Гордата Аси - Магията, която нас завладя, а актьорите изстреля на върха -Тема 94

• 37 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
   spam2

Утре ще я преведа статията, обърнах я на английски и ще е по лесно

# 76
Бонобо, ние няколко луди, ОК, приемам  Peace обаче как ще обясниш и хилядите от Румъния, Русия, арабските страни, самата Турция / при количеството сериали, които имат  #Crazy/, сега и Хърватия .....................Е, просто няма как всички да сме се заблудили в това, което ни показаха  newsm78

Елма,човека всячески се опитва да ни обясни,че са професионалисти,сработили се много добре,сприятелили се по семейно Joy Joy Joy ама аз на думи съм се научила да не вярвам,важно е какво виждаш Peace
Определено не сме единствени в мислите си,има още доста народ,който е видял нещо повече от екранна двойка Rolling Eyes

# 77
Бонобо, ние няколко луди, ОК, приемам  Peace обаче как ще обясниш и хилядите от Румъния, Русия, арабските страни, самата Турция / при количеството сериали, които имат  #Crazy/, сега и Хърватия .....................Е, просто няма как всички да сме се заблудили в това, което ни показаха  newsm78

Елма,човека всячески се опитва да ни обясни,че са професионалисти,сработили се много добре,сприятелили се по семейно Joy Joy Joy ама аз на думи съм се научила да не вярвам,важно е какво виждаш Peace
Определено не сме единствени в мислите си,има още доста народ,който е видял нещо повече от екранна двойка Rolling Eyes

Живота ме е научил, че когато отричаш нещо, това нещо обикновено се оказва истина!
Нека си говори Мурат за Буря и най-най  Mr. Green, това за мен си е чиста подигравка, има ли един фен на въпросната Буря  newsm78, има ли една класация, в която е попаднал този сериал  newsm78, да е получил някакви награди  newsm78..........отовора е НЕ, ............ролята, която го направи това което е, е тази на Демир от АСИ! Харесвали и на Бурча или не, това е истината....

# 78
 Момичета нямаше ме днес и вие сте изписали света  Hug

Рина прекрасна е темата, както винаги.Благодаря!
 Статията няма да се мъча сега да я чета. Ще чакам превод. Елма ако искаш помощ, свиркай  Wink

Да ви попитам само тази къща, където сте я публикували в предната тема, каква е?

# 79

Живота ме е научил, че когато отричаш нещо, това нещо обикновено се оказва истина!
Нека си говори Мурат за Буря и най-най  Mr. Green, това за мен си е чиста подигравка, има ли един фен на въпросната Буря  newsm78, има ли една класация, в която е попаднал този сериал  newsm78, да е получил някакви награди  newsm78..........отовора е НЕ, ............ролята, която го направи това което е, е тази на Демир от АСИ! Харесвали и на Бурча или не, това е истината....

Напълно съм съгласна и аз написах подобно нещо миналия ден.

# 80
Цитат
Да ви попитам само тази къща, където сте я публикували в предната тема, каква е?

Това е къщата, където е живял екипа през втори сезон на АСИ  Hug, без сем.Йълдъръм разбира се, те са били отделно, нали са младоженци

# 81
Напълно съм съгласна и аз написах подобно нещо миналия ден.

И аз подкрепям мнението ти Peace

# 82
Цитат

Това е къщата, където е живял екипа през втори сезон на АСИ  Hug, без сем.Йълдъръм разбира се, те са били отделно, нали са младоженци
А в първи там ли са били?  Мале, ми те са си живяли заедно направо !

# 83
Цитат

Не съм сигурна, но май са били на хотел  newsm78, а може и там да са били  newsm78 Рина ще каже

# 84
Цитат

В първи е бил само Мурат,май Rolling Eyes,но ми е останал някакъв спомен за хотел,или бъркам... Еми като семейство са били,жалко обаче,че не са могли да се опознаят Joy

# 85
 Ако са били на хотел е някак по-различно. Но ако са били пак в такава къща те са си живяли заедно. Все едно са в студ общежитие - всеки си е в стаята  Joy другото е общо! Как ли Мурат се е крил по стаите за да не опознае Туба ( по неговите думи)  Joy Joy Joy

# 86
Ако са били на хотел е някак по-различно. Но ако са били пак в такава къща те са си живяли заедно. Все едно са в студ общежитие - всеки си е в стаята  Joy другото е общо! Как ли Мурат се е крил по стаите за да не опознае Туба ( по неговите думи)  Joy Joy Joy

Здраво ще да е заключвал врататa Joy Joy

# 87
Има преведена 10 оригинална серия. Ако някой го е написал преди мен се извинявам.

# 88
Има преведена 10 оригинална серия. Ако някой го е написал преди мен се извинявам.

Може ли дадеш линкче Praynig Praynig

# 89
http://dox.abv.bg/files/dw?a=ae50d4915b

Много са бързи момичетата, браво!

Общи условия

Активация на акаунт