ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 57 951
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Аааа, Ивка вече е на градина, аз изкарах ден и половина на работа и пак в болнични  hahaha
Ще мине, ама си е зор.
Уиш, какво да ти кажа за Борис ... с толкоз близък контакт ще се ошари най-вероятно, но кога ...питай Мяу  Mr. Green

# 631
  • София
Моите и двамата са контактни, заради което отмених празненството за РД на Ники. Той и без друго е малък и не разбира много-много, Марти беше този дето пита защо няма да има парти...
Надявам се да прихванат още на първата вълна, което ще е към края на другата седмица и дано да е едновременно (ама надали)...

А за нашето местене във Варна, май Мяу питаше - та ние още откак се взехме с мойто мъж сме го замислили, но много бавно ни се случват нещата, защото сами си събираме парички за къщата и предварителните разходи (които са си едно 10 000 лева). Вече не смея да казвам кога ще стане, но ми се иска Марти директно там да тръгне в първи клас.

# 632
Охоо Грийн ще ни ставаш съгражданка. Много се радвам.

# 633
Охоо Грийн ще ни ставаш съгражданка. Много се радвам.

И аз, и аз!  Party

# 634
Новината за къщата въобще не е нова, но явно сте забравили.  ku-ku Рали, ако искате камина имам съученик, който от години с това се занимава, ще ви свърши работа.
Ох, много е досадна варицелата, но се радвайте, че сега я карат децата. При нас януари мина и съвпадна точно с грипната епидемия, та голямо боледуване падна. 2 месеца и половина гледах болни в къщи, включително и себе си. Добре, че не работя, иначе напускане не ми мърдаше. Ясен не стигна до скарлатина, но миналия месец изкара сериозна стрептококова инфекция. Проби му се тъпанчето и няколко дена течеше, гадна работа. Нашата хомеопатка каза, че АБ е задължителен. При такава инфекция имало голям риск от увреждания на стави и сърцето. После даже ме кара да му пускам ЕКГ за всеки случай.
От няколко дена ме мъчат сериозни терзания.... чудя се искам ли 3 дете или не ...., защото сега е момента да се действа ...., но аз не знам какво искам и това е.  Tired Май искам още 1 дете, но не мога да си представя да се затворя отново за 3 год. в къщи. А и много ми се пътува, искам да обикалям и да снимам, от това седене в къщи се чувствам много депресирана и затъпяла. Не знам, голяма дилема. Ако имах помощ отстрани, може би нямаше да се замисля, но няма и затова не мога да го изумувам. А и всички около мен реагират с "ти да не си луда".... Та такива ми ти Радини вълнения при мен ...

# 635
Avrora, откога чакам снимки от Куба.  Sunglasses (Нали не бъркам дестинацията?) Твоите снимки винаги са много добри.

# 636
Да, Куба. 5 дена бяхме в Хавана и още 15 с кола под наем обикаляхме острова. Много е красиво там, а по-готини хора от кубинците никъде не съм срещала. Наснимах се, даже прекалих. От 1 месец обработвам снимки и едва вчера приключих с представителната извадка, защото имахме гости и трябваше нещо да им покажа все пак. Но още не съм решила как точно да ги оформя за по-масово гледане.  newsm78 Със сигурност има добри снимки, трябваше пред мъжо да оправдая парите за фотокурса.  Laughing

# 637
Е, супер - за Куба. Всеки, който е ходил там е много доволен. По повод третото дете се замислих, че 3 год. не са кой знае колко време, а пък за пътешествия и снимки после ще имаш още 20-30 год. (поне) Simple Smile.

# 638
За съжаление с напредването на годините времето тече доста по-различно.... и 3 г. ми се струват много много дълъг период. Знам ли, може да е криза на средната възраст.  Mr. Green
Леле снощи Ясен ми стопи нервите. Да вземе диването да ми скрие ключовете на колата, което аз установих към 00.30 ч. точно като си лягах. Какво търсене падна ....  ooooh!, което продължи и тази сутрин, защото маймуната отрече да ги е взимал. По едно време се смили и ги извади .... идваше ми да го убия. Снощи в 1.30 с фенер в ръка съм обикаляла двора, щото Влади както винаги в подобни ситуации беше нощна.  smile3515

# 639
Мяу, ти ли беше тази, която обещаваше братско опъпчване на 15-тия ден?
Чаках да дойде утре, за да те опровергая...
Не успях! Crazy

Днес е точно петнайстия ден от първата пъпка на Пламен и преди малко видях първата пъпка на Бобърко! И аз пак на въртележката... Взех да свикам да му се не види!

Аврора, искам да гледам снимки.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 15:50 от wish

# 640
  • Стара Загора
Уишче, честито  ku-ku Айде, дано леко да минава  Hug
Гледай ти какво нещо е, и Ники точно на 15-я ден се ошари и Борис и той.
Мяу, Мяу...пари можеш да изкарваш ти... Joy

# 641
Уишче поне направи една екскурзийка в паузата между двете Peace Ще му мине бързо на Бориско.

# 642
  • София
Айде и Марти към варицелните. За сега доста добре понася положението. Само първата пъпка разчеса, която излезе петък вечер. За сега има 10 пъпки общо. Надявах се и Ники да се включи по същото време, защото и той беше контактен с едно момиченце в яслата, но засега нищо. Навярно ще е по братски - на 15-тия ден. Да видим дали Мяу ще усели и при нас Simple Smile

# 643
  • Стара Загора
Варицелните как са?
И Ники е на ясла от вчера, дано не се налагат болнични скоро  Rolling Eyes

# 644
Да ви съобщя новината.. Нико ще си има БРАТЧЕ.. Много сме хепи всички..

Общи условия

Активация на акаунт