Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 523
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
     СТЕФ МНОГО БЛАГОДАРЯ ЗА ЛЮБИМИЯ МИ КЛИП „МИСЛЕХ ЧЕ ВИ Е ОМРЪЗНАЛ И ЗА ТОВА НЕ СЪМ ГО ПУСНАЛА И ВИ ПУСНАХ ДРУГ ЛЮБИМ КЛИП НА СТЕФАН МИТРОВ   love001   love001   love001

# 571
На мен не ми изглежда добре Мурат на тези снимки, не знам на вас...
Това поло май не го сваля от себе си (и на протеста беше с него), погледът му - сякаш не говори с  някого там, един отнесен. А може и да е пийнал в повече...  newsm78
    Това поло може да муе любимо или да му го е подарила Бурка  newsm12  .Според мен повечко са му дошли питиетата,не се знае в колко часа е интервюто,може да му се е доспало . newsm78 newsm78

# 572
# 573
Това поло май не го сваля от себе си (и на протеста беше с него), погледът му - сякаш не говори с  някого там, един отнесен. А може и да е пийнал в повече...  newsm78
   Това поло може да муе любимо или да му го е подарила Бурка  newsm12  .Според мен повечко са му дошли питиетата,не се знае в колко часа е интервюто,може да му се е доспало . newsm78 newsm78
Може и светлосянка да е козирката на шапката, която прави очите му
подпухнали като след няколко питиета Joy Joy
/ Сега му се е паднало на човека да не е с придружителка,
защо пък да не се поотпусне Laughing /

Боже, неуморните сте..Когато и да погледна форума и все нови снимки и новини    bouquet

# 574
Това поло май не го сваля от себе си (и на протеста беше с него), погледът му - сякаш не говори с  някого там, един отнесен. А може и да е пийнал в повече...  newsm78
   Това поло може да муе любимо или да му го е подарила Бурка  newsm12  .Според мен повечко са му дошли питиетата,не се знае в колко часа е интервюто,може да му се е доспало . newsm78 newsm78
Може и светлосянка да е козирката на шапката, която прави очите му
подпухнали като след няколко питиета Joy Joy
/ Сега му се е паднало на човека да не е с придружителка,
защо пък да не се поотпусне Laughing /

Боже, неуморните сте..Когато и да погледна форума и все нови снимки и новини    bouquet

Фенче, разрастна се темичката ни и аз трудно ги догоням  Joy Joy

# 575

Аз го обичам по много  Joy Joy

Купонджия  hahaha

# 576
   КАТЕ ЩОМ ИСКАШ МНОГО ЕТО ОЩЕ,НЕКА ДА ИМА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ТОЛКОВА ПОДОБРЕ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ.         

# 577
Ти си го харесваш и така, Катеринке, ама като се сравнят 5-те броя Мурат от подписа ти с 6-те броя Мурат-купонджия и ... совите не са това, което са... Къде изчезна оня мъж, който стоеше изправен и имаше такива живи очи?  Sad

# 578
                                                                Кате водя ти още Муратовци.

# 579
Фенче,  от козирката на шапката ще да е! И светлините на камерата!
Абе от всичко друго, но не и от това дето си го мислите! Joy Joy Joy Joy
Катя, питаш къде е оня мъж? Къде изчезнал?
Не е изчезнал- снима своя звезден проект!

# 580
Днес дръпнах на детето една забавна програмка, която предрича как ще изглежда
човек след 20-30 години например, много се забавляват децата с нея да се гледат като големи.
Естествено, не се стърпях да видя и как биха изглеждали някои наши хора  Joy
Само да не се уплашите от снимките и видяното, въпреки, че всеки от нас остарява един ден Joy

Внимание ! Всички прилики с познати лица са случайни и снимките са само за забавление !  Peace

Сега като гледам и констатирам, че М.Й. пак си изглежда добре Joy

# 581

Един харизматичен МУРАТ!

# 582
# 583

# 584

Общи условия

Активация на акаунт