СЛИВЕН - 46

• 126 139
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, майчета от Сливен! Аз съм родом от Сливен, но от 5 години живея в София. Имам момиченце на 1 год. и 4 месеца. Предстои ни гостуване в Сливен за около 15 дни. Интересува ме дали има частна детска кухня в Сливен, на която можем да се запишем за периода, в който ще пребиваваме в Сливен? Много ще се радвам ако получа информация от вас, тъй като това ми е голям проблем...
За съжаление няма частна детска кухня. Желая приятно гостуване. Peace

# 646
Здравей,Dannie7!!!Улиците почти изцяло са асфалтирани,пустинният прахоляк е намалял драстично.Нещо май ще вземат да го пооправят и нашият град  Praynig Praynig Praynig ми се струва.Приятно прекарване в гр.Сливен!!!
Ееее, не е истина! Асфалтирани улици.... Браво!  Hug
Предполагам, че основно асфалтът е в центъра, като са "спестени" по-забутаните улички! Както и да е - важното е, че прахолякът е намалял! То не се дишаше! миналото лято прекарах около месец и нещо в Сливен, и после в края на януари тази година, но беше..... мъка голяма!

Наистина ли няма частна кухня в Сливен?! Аз точно така попаднах и на вашия форум - чрез Google и "частна кухня в Сливен". И мен ме интересува, как мога да си храня детето здравословно и разнообразно, без да се налага аз или баба му да готвим всеки ден по няколко пъти!
Моля посочете, ако има специална тема по въпроса за детската кухня в Сливен, а ако не - какви са ви впечатленията от храната, как става записването (какви са условията) и дали е възможно изобщо, дете с местожителство не от Сливен да се запише за 2-3 седмици?

# 647
Асфалтираха пред Тернопол,пред Универмага и пред ПМГ-където беше най-страшното.Забелязвам,че започнаха да кърпят и по-малки улички.А колкото до ДК храната на мен и на бебка ни харесва.Намерих това:
http://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0% … D/124684897623793
Ето има посочен телефон,обади им се и попитай от първа ръка...кв. Даме Груев, тел. 044/ 66 73 46. , директор Мирослава Костова

# 648
  • София / Сливен
Аз като живеех в Сливен взимах и не беше лоша храната. Поне не ти се налага да готвиш всеки ден различни неща. Една позната работи там каза, че и хигиената е на добро ниво.
Записването е в Даме Груев с акта за раждане на детето и бележка от педиатъра за липса на алергии.

# 649
Dannie7 моя приятелка ми каза,че нейна позната от Ботевград май беше,вземала храна от ДК в Сливен.

# 650
Много ви благодаря на всички за инфото за кухнята! Даме Груев никак не ни е близо, но все се надявам, че ще има пункт и в центъра някъде  Grinning ! Наистина ще се обадя и ще си проверя сама! Че ако трябва да си събирам 30 бурканчета, както е в София.... не зная от къде!

# 651
На площад Васил Левски мисля, че има пункт за ДК.

# 652
# 653
Основен пункт от които може да купиш купони в центъра се намира до Старото зъболечение, от там може и да получаваш и храната, храна се получава и на площад В.Левски.

# 654
Къде в Сливен има магазин за матраци за детска кошара? Имаме сгъваема кошара с мерки 99/119

# 655
  • София / Сливен
MuJIuHka В бебешкия център не зная дали се сещаш къде се намира на бул. Братя Миладинови има матраци.
Dannie7 в Даме Груев само се записваш не е необходимо  да вземаш от там храна и 30 бурканчета само в София искат. В Сливен са 6 бр. три даваш в петък и си ги взимаш на следващата седмица в понеделник и така носиш празни и ти дават пълните. На площад Левски има пункт до старото детско зъболечение има пункт нямам представа къде живееш и ще ти е най-удобно.

# 656
Благодаря за радушния прием и за отзивчивостта! До старото зъболечение ще ми е много удобно! Ще се обадя, за да проверя, дали можем да се запишем само за 2-3 седмици! И, разбира се, какви документи ще са ни необходими за това!

# 657
И още един въпрос- в Сливен от къде мога да купя колелце и табла за столче за хранене на Cangaroo?

# 658
  • София / Сливен
пак от бебе центъра има всичко което може да се пердложи на Кангаро Бертони и др. марки може и на Косара да има не знам.

# 659
  • София/Сливен
Много ви благодаря на всички за инфото за кухнята! Даме Груев никак не ни е близо, но все се надявам, че ще има пункт и в центъра някъде  Grinning ! Наистина ще се обадя и ще си проверя сама! Че ако трябва да си събирам 30 бурканчета, както е в София.... не зная от къде!

Погледни на първа страница, толкова си играх да събирам информация миналото лято... Нали е за да послужи на всички. Не зная къде на по-видимо място да я сложа.
И се надявам да няма много промени досега, тъй като ние само през лятото сме в Сливен.
ПП И за бурканчетата има...

Общи условия

Активация на акаунт