СЛИВЕН - 46

• 126 153
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
  • До Балкана
Момичета, моля ви да ми препоръчате алерголог и кожен специалист, по възможност в Ст. Загора! Обиколихме кожните в Сливен без особен резултат. Затова предпочитам да отидем до Ст. З. и да съчетаем ходенето с посещение при алерголог за тест и кожен спец.

# 46
Момичета, моля ви да ми препоръчате алерголог и кожен специалист, по възможност в Ст. Загора! Обиколихме кожните в Сливен без особен резултат. Затова предпочитам да отидем до Ст. З. и да съчетаем ходенето с посещение при алерголог за тест и кожен спец.
Далче, имам в къщи адрес на един доцент в СТ.Загора, който ми го препоръчаха като много кадърен алерголог. Сега съм на работа - ще потърся като се прибера. Относно кожните тестове - детенцето ти е твърде малко за да се правят такива. Препоръчва се след като навърши 5-6 години.

# 47
  • До Балкана
Queen L, не става дума за детенце, а за мъжа ми!:))) Вряла и кипяла съм в алергиите с брат ми и мен самата и знам, че такива тестове се правят след определена възраст! Странното е, че при мъжа ми се проявиха преди 3-4 години и все не мога да го убедя да се изследва, но сега успях и не мога да пропусна шанса! Ще чакам да се прибереш и да пишеш!  Hug

# 48
Далче, това съм го преписала от визитката на доктора:
д-р Пламен Яковлиев, специалист "вътрешни болести", "клинична алергология и имунология"
Стара Загора 6000
бул."Славянски" №19
вх.0, ет.2, ап.28
тел. 042/600 066
gsm. 0887/527 143
e-mail: yakovliev@abv.bg
http://www.dr-yakovliev.com/

Защо не си поставиш въпроса и в темата на старозагорските мами? Там със сигурност ще те посъветват  Peace

# 49
  • До Балкана
Благодаря ти!  Hug Да и там ще пиша, просто нямах време да седна, малчо е болен и само хленчи Sad

# 50
Здравейте, момичета,

Ходи ли ви се на кафе, а на бебешко такова? Laughing
Бих искала да ви поканя:

Бебешко кафе в Сливен!

19.03.2011 г. (събота) от 10.30 часа в сладкарница Мустан

Заповядайте на Бебешко кафе с Ла Лече Лига в гр. Сливен Simple Smile На чаша кафе/чай/вода ще си поговорим на всякакви свободни теми за кърмене, захранване и хранене, всички неща, които ви интересуват в тази връзка!

Разпространете новината и доведете приятели!
Заповядайте, очакваме ви! Hug

# 51
  • Сливен
     Вече трябва да се включа  Hug

# 52
И на мен ми се ходи, но много ранен е часа, аз няма да съм се приготвила до тогава... Crazy

# 53
  • София / Сливен
Това бебешко кафе в Сливен е пълна пародия. Защо каните майките като имате 0 организация за да се чустват излъгани ли събрат ли се пет майки и откъде човек да познае че сте за срещата просто съм възмутена!!!

# 54
 eva83, ще се радвам да се видим и запознаем Grinning
slavena80, не е никакъв проблем да се присъединиш и по-късно към нас. Peace
xybavelka, както ти писах и във фейсбук, съжалявам, че сме се разминали.Отчитаме факта, че не сложихме табела с логото на "Бебешко кафе" като грешка, която този път ще бъде поправена.Това е едва второто такова събиране.Надяваме се стъпка по стъпка, с общи усилия, да успеем да се съберем повече майки и да бъдем, разбира се, полезни една на друга Hug

# 55
  • София/Сливен
Да, и аз през лятото бях изпратила братовчедка ми на кърмаческа среща в градската, на паметника на Ленин (бившия). Тя ми каза, че среща не е имало, най-вероятно не е могла да разпознае участниците, ако са били малко. Аз не можах да я придружа, защото срещата беше в събота, при нас почивните дни са за семейството и никакви ангажименти не поемам, и без това прекарваме малко време с таткото.

Та аз за друго влязох тук. Има ли в Сливен детски храни Holle и Pro-bijo. Че ми омръзна да мъкна толкова багаж, поне пюретата мога да купя от там. Ходила съм в Рошко на пл. Левски и в Косарата в Българка - там знам че няма. Ако някой е виждал другаде.

# 56
  • София / Сливен
Indiqnica ом е еедна втората сбирка тогава ви е ПРОСТЕНО ще се научите няма страшно.

# 57
  • София / Сливен
съжалявам за грешките но клаватурата нещо ми прави беля исках да напиша че щом ви е едва втора сбирка

# 58
  • София/Сливен
Що не пишете нищо?   33uu

# 59
Следим новините за екшъна.

Общи условия

Активация на акаунт