СЛИВЕН - 46

• 126 286
  • 773
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм ходила при Бобева не е лош специалист.
Като специалист е добра, ама не ми харесва различното й отношението  към пациентите....
mama iasi -Какво имаш предвид ,,Различно отношение? newsm78"
Благодаря за отговорите.

# 631
Здравейте , мами от Сливен можете ли да ми помогнете, търся един детски кът увеселителен, в близост до басейна или до басейна, къде точно се намира?
Има за катерене, въртелешка, батути,люлки, пързалка с много тунели.

# 632
Здравейте , мами от Сливен можете ли да ми помогнете, търся един детски кът увеселителен, в близост до басейна или до басейна, къде точно се намира?
Има за катерене, въртелешка, батути,люлки, пързалка с много тунели.
В градската градина.Откъм бул."Георги Данчев"

# 633
Градската градина близо ли е до центъра?

# 634
Да.Тя си е в Центъра.На метри от главната улица.Вие за пръв път ли ще ходите в Сливен?Пожелавам ви приятно прекарване.А този детски център са бившите стари люлки в градската градина.Входът за деца е 2 лева еднократно.Поне толкова беше аз като ходих.За възрастни е безплатно,има и кафенце къде да седнеш.Няма ограничение за времето.

# 635
  • София / Сливен
За мамата търсеща Градската градина е в центъра на града намира се лесно.

# 636
Благодаря ви, щом е в центъра трябва да я намерим.

# 637
  • България
от къде може да се купи детско колело на прилична цена

# 638
  • София / Сливен
 rositoooo от Продавалника

# 639
  • България
благодаря ще погледна
но имах предвид от Сливен

# 640
благодаря ще погледна
но имах предвид от Сливен

В Алисата и Магнита /в Сини камъни/ са най-евтини, но няма много голям избор, или поне нямаше ние като търсихме, сега може и да има повече.

# 641
Здравейте!
Да се отбележа в темата и да се върна да прочета! че ще идваме на гости и ... да съм в час с новостите и старостите!
Оправиха ли вече улиците или все още е такъв прахоляк? Сигурно е много болна тема и много е писано по въпроса, но моля да ме извините - току-що нахълтвам при вас!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 642
Здравей,Dannie7!!!Улиците почти изцяло са асфалтирани,пустинният прахоляк е намалял драстично.Нещо май ще вземат да го пооправят и нашият град  Praynig Praynig Praynig ми се струва.Приятно прекарване в гр.Сливен!!!

# 643
  • София / Сливен
Честито за асфалтираните улици!!! Най после.

# 644
  • Sofia
Здравейте, майчета от Сливен! Аз съм родом от Сливен, но от 5 години живея в София. Имам момиченце на 1 год. и 4 месеца. Предстои ни гостуване в Сливен за около 15 дни. Интересува ме дали има частна детска кухня в Сливен, на която можем да се запишем за периода, в който ще пребиваваме в Сливен? Много ще се радвам ако получа информация от вас, тъй като това ми е голям проблем...

Общи условия

Активация на акаунт