Синдромът"Мама Божка"

• 13 743
  • 256
  •   1
Отговори
# 210
Ба знам ли и аз дали ще ги има тези теми?
Пък и колко е то? Време не остана до внуците.
Току- виж лобистите прокарали закон за легалното наименование и правила за изрядното държание, включая за смяната на памперсите.

# 211

Тя е споделяла, че се радва, че няма дъщеря, защото би ревнивала от нея и би се конкурирала с нея. Твърдеше, че така го чувствала, защото била твърде много жена... (за мен тя беше пример за анти-жена, но това си е мое мнение). Това е най-мекото, което съм чувала от нея. Другите предпочитам да премълча и да си представя, че не съм ги чувала никога през живота си.

Има такива откачалки. Наблюдава се също така и конкуренция бащи-синове. Всъщност доста често се срещат тегави отношения между тях. Не знам що така.

# 212
  • София
Съзнателно или не като преживяване, това са отклонения от нормата. Все пак, приемаме, че повечето хора имат умерени отклонения и като цяло са в норма. Мама Божка ми прилича на отклонение повече като описаното от Уилма. Но не съм гледала предаването, от което е взета идеята за името, та знам ли.

# 213

Наблюдава се също така и конкуренция бащи-синове. Всъщност доста често се срещат тегави отношения между тях. Не знам що така.
Според мен не опираме до половете, а до конкретни характери на хората.

# 214
Всъщност се има предвид, че връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба. И тази силна връзка се заражда точно в бебешките години на детето, когато то се мие, докосва(поясних 5-6 пъти кое точно) и така нататък......Направо ми писна да обяснявам едно и също и вие пак да си знаете вашта  Crossing Arms Crossing Arms  Laughing

А иначе по темата: много задълбахте, направо и Фройд би ви завидял на термините с които боравят някои от вас.  Laughing

# 215
Всъщност се има предвид, че връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Що да е най-силна биологично?

# 216
  • София
Gia Още в началото стана ясно на всички какво казваш, но си е друго да има един мъжки полов орган в темата, за да могат всички да се хванат за него. Laughing Напомня ми за радостта ми, когато в първи клас намерих в речника думата "лайно". Толкова беше яко такава дума да бъде видяна на такова официално място... Mr. Green

ПП Патологична е такава най- силна връзка майка- син. Психичното здраве не предполага да предпочиташ сина си и да градиш по- здрава връзка с него, съзнателно или не.

# 217
връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Бисерите нямат край в тази тема.
Това какъв синдром е?

# 218
Всъщност се има предвид, че връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Брях  ooooh!, аз съм сбъркана още отначалото. Като ми се роди дъщерята, много мразех /и още мразя песента/ "Сине, сине, ти си ангел мой".  Биологично изпитах, омраза към родилите момчета, че са нещо повече от мене, дето съм родила момиче.  Mr. Green

# 219
  • София
Ина Прецакала си се. Mr. Green

# 220
връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Бисерите нямат край в тази тема.
Това какъв синдром е?

Не е синдром, мисля, май е просто предпразнично.

# 221

Факт... Hug

# 222
Не е синдром, мисля, май е просто предпразнично.

Пак ли имате почивни дни.

Да се въодушевяват от идеята за всяка пишка и да го обясняват с Фройд, който доста очевидно пишещите тук не са чели, си е признак на форумско изтрещяване, ама нейсе.

Хайде, толкова от мен, да не ме 'фане синдромът на придобитото форумско изпростяване.

# 223
Всъщност се има предвид, че връзката майка-син е биологично  най-силна, една майка подсъзнателно обича повече мъжката си рожба.

Правилно. Кажи пак за Султана.

# 224
Хайде, толкова от мен, да не ме 'фане синдромът на придобитото форумско изпростяване.

= на мама Божка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт