Тук сме се събрали, фенове на Азиатски сериали!-2

• 49 624
  • 698
  •   1
Отговори
# 285
  • София
   Мен пък ми е чудно, що не пият по глътка, а гаврътват чашките на екс, че дори и по две-три една след друга!

# 286
И то още повече, че не носят много на пиене.  Mr. Green

# 287
  • София
  И както си говорят ,заспиват за секунда и то на рамото на другия.... Joy

# 288
  Мен пък ми е чудно, що не пият по глътка, а гаврътват чашките на екс, че дори и по две-три една след друга!
Ама то не са чаши,а направо напрасник,по-малки и от шотовете.

това ми е "любимо" Close Точно в момента на обяснението в любов...заспива и нищо не помни,а на другия му потъват гимиите smile3549

# 289
hahaha

# 290
Ооо днес никой не е писал в темиската Sad
Две клипчета със снимки от Корея
http://www.youtube.com/watch?v=xdr_-MJeAQc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jpLoZfMjnxc

# 291
  • София
Ооо днес никой не е писал в темиската Sad
Две клипчета със снимки от Корея
http://www.youtube.com/watch?v=xdr_-MJeAQc&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=jpLoZfMjnxc

От снощи гледам този Hanazakari no Kimitachi e, но нещо трудно ми върви! Сега ще видя клипчетата!

Стана ми интересно, какво корейско ястие бихте яли, от видяното по филмите? На мен ми харесват спагетите (рамен, рамьон) и мръвките,които пекат на плочата. Почти нищо друго не ми се е дояло.Все си мисля,че ако отида там много бързо ще успея да отслабна!

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 20:10 от Тайна

# 292
Пробвала съм рамен с кимчи, от полуготовите, и направо си облизах пръстите. Мръвките, които си пекат на място също са нещо, което искам да опитам. Интересен ми е и бимибап (?)- ориз с поставено отгоре различни добавки, които сам си разбъркваш в нещо като гювече.

Видях, че са започнали да качват Que Sera Sera в zamunda. Сериалът е страхотен - мрачен с напрежение и любов, но с една идея по реалистичен от обикновено и без идеализирани герои. Ерик прави най-добрата си роля и е мъжествен и доминира всяка една сцена с присъствието си.

Иначе аз сега се чудя кой сериал да започна - Black and White, Jade Palace Lock Heart, Crime Squad  или 49 Days?

За феновете на Gong Yoo (Coffee Prince) да кажа, че вече има Finding Mr. Destiny със субтитри. И за финал съм си запазила два филма - Cyrano Agency и The Man from Nowhere.

Въобще след кратко откъсване от дорамите, сега отново ми дойде музата.  Simple Smile

# 293
  • София
За храната - бих пробвала почти всичко, но много ме кефи как си правят нещо като торбички от зелена салата, въпреки че трябва да имаш гооооляма уста, бих го пробвала.
Сега гледам Fugitive Plan B, не е лош, ама май не трябваше да го започвам веднага след Chuno. Съвсем различен сюжет са, но каста и начина на снимане са едно към едно. На Би Рейн не съм голям фен, ама тук направо ми е отвратителен с тези физиономии, затова пък полицаят До (Ду) много секси усмивка има  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 21:18 от iga

# 294
Аз пък бих опитала Jjajangmyun (спагетите с черния сос, които непрекъснато си поръчват на работа), Ddukbokkie (оризовите кексчета с лют сос, които си хапват на уличните сергии), Kimchi, Kimbap и от традиционните им оризови сладки  #Crazy . Със сигурност няма да отслабна Joy Joy Joy .

Black and White е супер. Много екшън, мафия, любов и готина музика . Да не говорим за Vic Zhou и Mark Chao

Jade Palace Lock Heart, Crime Squad  и 49 Days и аз съм ги набелязала, но ще изчакам да излезе превода им. Направих 1-2 опита да гледам сериал по време на излизането му и разбрах, че не е за мен. Нямам търпение да чакам седмица след седмица по 1-2 епизода.

Изгледах Sign и съм леко раздвоена. Не мога да кажа твърдо нито, че ми харесва нито, че не ми харесва. Имаше доста необмислени и абсурдни неща, главните доста преиграваха на моменти или пък държанието им не съответстваше на образите, които би трябвало да бъдат. Може би "От местопрестъплението" много вдигна летвата на този тип сериали, а корейците определено този път не могат да ги стигнат.

# 295
Здравейте дами! И аз днес чак сега успях да влезна.
nymeria , подхвърли малко информация от къде може да се купи в Бг рамен с кимчи. Продава ли се тук, или ти си го яла в чужбина. Блазя ти....и аз искам да го опитам.
Que Sera Sera, съм го гледала на руски, но като имам време ще го повторя на бг. Много хубав сериал.
Тайванския Black and White, с Вик Чоу ли имаш в предвид? Ако е за него, на мен ми хареса.Вик Чоу прави по-различна роля в него.
Ето го и него:
Вик Чоу

П.П. 2в1 , извинявай, май сме писали почти едновременно, но няма лошо.

Последна редакция: чт, 24 мар 2011, 22:18 от dimetra56

# 296
  • София
    Момичета, аз гледам сега Hello My Teacher и видях,че там участва актьора играещ "Канг Хо" в "Хиляди пъти любов"!

# 297
  • София
    А и друго забелязах, във втори филм свирят "Тръгнал кос", едно към едно с нашата!

# 298
  • DE
    А и друго забелязах, във втори филм свирят "Тръгнал кос", едно към едно с нашата!

Да, тя е международна тази мелодия, има я и на други езици песничката Simple Smile

# 299
За храната  Simple Smile - в Русе обожаваме "паучи"! Хихи...паучита се продаваха в един азиатски ресторант (който вече не работи), бяха евтини с пълнеж от пилешко, свинско или зеленчуци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Продаваха ги винаги топли и някак успяваха да бъдат много сочни. Не знам как се е появило наименованието паучи, това са си steamed buns.
В Китай са Baozi - http://en.wikipedia.org/wiki/Baozi
в Япония Nikuman и т.н.
Вече 4 години не съм яла паучи а толкова обичаам  Cry

Изглеждаше така, но много по голямо

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 15:43 от aneridi

Общи условия

Активация на акаунт