Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са правилата за участие в конкурса?
Какви са наградите за победителите?
Какви са препоръките за заснемане на произведения на изкуството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са правилата за участие в конкурса?
Участниците трябва да изпратят снимки на своите произведения до определена дата. Всеки участник може да участва с 1 произведение, като може да публикува до 3 снимки на него. В описанието трябва да бъдат посочени използвани материали и техники. Снимките на участниците ще бъдат публикувани в темата на форума, където ще се проведе гласуване. Администраторът на темата има право да участва в конкурса, но няма право да гласува. Гласуването ще се проведе в определен период, като всеки гласуващ може да класира по едно произведение за първо, второ и трето място.
-
Какви са наградите за победителите?
-
Какви са препоръките за заснемане на произведения на изкуството?
Препоръките за снимане включват използването на добра и ярка светлина, като например естествена дневна светлина без пряка слънчева светлина. Ако е тъмно, се препоръчва поставянето на произведението на изкуството на открито. Важно е да използвате хубав фон, като снимката ще изглежда по-добре дори с телефон, ако се направи при много добра дневна светлина.
-
Кои са били предишните конкурси и техните теми?
-
Колко снимки трябва да има фотоконкурсът за месец март?
за всички, които гласуваха за мен. Почувствах се пак като студентка на изпит. Хем напреженение, хем вълнение. Много се радвам, че моята работа ви хареса. Не се сърдя на никой за коментарите, напротив, с по-голям интерес чаках критиките, отколкото похвалите
. По-сложност не е нищо особено, това е ясно, все пак от скоро се занимавам и мноооого неща ми убягват. Моята идея беше точно това - да те грабне като я видиш и да те спечели. Донякъде явно съм успяла, за което си се радвам сама за себе си, че нещо направено от моите ръце се е харесало. 
(следващия конкурс сигурно много ще се изложа
)
Аз не мисклех да участвам в конкурса , а по-скоро правих опит да използвам картинка принтирана на мастилено-струен принтер и резултата е очевиден - самата картина изсветля след окончателното и изсъхване и обелване на картинката.Наложи се да търся роза подобаваща на тази от картинката и да я залепя върху обелената картинка за да подсиля цвета.От там идеята и да разпилея обгорели парченца от рози . 
Много ми хареса цветовото съчетание - мека топлина и нежност - това излъчват цветовете в моите усещания.
дали пък аз не съм разбрала точно темата