Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 83-та тема

• 160 503
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
*MILADY* прекрасна торта.
Лулу просто паднах при вида на твоята торта.Как си ги направила тези интегрални схеми newsm78.
Ядлива част ли е това newsm78.Моите адмирации Peace
Момичета всичко е прекрасно  bouquet
Честит празник прекрасни дами[/b]  bouquet  bouquet  bouquet
От мен Шпиковано свинско месо с гарнитура задушено брюкселско зеле с зехтин и чесън.

да питам за брюкселското зеле.....два три пъти съм правила от замразен пакет.Нещо аз ли бъркам при приготвянето или то съвсем леко си горчи при по големите зелчици newsm78
Пиле с ориз на фурна

Бистра пилешка супа

# 316
  • DE
честит 8- ми Март

У нас
Сладкиш от хляб

Уютна и топла празнична вечер 1dating

# 317
Честит празник мили вълшебници. Бъдете много здрави, щастливи и обичани. Все така радвайте любимите си хора с прекрасните си творения. Възхищавам ви се най- искрено.  bouquet  bouquet  bouquet

# 318
  • Torino,IT
  Честит 8 март и от мен, момичета bouquet

Бъдете центърът около който се въртят семействата ви, обичайте и бъдете обичани, намирайте винаги по добра дума за всеки и внасяйте уют където и да отидете  в сърцата на хората които са ви близки  bouquet

Страхотни торти, сладкиши, рула, пити и баници видях на последните страници, едно тирамису, което ме грабна и още много вкусотии, които сега не мога да изборя, браво на всички   bouquet

От мен паста на фурна, солен пай от бутер тесто и спагети с риба тон и броколи

Спокойна вечер  bouquet

# 319
Моля за рецептата  на пастата.Стахотна е! #Crazy

# 320

Страхотни предложения, момичета!  bouquet  chef

У нас супа от домашно пиле, пиле с ориз, салатката на Аелис с моркови и царевица  bouquet, зелева салата, селски хляб на Ердинч  bouquet

Торта медовик

# 321
Момичета, честит празник и от мен!   bouquet Малко със закъсненение Embarassed, но по-добре късно отколкото никога. Много вкусни и слюноотделящи предложения Simple Smile
В понеделник правих Munavalgekook (Кекс с белтъци), за да почерпя за вчерашния празник. Simple Smile Имах останали белтъци и ми влязоха идеално в употреба. Почерпете се и вие  Hug

# 322
Честит празник на патерица!   bouquet

Ти си стихия - не забравяй това! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена!

megansg, може ли рецептата за рулото  baby_neutral
matze - рецептата за сладкиша с хляб плзззз  Praynig Praynig

Ето моите манджи   chef
Кокосови мъфини с белтъчен крем на Мариета   bouquet

Руло Стефани с картофи рошковци...  суровия вариант ме разби с цветове  hahaha

Кошнички от кашкавал... кръстени на Габриела - приятелката ми... ама моя тиган се оказа по-малък и станаха мини кошнички Sick

Кифлички със сирене и яйца.

Тук е цялата трапеза за вечерта  Simple Smile

# 323
Момичета,прекрасни предложения,отново!!!   bouquet  bouquet  bouquet

У нас скромно
пиле с картофи и гъби http://media.snimka.bg/8207/022669146.jpg?r=0
баница http://media.snimka.bg/8207/022669153.jpg?r=0
картофени кюфтета http://media.snimka.bg/8207/022669169.jpg?r=0
и масата за празника със салатка http://media.snimka.bg/8207/022669170.jpg?r=0
фруктов кекс с какао,много вкусен и ароматен http://media.snimka.bg/8207/022669161.jpg?r=0
и нарязан http://media.snimka.bg/8207/022669167.jpg?r=0

На патерици Честит 8 Март на всички Жени!!!Бъдете здрави,щастливи,винаги обичани и желани!!!  newsm51 newsm51 newsm51

# 324
  • София
Здравейте, мили дами, ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ на патерици - вчера не остана време да вляза тука. Бъдете здрави и винаги обичани жени!
Много ми хареса баничката на zornitsa
еликсир , вкусно меню и благодаря за хубавите думи
mihaeles   , интересни бонбони
Галина 74, страхотна питка
 Marieta, тия наденички в бобеца и салатката  - ох, ох
labrex , кавърмата изглежда доста апетитно
marabu, красотааа
megansg , Нел , Бъни , богато и вкусно
mari_eta , нямам думи за мъфинките   bouquet
lu4a, страхотни сладки изкушения
Lindita  , може ли рецептата за бутертестото с риба тон?
labrex , ехааааааа
purple tulips, прекрасен кекс
Benita , много красиво аранжирано меню
у нас: шарени мъфини

месо с ориз

супичка

ягоди със сметана

# 325
Привет момичета!!! Hug

Аз се извинявам за последващото многословие Simple Smile ама отдавна не успявах да се включа  Blush

plamsy – stрахотни придобивки – със здраве да си ги ползваш!! А катмичките са чудни!! Чак ще взема да се навия да забъркам в събота едни  Laughing
Lindita- прекрасно ти е менюто, но гъбките ти в масло с чесън и магданоз адски ме съблазниха
еликсирче – давам рецептата, а и всичи останали   Hug от сърце – много е готин хлябът – пробвай го някой път, като си в настроение!! И божествена ти е питката – и си е супер препечена!! Wink и от яйцата няма да се откажа – нищо, че са често на дневен ред вкъщи…
megansg – фантастични питки правиш – всеки път ми взимаш акъла с тях – не мога да им се нагледам как са се получили, а си представям на вкус какви са!!
ilrai78 – и пилето, и баницата, и питката са трепач!!
ahasver – на мен и пилето и тортата ми изглеждат супер!! А котето Wink и то ли беше в менюто Wink мноооого е готино
lu4a – не ме подсещай за тоя божествен тутманик на Аелис Simple Smile… И много ми харесва тази идея за яйцата на фурна!! Трябва да се пробва!!
Грациела – много готина питка, а Лозарят е мнооого сладък!!
Плодчe – не че си го хваля Wink ама е много вкусен хлябът, страхотно балансирана на вкус рецепта!!
еlenaa2 – много апетитно изглеждат кифличките ти
пеп-4o – не знам как и кога успяваш да приготвиш всички тия чудесии  Crazy страхотно е всичко!! Но определено си запазвам рецептите ти за Пържоли с лук и лимон и Пиле в чеснов доматен сос   Simple Smile знаеш, че съм лют фен на подхода ти към месцата!!
marabu – отново ме изкушаваш с готина рецепта за пица  Simple Smile правих тортичка по рецептата ти за браунис - с вариации – и вкусът беше невероятен!!! А палачинките наистина изглеждат много нежни – и с тези малинки  Heart Eyes… мммм
verabel – със сигурност ше се възползвам от идеята ти за кексче с тиква  Simple Smile, много ми харесва!! А питките ти изглеждат супер!!
mari_eta – как пък го определи отчета  Shocked като нефотогеничен – супер си е – предпоследната ти снимка ме спечели тотално!! А тези пъстри букетчета  - да си го кажа и тук  Crazy ми събраха очите – прекрасни са!!! Ще ме научиш ли как се правят таквиз чудесии  Mr. Green???, че ми се подмотава една моделираща маса... ама ме е страх да е пипна  Embarassed
ЗИЧЕ – ласкаеш ме мила  Laughing както казваше една приятелка едно време  Mr. Green „правиш ми вятър с две ръце” – всички знаем, че ти си сред всепризнатите майстори на тестени вкусотии – имам да се уча от тебе – на светлинни години съм след теб!! Погледни си само дърпаната баничка Wink и ще разбереш за какво говоря  smile3534
mimimibg – много интересен ми звучи сладкишът с кайсии...
Пепика – невероятни вкусотии – не мога да реша кое по-напред да си харесам!!
labrex – как ги спредна тия чудесии – на които им викаш блини??? Изглеждат божествено  Shocked !! И картофите кавърма искам да пробвам  Mr. Green
ditsan – взимам си от всичко, което си успяла да снимаш Wink, а това с голфа  Crazy ми изглежда супер – направо си е 1 към 1 с оригинала!!
Venetta – както винаги – при теб е удивително вкусно!! И браунитата със сиренекрема задължително ще се пробват!!
iucka – чудно е пиленцето ви – и как само му се кефи това сладко юначе!!
poxy 80 – и кюфтетата и сладкишът са ти супер
Женя 83 пак чудно меню при теб!! Лазанята наистина изглежда неприлично вкусна
Нел – много апетитно сладкишче!!
MadlaЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН на патерици!! И тортите ти изглеждат СУПЕР!! А бухтичките и сърмите – мммм
*MILADY* - не съм риболюбител, но това твоето предложение ми изглежда прекрасно!! А тортата ти е – шедьовър!! Толкова елегантна и красива
zornitsa – прекрасна е баницата ти със спанак
mama Tin – много вкусно руло Стефани!! И аз вечно импровизирам с плънката  Laughing на принципа каквото има в хладилника Wink
mihaeles – чудни топчета!! И палачинковата торта със сигурност е много вкусна
Галина 74 да ти е жив и здрав съпругът и мноооого щастие заедно!!! И питката и тортата изглеждат невероятно!!
Umbra – този Холандски маслен сладкиш изглежда много вкусен!!
Marieta – божествена салатка!!
MG18 – много идейно ми звучи и твоята салатка!!! Ще се пробва  Simple Smile
лулу! – изумителна торта!! Снощи късно я съзрях и нямах сили да пиша, но днес  Heart Eyes отивам при теб да я разгледам подробно!! И да ти е жив и здрав рожденикът!!! Много здраве и щастие ви желая!!!
Аелис – не знам дали е стар Wink кексът ти, но е страхотен
vanillla – наистина е вкусно хлебчето – горещо го препоръчвам  Mr. Green А твоите кюфтенца с доматен сос със сигурност ще се пробват!! Мноооого ми харесват
delicate – чудни чушчици
nadeto_sp – фантастично червено кадифе Peace!!!
Бъни - Шпикованото свинско месо ми изглежда адски изкусително!!
matze – много готин хлебен сладкиш
purple tulips – чуден е кексът ти с белтъци!!
Benita – бързо си отмъквам няколко мъфинки – за кафето  smile3533
Lina dm – много  вкусен изглежда фруктовия ти кекс с какао!!

От мен за сега само Торта Блондис с блатове "блондита" - демек браунис, ама с бял шоколад,  карамелен мус маскарпоне с фъстъчено масло и карамелизирани лешници, но Wink декорацията я сервирахме отделно, че Mr. Green "причинителят" на тортата я пожела без труфила  Laughing

и парченце:

Прекрасен ден на всички  bouquet

# 326
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, момичета и честит празник на патерица и от мен! С повод или не, никога не е късно да си пожелаем здраве, любов, хармония, щастие и усмихнати дни!За всички вас   bouquet!
Видях, че не сте подминали с безразличие празника и сте готвили с вдъхновение и любов!
Доста поизпуснах, пък и нямам много материал за темата, но се включвам с вчерашната почерпка, която направих за колегите в офиса!
Любимите сметанови мъфинки

Шоколадови мъфинки с ромова заливка и крокант

Воловани с млечен пълнеж

Ангелове, сърдито подминавам това неприлично предложение! Crossing Arms ooooh!

# 327
Гуинет  Hug

Аз пък  smile3534 с удоволствие си свивам, колкото мога да нося от сметановите ти мъфинки, от шоколадовите ти мъфинки с мноооооого готина заливка и от тая вкусотия с млечния пълнеж  Heart Eyes  много е вкусно всичко!!!!!

# 328

Воловани с млечен пълнеж

Може ли рецептата  Praynig, че не я намирам в сайта ти newsm78

# 329
Сладък салам,подходящ за пости:

Общи условия

Активация на акаунт