Синдромът"Мама Божка"

• 13 758
  • 256
  •   1
Отговори
# 195
А? Сексуално удоволствие от смяна на памперси на момченце?
Що за извратено?

# 196
Ами тъй казали на една съфорумка и тя го споделя с нас.

# 197
  • София
Джуди Разбрах те, но намерих за добър повод да уточня, че аз развивам теории за спорта, а и много други от развивалите теории в писмен вид са били в подобна ситуация. Беше нещо малко шеговито, но все забравям, че тук е по- добре да се обяснява пространно и изчерпателно, за да се минимизират интерпретациите като "разпознаване", "прилягане" и прочее, които разводняват темите.

# 198
Джуди Разбрах те, но намерих за добър повод да уточня, че аз развивам теории за спорта, а и много други от развивалите теории в писмен вид са били в подобна ситуация. Беше нещо малко шеговито, но все забравям, че тук е по- добре да се обяснява пространно и изчерпателно, за да се минимизират интерпретациите като "разпознаване", "прилягане" и прочее, които разводняват темите.

Въобще така от нищото изникна обяснението за твоя хляб.
Хич не съм имала него предвид. Теб- съвсем.
Не е нужно да обясниш пространно. Важното е да е на място и ясно.

# 199
  • София
Знам, знам, като повод го ползвах. Маса от писателите издавали книги за възпитание и прочее  са пълни аматьори, с това се закачах.

# 200
Ох, успокоих се значи, не си ми била сърдита на мен, Ако и да си ползвала мой цитат и да си дала отговор във връзка с него.    Flutter
Да е сладък хлябът на всеки де, аз нямам нищо против- който както и да ще да си го изкарва. Включително не съм против и дамата от колежа на съфорумката.

# 201
Що за извратено?

smile3555

# 202
  • София
Ох, успокоих се значи, не си ми била сърдита на мен, Ако и да си ползвала мой цитат и да си дала отговор във връзка с него.    Flutter
Твърде рядко се сърдя и тогава не остава съмнение. Flutter

# 203
Все пак темата е за мама Божка. Напоследък не съм виждала от темите за съфорумците. На мен не ми липсват.

# 204
Напоследък забелязвам един особен тип майки
........ защо този вид майчинско поведение е толкова популярно.

Един тип? Едва ли. Хората са различни, много от тях са невъзпитани, агресивни, несъобразителни, тенденциозни и нечестни. (Каза мизантропът Алиса Wink

Авторката, да разбирам ли, че понеже в рейса винаги ти отстъпват място, като шофираш- ти дават път, в магазина те обслужват учтиво и коректно, колегите ти никога и една псувничка не са изпускали, та се чудиш откъде пък са се пръкнали тези майки с отвратителни маниери?

Не е нужно хората да имат деца, кучета, внучета и подобни, за да блеснат тези им качества, ама нали сме форум за майки, дайте да оплюем събирателния образ на някаква гадница-майка и да се успокоим, че ние сме пИрфектни.  Peace

# 205
Що за извратено?

Все пак това е Фройд, а  не някоя гимназистка с тричетвърти чорапи.

# 206
Що за извратено?

Така, редактирах си поста в който се обеснявам за памперсите. Всъщност избщо не ства дума за смяна на памперси, а за миене, докосване на мъжките полови органи на бебето.
Дори не знам, защо реших да допълня цялата перверзна картинка с тия памперси hahaha

# 207
Що за извратено?

Така, редактирах си поста в който се обеснявам за памперсите. Всъщност избщо не ства дума за смяна на памперси, а за миене, докосване на мъжките полови органи на бебето.
Дори не знам, защо реших да допълня цялата перверзна картинка с тия памперси hahaha

Чудесно е, че поясни. С внучетата ще се старая да не ги докосвам по местата, за чието наименование се водят титанични битки в темите, когато им сменям памперсите.

# 208
Чудесно е, че поясни. С внучетата ще се старая да не ги докосвам по местата, за чието наименование се водят титанични битки в темите, когато им сменям памперсите.

Ти ме уби  doh Смяташ, че до времето на нашите внуци все още ще се търсят заместители на имената на онези места, които не трябва да се назовават  newsm78 Песимист си, Judy. Или аз съм оптимист. Не знам...

По темата не мога да се включа, защото нямам намерение да се запознавам с прототипа (по принципни съображения не гледам такива предавания), а да говоря наизуст само по впечатления на писалите преди мен, може да се изложа.  bowuu

Но ми стана интересно и бих искала да попитам разибращите, всяко докосване до мъжки полов орган ли води до изпитване на сексуално удоволствие? И каква е разликата да миеш едногодишния си син, и деветдесетгодишния си дядо? И в двата случая ли се запълват дефицити? Тогава санитарките, обгрижващи лежащо болни мъже са егати удовлетворените от живота... С това ежедневно удоволствие...  Joy

# 209

Но ми стана интересно и бих искала да попитам разибращите, всяко докосване до мъжки полов орган ли води до изпитване на сексуално удоволствие? И каква е разликата да миеш едногодишния си син, и деветдесетгодишния си дядо? И в двата случая ли се запълват дефицити? Тогава санитарките, обгрижващи лежащо болни мъже са егати удовлетворените от живота... С това ежедневно удоволствие...  Joy

Много добре казано!
Все пак, мисля, че едва ли се имат предвид ВСИЧКИ майки на момчета, а по-скоро се обяснява с това манията на някои по синовете им. Или?
По стечение на обстоятелствата повечето ми мн.близки приятелки имат момчета и никоя не бих оприличила на обсъждания тук типаж.
Но имах една колежка, която съвсем откорвено ме плашеше с разсъжденията си на тема синове, а тя ги имаше двама - в гимназиална възраст... Тя е споделяла, че се радва, че няма дъщеря, защото би ревнивала от нея и би се конкурирала с нея. Твърдеше, че така го чувствала, защото била твърде много жена... (за мен тя беше пример за анти-жена, но това си е мое мнение). Това е най-мекото, което съм чувала от нея. Другите предпочитам да премълча и да си представя, че не съм ги чувала никога през живота си.

Общи условия

Активация на акаунт