Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 655
  • 698
  •   1
Отговори
# 270
Аз също пробвах да изтегля Why Why Love - еп 1 и стана.
Вярно,трябваше да чакам доста,но сега си се тегли.
Кажете за какво става въпрос,че като съм почнала с тегленето... Praynig

А пробва ли да поискаш нова парола?

# 271
Снощи теглих 5 серия на Защо защо любов от бгшаре и нямах проблем. Дано да могат да се теглят, че на мен ми трябват. По принцип го има на много места, като се прибера следобед, ще го търся, поне да имаме няколко линка за теглене. Приятен ден на всички.
П.П. Току що се опитах да вляза в шарето на търсене, дава надпис, че страницата сега се разработва. Преди няколко месеца пак беше така, нещо оправяха сървара.Охххх....

# 272
....................

Ако питаш за "Why why love" филмчето е готино. Ако си гледала "Devil beside you" и ти е харесал, този също ще ти хареса. Главнитне актьори са същите, историята е подобна (двама пича  Wink се борят за мадамата, а тя се чуди кой да избере  newsm78 ).

единият

другият
Как да не се чудиш   newsm08

# 273
Ето линк, ако на някой му трябва по- спешно. Цялите серии са по надолу, но е от мегата.
Why Why Love

# 274
  • София
   Здравейте момичета!Аз вчера догледах Партньор, после до 4 и сега гледам Моя принцеса! Много ми е чудно къде е сниман този сериал, такъв разкош?

# 275
....................

Ако питаш за "Why why love" филмчето е готино. Ако си гледала "Devil beside you" и ти е харесал, този също ще ти хареса. Главнитне актьори са същите, историята е подобна (двама пича  Wink се борят за мадамата, а тя се чуди кой да избере  newsm78 ).

единият

другият
Как да не се чудиш   newsm08

Мерси.
Не съм гледала нито един от двата филма,но ще започна Why Why Love,защото вече имам първият епизод. Laughing
После и другият.

# 276
Devil beside you го гледах и ми хареса много.Сега си изтеглих първа серия от
rutracker.org. Преди малко ме пусна.

# 277
Значи с руснаците всичко е ОК.
 Grinning

# 278
Хора, няма проблем с Бг шаре. В момента тегля от там. Просто трябва да се влезе директно на някой запаметен линк за сериал, изтриваш си името и си търсиш друг. Ето го Защо,защо любов. Запаметила съм си го чрез отметките на Мозилата.
Why Why Love
Ето го и Дяволът край мен.
Devil Beside You
Ако шарето ви върне пак да ви текат минути, просто на първия прозорец давате отново свали файл и тегленето си започва. Напоследък ми го прави тоя номер, явно се опитват да удължават чакането та да ни омръзне.
А рутракер е голяма работа. Там винаги има сийдъри, освен това и винаги се тегли. При руснаците всичко си е винаги наред, ама при нас, що се получават издънки.
Някой знае ли дали в Бг пространството има друг подобен сайт на шарето.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 13:08 от dimetra56

# 279
В rutracker  освен,че винаги сийдват е и много подреден (като категории) и има много и разнообразни неща.
Аз ползвам и thepiratebay, но руснаците са по-напред. Само трябва да се внимава,че някои неща ги има и дублирани на руски.

# 280
Tuon, първият сериал е Devil beside you. След него излезе и  Why why love. Но няма проблем да започнеш с втория. Само че, сценарият на втория казват, че е по хубав. Иначе аз съм до 5 серия на Защо, защо любов. Не съм го изгледала целия, но поради други причини. До тука обаче много ми харесва.
Аз също ползвам thepiratebay, но напоследък се натъквам, че много неща, които търся или изобщо не ги намирам или няма сийдъри. Та затова и аз като теб всичко, което другаде го няма си го тегля от рутракер. Тия просто са страхотни, абе колко милионна държава са, та им се чудя.

# 281
Руснаците (и те като нас) нямат много средства да си купуват музика,филми,софтуер...и за това толкова много кракват и подържат сийд на качените неща,а може и да смят,че няма нужда да дават пари за нещо,което го има безплатно.
Дори си изтеглих GPS карта на която бяха обозначени камерите и къде по пътещата има полицаи Laughing и някои голями дупки  в София.

Мисля,че ще е хубаво да дадем линкове кой от къде тегли азиатски сериали, филми ... музика и от другата тема да са в началото.

# 282
Tuon,
Цитат
Мисля,че ще е хубаво да дадем линкове кой от къде тегли азиатски сериали, филми ... музика и от другата тема да са в началото.
приветствам идеята.
Хубаво е да има линковете отпред, за да не питам постоянно и да досаждам. Hug

# 283
Боже, две години тегля филми от rutracker.org и чак сега видях как се казва въпросния сайт. ooooh! Много съм зле.  Mr. Green
Забелязали ли сте как корейците обичат да се носят един друг на гръб. И то независимо от пол и възраст.  Много са ми странни и смешни.

# 284
 Laughing
Още по-смешно е когато момиче на виоки токчета носи пияно момче.

Общи условия

Активация на акаунт