СЛИВЕН - 46

• 126 268
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
  • Сливен
ехее какви работи стават  Shocked
здравейте,времето е хубаво и всички са по разходки  Peace
аз да почерпя днес ставам на приличните 37

# 61
  • София/Сливен
Ха, честито! Един хубав повод сред всички тези новини, които даже аз започнах да следя (по принцип не обичам да гледам "Новини")...
Много, много здраве и много любов!

# 62
  • София / Сливен
miriams28  newsm59
Меги то щем нещем само новини дават.

# 63
  • Сливен
мерси за пожеланията
и аз следя новините от вчера иначе тв не гледам  ooooh! Whistling, но трябва все пак да съм съпричастна,нали си е нашият град  Cry

# 64
  • Под Сините камъни
miriams28 честит рожден ден на патерици!Много здраве щастие и успехи   bouquet

# 65
  • Сливен
miriams28 честит рожден ден на патерици!Много здраве щастие и успехи   bouquet
благодаря  Hug
как сте
днес времето беше супер
чакам да се стопли и да излизаме с малкия всеки ден  newsm68

# 66
  • София/Сливен
Ние сме в Сливен за 2 седмици. Жалко, че прогнозират превалявания за другата седмица.Ще отиде половината ваканция.

# 67
  • Сливен
Здравейте
знам че не е място за обяви, но все пак - продавам бебешки шезлонг и столче за кола - 0-9 кг и двете на половината от цената им. Използвала съм ги много малко. Ако някой го интересува, моля да ми пишете на лични.

# 68
  • София / Сливен
ТИHHА Може да ги пуснеш в Продавалника ако все още не си го направила!
Меги браво на вас че ще сте в Сливен малко при роднини.

# 69
  • Варна/Сливен
Здравейте момичета   bouquet
Надявам се приемате нови попълнения  Grinning
Ето и няколко думи за мене родом съм от Варна но от няколко години живеем  в Сливен така че вече може да се каже че съм сливналийка  Sunglasses Със съпруга ми чакаме наща дългоочаквана мечта юли месец след доста премеждия и мъки.За раждането съм се ориентирала към болница "Ева" при док.Пенков от който съм изключително доволна,ако има някоя от вас която е раждала при него ще се радвам да сподели.
Ще ми е много приятно да общувам с вас за сега само виртуално(защото ми се налага да лежа трудна бременност карам),но бих се радвала живот и здраве като родя ако си организирате срещи да се присъединя към вашата компания bowuu
Лека и спокойна вечер на всички  Hug и дано скоро слънцето  sun да навести и Сливен

# 70
Добре дошла, semruna! ЩЕ се радвме да споделяш тревогите и радостите си с на!  Hug Hug

# 71
  • Сливен
добре дошла и от мен
желая ти здраво и пухкаво бебче,безпроблемно раждане и щом трябва ще лежиш важно е бебчо да е добре,знаеш ли вече пола

# 72
  • Варна/Сливен
Привет мамчета   wavey
Благодаря ви за топлото посрещане  Hug
miriams28 за пола мила 100% мъжко каза доки дано няма изненади на края  Rolling Eyes  въпреки че не ми се вярва
Хубав ден  lovekiss

# 73
...хм, май повечето не ви познавам  newsm78

Hug слънчев ден!

# 74
  • София/Сливен
Диде, така е... времето върви, наште пораснаха... сега е ред на младите майки, та и аз с тях пак наново Mr. Green
Имам братовчедка с 11 години по-малка от мен, винаги съм я смятала за малка. Та аз още помня как сме и сменяли пелените. И сега двете заедно гледаме бебета.

Как е твоя кандидат-първолак? Избрахте ли училище вече?

Общи условия

Активация на акаунт