ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 57 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • offshore & overseas
Ееее, представям си (и си знаех, а и знаех, че ти го искаш повече)! Браво на вас! Party

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 14:36 от Мяуче

# 646
  • Стара Загора
Мъжка мама  Hug Нико вероятно е много щастлив от новината.  Simple Smile

# 647
Супер!  Hug
Ники ще си има другарче за "мъжките работи"!
Така казва Пламен на всичко, което правят двамата с Борко - мъжки работи! Wink

# 648
  • offshore & overseas
Хаха, „мъжките“ ралти звучи гордо! Женските щеше да звучи... хм, лигаво. Crazy

# 649
  • София
Айде добре дошла в дважди свекървенския отбор, sky*   bouquet

# 650
Супер, sky*!   bouquet

# 651
# 652
  • София
Честит празник на нашите съкровища! Да растат здрави и весели дечица.
скайче, как си? Нико чака ли вече с нетърпение братчето. Разкажи, че ми е интересно. Валето беше доста по-мъничка и не осъзнаваше много, само знаеше, че имам бебе в корема и само това говореше Simple Smile. Ех, спомени

Последна редакция: пт, 01 юни 2012, 14:00 от sofy

# 653
Здравейте,
честит празник на всички малчугани.
Софи, присеща се отвреме на време, но повече си се вълнува от неговите си неща.

# 654
  • offshore & overseas
Калина изобщо пък нищо не можа да разбере, докът дебелеех, че даже и бая време след раждането беше като паднала от Марс, ама нищо, може би така е било по-добре, кой знае. Crossing Arms Ся са първи дружки... и заговорничат бе-зо-браз-но. Mr. Green

# 655
Пламен пък много страдаше, че горкото бебе, като излезе от корема ми няма да си има мама. Не съм сигурна, кога точно осъзна, че дели майка си с бебето, но доста време се жалваше на всички! Simple Smile
Сега не пропускат и час без да се обяснят в любов един на друг. А като са разделени само говорят колко си липсват, искат да се чуват по телефона.  Дано са си все така близки...

# 656
Пламен пък много страдаше, че горкото бебе, като излезе от корема ми няма да си има мама. Не съм сигурна, кога точно осъзна, че дели майка си с бебето, но доста време се жалваше на всички! Simple Smile
Joy Joy Joy Ох горкия Пламчо. Как го е изиграл Бориско.

# 657
Честито sky*, хем заедно ще си играят, хем и дрешки имаш, та да не го мислиш  Wink.
Аврора, щом го мислиш по-добре се откажи, бебетата са добре дошли ако си сигурна, ако никой не може да те спре, щом премисляш по-добре почакай (ако имаш биологично време) или се откажи.
Да се пофалим, моето моменце яде чисто само, играе си само с трактори и колички и с Ивко вече са истински заговорници, тя го следи като хипнотизирана и той е в състояние да я подстори за всичко. Вчера бяха обявили бунт и не искаха да заспиват, направо требваше да се сменяме с "изпълнителната власт" за да въдворим ред.
Изпратете малко слънце, че мухлясахме от дъжд в тия Алпи. Hug

# 658
  • Стара Загора
bzepic   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny, вчера при нас беше едно истинско горещо лято, днес по-бива.

По повод игрите у нас пък играят двамата с кукли:) Подражават на по-големите, няма как. Ники си носи кукли и в яслата, дамски чанти с Уинкс. Дето вика баща му надявам се тези залитания по женските аксесоари да си останата само в детството  Joy

# 659
На море ли сте, на планина ли що става замряла темата, пък аз си мислех, че само мен ме няма  Mr. Green.
Сиер, Иво като си облече пижама е момиче и блясък за устни си слага, ама денем ако му кажеш момиче се сърди, сигурно само в детството ще си остане. Мама все още е главната затова ми се струва, пък при вас и Ивка му дава пример. Имахме едно познато семейство с кака и по-малко момченце, то говореше в женски род за себе си, облякла съм се, гладна съм и подобно, понеже слушаше сестра си, сега си е съвсем мъжки разбойник. Ще видим нашата Нинка в какъв род ще говори.
Айде малко да ви разсмея, калпазанката взе вече да рови на всякъде и да отваря хладилника, разбира се най-интересни са яйцата дето така хубаво се размазват, пък и мама прави такива смешни физиономии като види  Twisted Evil. Взех аз мерки, махнах дръжката на хладилника и рекох сега ще имам мир, да бе надай се, още същия ден хващам Иванчо как професионално я обучава да си отваря хладилника без дръжка, туй малкото маймунче се учи от въздуха, познайте колко време му трябваше да отвори хладилника. Изобщо малката върви и само скенира, каквото прави батко и повтаря аламинут, така че старите номера не помагат.
Къде ще ходите на моренце (на мен така ми се ходи вече)?
Айде бягам да готвя и отиваме да си взимаме баткото от градина, весели почивни дни и отпуски.

Общи условия

Активация на акаунт