ФЕВРУАРЧЕТА 2007

• 58 786
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Според мен може да поговориш с учителките как се справя Яна и дали изобщо има нужда от логопед. Тяхната преценка ще е по-добра от твоята, все пак работят с деца.

# 166
Ехе, да е жив и здрав малкия мъж на Цветенце. Чакаме я да се похвали лично ...

Не знам за третата вълна , но аз се записвам в закриването на втората  Grinning. Днес бях на доки - имаме си ембрионче и с малко фантазия видяхме и     Kissing Heart . Много се бях притеснила и не споделях , защото няколко дена преди датата за М ми зацапа и така 4 дена , във всякакви филми влезнах и не ми беше хич комфортно . Сега няма и помен от зацапването, но за сметка на това сутрин  Sick. След 2 седмици пак сме при доки и се надявам тогава да видим тупкащото сърчице без никакви фантазии. Имаме 4 дена разминаване в гестационните седмици , но го отдавам на по-късната О и по-късното имплантиране , ако то е било причина за зацапването  . Стисайте ми палци Simple Smile

# 167
екологична контрацепция .....  newsm78
простете невежеството ми, ама даже не мога да си представя какво  е това  newsm78

Радостче честитооооо   bouquet
Мяу ти да не си екстрасенс  Joy

# 168
Мяу, отдавна я подозирам в екстрасенски способности  newsm26 .. .за това си признах , преди да е познала кой се крие още  Joy

Мяу  Hug Hug Hug  bouquet

# 169
  • София
Radostche   newsm44 е това е новина! Стискаме палци, всичко ще се види  Hug
joya , идеята е, че кърменето пречи на овулацията и съответно пази ...... но кога точно спира това чудодейно действие  newsm78

# 170
Радостче, честитооооо!  Hug  Зацапването сигурно е било заради цикъла, една позната във Варна си караше цялата бременност с нормален цикъл всеки месец... когато раждаше /пак в цикъл/ доктора /на 70г./ й каза, че е втория подобен случай в практиката му, та и такова имало, де.  Grinning

# 171
Бадемче , Джоя , Аврорка Simple Smile  Hug Hug Hug Hug

# 172
Йее, Радостче, много се радвам!!! Лека и прекрасна бременност!  Heart Eyes

идеята е, че кърменето пречи на овулацията и съответно пази ...... но кога точно спира това чудодейно действие  newsm78
Около 6тия месец при редовно, често и напоително кърмене Wink

# 173
  • offshore & overseas
Радост, честито, знаех си аз! Twisted Evil Ужасно се радвам за теб и съм убедена, че всичко ще бъде наред. Ще те следим, момиче Wink Хайде, като решиш, давай термина!

идеята е, че кърменето пречи на овулацията и съответно пази ...... но кога точно спира това чудодейно действие  newsm78
Около 6тия месец при редовно, често и напоително кърмене Wink
Според зависи е, демек, строго индивидуално. При мен спря шест месеца след връщането на цикъла, демек, 32 месеца след първия ден на ПРМ при бременността с Калина. Дотогава си бях на екологично, без дори да се надявам, да не кажа, че всъщност се надявах на обратното, не и сега обаче...

Диди, аз още нямам цикъл също... пак... и не го чакам поне до Коледа. hahaha

Та, по дефиниция екологично разбрахте какво е, но има едно още по, а именно, чаша студена вода, но не преди, не след, а вместо... секс. Като че ли него практикуваме най-вече, то си е и най-сигурно, или -- дет вика лъв ми, къв секс, бе, нали сме женени. Joy

Шегувам се, разбира се. Mr. Green

# 174
  • Варна
Радостче  Hug
Мау, прочетох те 5 пъти ! и пак нищо не разбрах, но съм убедена, че причината е в мен...Днес не ми е ден, каквото и да започна  е провал.... и ми дойдеее - 6ти месец, след редовно, обилно и напоително кърмене  Joy, има няма на час и  половина, за овулация - кой да ти каже, а и определено няма да има "резултат", кънките са вързани, а Скорпио  Wink...си гласи такъмите за предстоящия рибарски сезон  #Puppy dog

# 175
Дет сЪ вика да ви имам проблемите, аз с моята температура дето скоро й празнувах малък юбилей кво да кажа. И така от януари - ни секс, ни студена вода, щото и гърлото  ме боли.  hahaha

# 176
И така от януари - ни секс, ни студена вода, щото и гърлото  ме боли.  hahaha
това червеното отнесено към секса или към водата... хаха
Радостче радвам се за теб.. лека и безпроблемна...
Честито мъниче и на Цъвс..

# 177
За екологичната контрацепция разбрах, ама кво пречат болките в гърлото на секса - вече ми е задачка с повишена трудност  Twisted Evil
Та моя стаж с 3-4 месечно кърмене се увенча с цикъл, още месец и половина след раждането. Точно спряха "ония гадост" и цъфнах  Embarassed

# 178
Дет сЪ вика да ви имам проблемите, аз с моята температура дето скоро й празнувах малък юбилей кво да кажа. И така от януари - ни секс, ни студена вода, щото и гърлото  ме боли.  hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Поне не си загубила чувството си за хумор  Hug Hug Hug
Ама наистина много време ти стана с тия болести . Какво е това чудо  Shocked Оправяй се ,че ако не ме лъже паметта и ти нещо говореше за подновяване на опитите Wink  Hug

Мак, Мяу, Миленка , Скай  Hug

За термина, ако е всичко наред , според ехографа на прегледа вчера 13.12, според калкулаторите из нета 09.12. - там някъде Wink

За контрацепцията - идеята е ,че високите нива на пролактин не позволяват да има овулация и от там зачеване . Тоест на теория не би трябвало да може да се случи забременяване, докато кърмиш. Но на практика въобще не е така  и при мен като при Джоя след края на гадостите се сдобих с М Simple Smile
И аз знам един метод със 100  % гаранция - аспирин . Взимаш едно аспиринче, слагаш го между коленете и стискаш  hahaha Mr. Green

Последна редакция: вт, 19 апр 2011, 08:56 от Radostche

# 179
  • Стара Загора
Цвети, честито! Да е жив и здрав Лъчко! Hug

Радостче, много се радвам за теб- безпроблемна бременност ти желая  Hug 

Общи условия

Активация на акаунт