвид, че от хапчетата дето ги пия трябва да дебелея усърдно, а и изобщо нямам апетит - значи борбата е голяма  Laughing .

Като сте заговорили за подсладители, забелязвам, че сега почти не ползвам, за разлика от преди - бутах на всичко, но аз и не съм толкова любител на сладкото де, тестото е мойта страст  ooooh! . Слагам си само в кафето, но то пък и колко кафе пия, след като отказах цигарите.

Понякога си правя равносметка - отказах цигарите, отказах храната, отказах алкохола - че то какво ми остана, бре!  Mr. Green

# 522
Понякога си правя равносметка - отказах цигарите, отказах храната, отказах алкохола - че то какво ми остана, бре!  Mr. Green

Umbra  Joy

Aз още не съм се теглила, смятам в събота да го направя - така съм решила - тогава ще са 5 дена след началото. Сега като каза записки от предния път се сетих, че и аз имам и трябва да си ги намеря за сравнение.

# 523
arizanova_popova, честит рожден ден!!!Много здраве, щастие, постигнати желани успехи. nbirthday
merito, и аз съм като теб. Като ми докривее на шапката все си хапвах нещо сладичко. Сякаш от него ще ми стане по добре. Е да, ама не.  Що няма вътре в хладилника една механична ръка и всеки път като бръкна в него да ме пляска през пръстите.  Joy

Мили4ка, слади4кото успокоява мозъка,т.е. нервните клетки и те кара да се 4увстваШ по добре.А за някой дето да те пляска по ръ4и4ката сега се сеЩам,4е моята зълва имаШе едно хладилно прасенце,  създадено за таквиз като нас, дето като отвориШ вратата на хладилника и запо4ваШе грухтейки да вика:"Затвори, затвори...." и така докато се засрамиШ и затвориШ. Аз и го поисках,ама ве4е го беШе подарила на някое детенце  #2gunfireЖалко оба4е. Ако някой знае откъде може да се набави? Зълва ми не си спомняШе откъде то4но и го бяха донесли newsm78 4ао,4ао
smile3532 smile3532 smile3532 Мъжът ми се чуди за какво толкова се смея на глас. Ей та такова прасенце ми трябва на мен.  Joy Joy Joy

# 524
мъжете  Laughing  Joy ама тях не ги отказвай още  Crazy Hug

Честито на рожденичката, arizanova_popova, здраве и разум ти пожелавам, другото ще дойде само  Hug

На т'ва прасе много батерии ще отидат при мен. Ама току виж се превъзпитала цялата рода  Mr. Green

За да не ми е съвсем спамърски поста да си кажа, че днес няма промяна в кг. Днес започвам втори цикъл 3/3 /бях 5/5 до сега/. Втория ден ПЗ го изкарах без З-то, без да се усетя. Чак като си легнах се сетих, че не съм яла ни един зарзават.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт