МИГРЕНА - ИМА ИЗХОД

• 116 195
  • 602
  •   1
Отговори
# 165
Някой използвал ли е сок от алое вера за мигрена ? Или някакъв друг продук от LR или Forever living?
Да!
Алое вера на коя от двете фирми?

# 166
  • София
На ЛР. Подведох се и аз от продажбите им умения. Нали всичко лекуват, а аз съм готова всичко да взема, само да не съм инвалид няколкото дни в месеца...

# 167
На ЛР. Подведох се и аз от продажбите им умения. Нали всичко лекуват, а аз съм готова всичко да взема, само да не съм инвалид няколкото дни в месеца...
Защи се подведохте ? Ефект имаше ли ?

# 168
И аз съм от много години с мигрена. Единственото хапче, което ми действа е Релпакс. Те са две хапчета в опаковка и са около 14лв., но когато нищо не помага.  Мислела съм за курс за превенция на мигрената с пробиотик примерно, но не знам с какъв...Пила съм сибелиум против замайване, като че ли леко разреди мигрената, но ме правеше на парцал и го спрях.

# 169
Някой използвал ли е сок от алое вера за мигрена ? Или някакъв друг продук от LR или Forever living?

Здравейте,
бях с мигрена от 30 години, много обезболяващи, все по-силни, с все по-слаб резултат.
Направих консултация с невролог преди 4 години и по-нейна препоръка започнах с комбинация от витамини - В комплекс, Магнезий. Включих и гел за пиене Алое на ЛР . Подобрение настъпи, но след повече от 2 месеца упорито прилагане. Гела пих 6 месеца.
Витамините продължавам да пия и сега, почивки през 3 месеца. Гела го спрях, защото ми е скъп Sad
Вече не пия обезболяващи, само когато имам температура с главоболие.
Желая ви успех и да намерите своето правилно решение!

# 170
  • Хасково

Здравейте,
бях с мигрена от 30 години, много обезболяващи, все по-силни, с все по-слаб резултат.
Направих консултация с невролог преди 4 години и по-нейна препоръка започнах с комбинация от витамини - В комплекс, Магнезий. Включих и гел за пиене Алое на ЛР . Подобрение настъпи, но след повече от 2 месеца упорито прилагане. Гела пих 6 месеца.
Витамините продължавам да пия и сега, почивки през 3 месеца. Гела го спрях, защото ми е скъп Sad
Вече не пия обезболяващи, само когато имам температура с главоболие.
Желая ви успех и да намерите своето правилно решение!
Кой от видовете гел на LR пиехте,може ли да кажете магнезий и В комплекс на коя фирма или няма значение?

# 171
Здравейте,
от геловете започнах с праскова, но после съм пила и от другите видове, В комплекс на Евитал, магнезий - по 5 табл от Шуслерова сол #7

# 172
  • Sofia
Здравейте,
от геловете започнах с праскова, но после съм пила и от другите видове, В комплекс на Евитал, магнезий - по 5 табл от Шуслерова сол #7
Ще е най полезно да дадете контакти на невролог с който сте се консултирали. 

Аз започвам да проучвам триптаните. Установих, че разрешени за деца под 16 години. Дали някой е коментирал с лекар ползата - вредата от тях. Установих, че беотказно действат и са много ефективни. Въпросът ми е до колко приема триптан на месец са оправдани.

# 173
  • София
Алегра, аз не съм се консултирала по повод елетриптана, който приемам. При последната ми консултация с доц/проф. Алексиев, той ми изписа депакин и едва ли не каза, че си въобразявам. От 10 години пия, взех рецепта от ЛЛ за 40 мг, но и 20 още ми действат. Цената е ужасна, та, колкото и да не е правилно си купувам от 40 и ги деля. Имам месеци до 8по20 мг стигам. Но до половин-един час съм пушка.
Чакам малко да отмине обстановката и ще ходя на физиотерапевт, препоръчаха ми го.
Ще дам отзиви после.
Алое съм пила, при мен няма ефект. Даже още литър се подмята в някой шкаф.
Йога ми действаше много добре, но ми е трудно с времето. Докато ходех имах месеци, в които не съм имала пристъпи.

# 174
  • Sofia
Аз стигнах до извода че триптаните са наистина най ефективни, включително и по малко вредни. Предполагам че трябва да се опитваме да ги ограничаваме до 6 на месец. При нас безотказно действа като профилактика Диклофенак, но също трябва да има ограничено прилагане.
Целта ми е да открия по щадяща профилактика която да разреди кривите на 4 в месеца....  https://www.medinfo.bg/spisanie/2007/6/statii/migrena-principi-n … chno-lechenie-250

# 175
Имигран може ли да се приеме час след парацетамол?
Изписан е на дъщеря ми 14г, но вече дадох парацетамол.

# 176
  • София
Дъждец, аз не съм медицинско лице, но те са различни групи и трябва да може.
Сложи, ако искаш компрес от филийки суров картоф и стегни с шал. В Гърция това ми успокои пристъп, когато си бях забравила лекарството.

# 177
Ох, днес има изпит. Закрепих я някак и я закарах, но ако почне да повръща, няма да стане. Предстоят ни седмокласни матури за прием в гимназия. Как ще бъде, не знам.
Голям пристъп не беше получавала отдавна. Сега кара Ковид преди 25 дена и дали той не отключи.

# 178
  • Sofia
Имигран може ли да се приеме час след парацетамол?
Изписан е на дъщеря ми 14г, но вече дадох парацетамол.

Имитрана е триптан и за него важи правилото да се вземе в началото на кризата. При моето дете много ефективно действа веднага в началото 20 мг от елетриптана за който пише Спокойна.

# 179
Записвам се в тази тема с надеждата да намеря спасение за болките. От години страдам от главоболие, имам и няколко припадъка с удари в главата. Невролог последно ме прегледа преди година след поредния припадък, който се случи в болница. Правила съм ЕЕГ, рентген и скенер на глава.
От няколко месеца си водя календар за главоболията и установявам, че са около 7-8 дни в месеца. В тези дни съм като инвалид, трудно общувам и върша нормалните си ежедневни задачи. Пия аулин и аналгин, храня се балансирано, ходя доста и практикувам йога.
Преди пет дни сложих ваксина за Ковид и общо взето не е спирала да ме боли главата. Не знам дали има връзка , но не се издържа. Ще следя тук, пък дано намеря моето спасение.
Здраве на всички желая!

Общи условия

Активация на акаунт