СЛИВЕН - 46

• 126 207
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
  • Сливен
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

# 16
  • Сливен
    Честита баба Марта и от нас  smile3525

# 17
Привет на всички и Честита Баба Марта, а колкото до това че момчетата не искат да учат, направо щяхте да ме учудите ако бяхте казали обратното. Всеки ден се боря с баткото, и честно казано си мисля че докато приключа с всичките калпазани сигурно ще съм по голям учител и от класната му. Laughing

# 18
  • София / Сливен
Честита Баба Марта румени засмени бели и червени!

# 19
  • Сливен
Привет на всички и Честита Баба Марта, а колкото до това че момчетата не искат да учат, направо щяхте да ме учудите ако бяхте казали обратното. Всеки ден се боря с баткото, и честно казано си мисля че докато приключа с всичките калпазани сигурно ще съм по голям учител и от класната му. Laughing
моите аплодисменти ,4 броя,ти си героиня

# 20
Аз май само се записах при вас и от време на време надничам   Rolling Eyes
Но сега ще се включа по въпроса за хомеопатите. Първо водих малкия ...
...Бих искала да прочета и за други деца от Сливен, лекувани с хомеопатия, но не се пише много за това в нета. Може би защото сме малък град. Но ето, аз си написах всичко Simple Smile
Поздрави и бъдете здрави!
Здравей Дивка! За съжаление нямам опит с хомеопатите в Сливен. Казвам за съжаление, защото много искам да си лекувам децата без АБ, но факта, че са само двама-трима и на практика липсва избор и конкуренция между тях /както и чутите неща от родители/ ме спира... Благодаря, че сподели  bouquet  Аз начало на ангина пробвам да лекувам с Цитросепт - в 50% от случаите съм успявала. Бронхитите обаче са непобедими при нас - ваксини, витамини и всякакво засилване на имунната система не помага...  Cry 

# 21
  • До Балкана
Честита Баба Марта и от мен по късни доби! Simple Smile)) Пожелавам ви да сте много здрави всички и семействата ви!

# 22
  • България
divka на мен ми дадоха инфо и за д-р Антоан Каразапрянов -ако някои има мнение да сподели.
имам телефон и адрес на лс мога да го пратя.
интересно би било да чуем и други мнения за д-р Дойчев и д-р Терзиева.
в часа на мама има много информация за хомеопатията по различни въпроси от д-р Михайлов и мамите които са на ти с хомеопатията и са противнички на АБ.
ще споделя от там какво научих,писах и на доктора и той ме подкрепи:
при първа кашлица и хрема/7г//комбинирано или не/започвам да давам инфлуцид на 2ч по 1 таблетка,тонзилотрен на час по една таблетка,клеева тинктура в сребърна вода,компрес с извара,ряпа с мед,коризалия/за хрема-поефикасно лечение няма/на час по 1таблетка,капки с лайка и мед,капки с клеева тинктура в сребърна вода,осцилококциум на 6часа по 1доза,ентеросан/предпазва да не премине инфекцията в бактериална/-3пъти по 1 таблетка.
така преборихме 2 настинки за 4-5дни,заедно с суметролин лекувахме грип/не беше свински/.за Т/не я свалям с нищо до 38т/-намазвам крачетата с белтък и обувам чорапче,кърпи с вода и оцет...признавам че се панирвам и след 38.5 т давам нурофен,над 39т и хиксалгин.след оздравяване давам профилактично 3по1таблетка инфлуцид и 1път клеева тинктура.ако има приет АВ-правя опашката с-туя15CH,монилия15CH и ентеросан основен.
ако имате успешни лечения с хомеопатия пишете-ще се подкрепяме.

# 23
  • Сливен
добре де аз не съм запозната,хомеопатия,хомеопатия,ама това са много лекарства

# 24
  • България
ами едно за кашлица-тонзилотрен
за хрема е коризалията
инфлуцита е за настинка и грип
клеевата тинктура е за имунната система с сребърната вода
писах както казах на д-р Михайлов във форум и той одобри-а и най-важно е че има ефект/избягваме така АВ/.

# 25
  • Сливен
уф,то по-добре да не се разболяват

# 26
  • София / Сливен
Аз също харесам хомеопатия и съм вижала добър ефект ползвам ги както за мен така и на децата давам при нужда.

# 27
При хомеопатията не се изписва повече от 1 лекарство .Прочете малко повече по въпроса в раздела за хомеопатия тук в този форум.Освен това има и книги по въпроса.Но лечение с комбинирани препарат не е хомеопатично. Peace

# 28
  • София / Сливен
Аз съм ходила на хомеопат и ми е изписала комбинация от хомеопатични препарати. Също и във форумите чета пак така практикуват хомеопатите просто няма логика само по едно да се прилагат те са за различни неща.

# 29
Има логика.Аз говоря за класически хомеопат.Ако ви е интересно вижте в раздела за хомеопатия - първата тема още е Информативно за хомеопатия. Peace

Общи условия

Активация на акаунт