няма пентаксим

• 9 682
  • 109
  •   1
Отговори
# 60
Всяка държава си има имунизационен календар.

Естествено, но тук не обсъждам него. Имаше въпрос zа конкретната ваксина, zатова съм писала..
Затова и ми е супер странно, какви са тия постоянни проблеми с тоя Пентаксим.
А нали вече с него се ваксинира и по zдр. каса...

# 61
Ами то май точно в това е проблемът -  че е по ЗК, затова го няма! В аптеките го има Rolling Eyes

# 62
Ох , ако при нас когато трябваше да слагаме пентаксима го нямаше , щях да си "ударя"газа в тавана Embarassed твърдо против съм ваксините , но тази здравна институция ни е задължила да ги слагаме иначе чао ясла , чао детска градина и т.н. а за съжаление нямам финанси за частно.
Peace - колко добре казано
 Иначе що го няма? - ми щото някой нов пак се е забъркал в сделката и сега я протаква за да е сигурен, че няма да го прескочат! И е задължителен за да бъде продаден със сигурност, а не за да спаси нечий живот...

# 63
  • София
Последни новини!!!

Пентаксим няма и няма да има, защото Пастьор са се оттеглили от сделката.
Заменя се със Инфанрикс на Глаксо Смит Клайн. 5 валентна е.

Току-що бяхме на първа ваксина и педиатърът ми го каза. Бебчо е на 3 навършени месеца.

# 64
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Последни новини!!!

Пентаксим няма и няма да има, защото Пастьор са се оттеглили от сделката.
Заменя се със Инфанрикс на Глаксо Смит Клайн. 5 валентна е.

Току-що бяхме на първа ваксина и педиатърът ми го каза. Бебчо е на 3 навършени месеца.

Май наистина си е така, защото вече и по аптеките трудно се намира Пентаксима.

# 65
е добре де, ами тези които са започнали вече с Пентаксим? Какво става с тях? Що за простотия, егати и държавата!  Twisted Evil

# 66
  • София
ми продължават с новата, те са си напълно заменяеми.

# 67
ми продължават с новата, те са си напълно заменяеми.
значи няма проблем така ли? Сигурна ли си? Защото при някои ваксини, няма такава заменяемост.

# 68
  • София
Така поне казват и пишат...питай си и педито..но, да доклокото прочетох(без лично да ме интересува въпроса) няма никакъв проблем, просто да се продължи с новата.

# 69
Така поне казват и пишат...питай си и педито..но, да доклокото прочетох(без лично да ме интересува въпроса) няма никакъв проблем, просто да се продължи с новата.
благодаря ти   bouquet

# 70
здравейте майчета,и при нас се получи закъснение при слагането на ваксината.Купих я от аптеката,но сина ми все боледуваше и докато оздравее я пуснаха безплатно.Така че си останахме с една ваксина в повече и все още си я съхранявам в хладилника.Ако е нужна на някое бебче пишете ми ! Simple Smile

# 71
По БТВ Тази сутрин ще говорят с вносителите на ваксината  Peace

# 72
Преди два дни си купихме Пентаксим, след като педиатъра ни каза че вече има нова ваксина. Според нея Пентаксима бил по-добър ,а и ни е последен прием. На следващия ден съседката се обади на нейната лекарка и тя пък казва че има Пентаксим бил свършил за малко и им беше безплатна. Луда работа Rolling Eyes

# 73
Здравейте, вече има Пентаксим. На нас ни сложиха, дори беше на по-ниска цена.

# 74
И нашата педиатърка ни пита дали искаме пентаксим (купува се вече) или новата (по касата), според нея пентаксим е по-добрата ваксина. това че няма пентаксим се оказа невярна информация Simple Smile може би е нямало само временно

Общи условия

Активация на акаунт