С какво почиствате лицето си

• 57 787
  • 386
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде под слънцето...
http://www.skii.com.es/products/facial_treatment_cleansing_oil.php
От 4 години го ползвам и не бих го заменила.
Сваля без проблем водоустои4иви спирали, 4ни линии и лак за мигли...Много е икономи4но Достатъ4но е коли4еството от две или три   натискания на помпи4ката,
после пяна, в момента ползвам Шисейдо.
Хубавото на японските продукти е, 4е с минимално коли4ество се постига идеален ефект

# 106
http://www.skii.com.es/products/facial_treatment_cleansing_oil.php
От 4 години го ползвам и не бих го заменила.
Сваля без проблем водоустои4иви спирали, 4ни линии и лак за мигли...Много е икономи4но Достатъ4но е коли4еството от две или три   натискания на помпи4ката,
после пяна, в момента ползвам Шисейдо.
Хубавото на японските продукти е, 4е с минимално коли4ество се постига идеален ефект
А това откъде в България?

# 107
  • София
Понеже мъжът ми е зъболекар, когато се взехме, ме "удари" с едно изказване, че едно от най-неприятните неща за един мъж е комбинираната миризма на жената от няколко вида козметични продукти - крем, грим, дезодорант, парфюм, лосион за тяло и т.н.
Особено от комбинацията на последните три и мен ме втриса,другите не са чак с толкова силен мирис или поне се усеща само непосредствено след нанасянето им,поне продуктите които аз ползвам.
  Иначе козметиката на Шисейдо и аз много я харесвам,ползвал главно серията за мазна кожа,идеално почиства но от крема не че не съм доволна,но не е кой знае какво,няма да го повтора.Също така и декоративната им козметика много не ми допада,ползвала съм пудра и сенки няколко различни вида

# 108
  • София
Моля ви, не хвалете Шисейдо, че малко ми трябва Wink Имам лошия навик постоянно да си сменям козметиката, независимо колко съм доволна от предната. Поради тази причина съм използвала много различни серии като за сега най-доволна съм от Шанел и Ланком.

Лицето си почиствам по следния начин:
 - махане на грим с тоалетно мляко, в момента Нивеа. Ползвала съм доста от по-скъпите алтернативи, но точно за тоалетното мляко не мисля, че има значение дали е от 5 или 50 лв.;
 - махане на грим от очите, в момента с дегримьор на Avene - Demaquillant yeux Препоръчаха ми го, определено ми харесва, въпреки че трудно свикнах с тази гелообразна текстура;
 - измиване на цялото лице, в момента с муса на Шанел - Mousse Douceur. Страхотен и много икономичен продукт ;
 - и накрая тоник, Chanel Lotion Douceur

# 109
Много полезна тема  bouquet Почистването за мен е много важно Peace Крем може и да пропусна да сложа, но, ако не си измия личицето, се чувствам терсене Mr. Green

Сутрин редувам:

Вечер отсранявам грима с тоалетно мляко и мицеларна вода от серията Hydrabio на Биодерма:

Вместо мицеларна вода, понякога свалям околоочния грим с почистващ лосион за очен грим на Phytocode:

След отсраняване на грима задължително измивам с гел за лице. Тоник ползвам по-рядко вече, не знам защо се отказах от този важен продукт за лице Rolling Eyes Акне аут опаковка обаче винаги си имам, в случай на нужда. Веднъж или два пъти седмично, ексфoлирам с ензимен пилинг крем на Collin. Веднъж месечно - почистване при козметик Peace

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 23:34 от kiora

# 110
А от кои мицеларни води сте най-доволни? Скоро ще взимам нова и се чудя дали да взема тази на Авен, Lierac, Bioderma или La Roche Posey?
И още нещо - пяна почиства ли ви така в дълбочина, както мицеларната вода? Доста се чудя кое да си взема, за да почиства добре, но все пак да не е много силно. Те мицеларните води повечето са за чувствителна кожа и успокояват уж....

Иначе в момента ползвам мицеларната вода на Galenic, доволна съм, но ми се иска да взема нещо различно, като свърши. За почистване на грима от очите ползвам почистващото гелче на Avene за чувствителни очи и е страхотно, сваля всичко и ухае приятно, много свежо  Peace

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 22:29 от Afroditta

# 111
А от кои мицеларни води сте най-доволни? Скоро ще взимам нова и се чудя дали да взема тази на Авен, Lierac, Bioderma или La Roche Posey?
И още нещо - пяна почиства ли ви така в дълбочина, както мицеларната вода? Доста се чудя кое да си взема, за да почиства добре, но все пак да не е много силно. Те мицеларните води повечето са за чувствителна кожа и успокояват уж....

Иначе в момента ползвам мицеларната вода на Galenic, доволна съм, но ми се иска да взема нещо различно, като свърши. За почистване на грима от очите ползвам почистващото гелче на Avene за чувствителни очи и е страхотно, сваля всичко и ухае приятно, много свежо  Peace
На Биодерма мицеларната вода определено е най-добра. Тя има и вариант за мазна кожа, почиства отлично независимо от типа кожа. Лично аз обаче не мога без извиващ гел след това. Просто не се чувствам чиста, ако не съм се измила с вода и продукт.

# 112
Аз ползвам мицералната вода на Биодерма- червената серия, даже  си взех голяма опаковка от 500мл с помпичка. С нея махам очния грим, измивам с пяната на Douglas и отново минава с мицерална вода .

# 113
Аз обикновено съм с грим само на очите, а от там го чистя с гелчето на Авен, което е специално за почистване на грима от очите. Затова не ми е важно добре да почиства грим, а самото лице да бъде почистено и кожата да не се раздразва. Не съм особен фен на Биодерма, но май почти всички са много доволни от мицеларната вода  newsm78 А дали е добре след нея да измивам и с гел, при положение, че нямам грим, който да доизчествам? Става ли по-мека или по-чиста кожата или е както след мицеларната?
Ако някой е ползвал мицеларна вода, различна от Биодерма и е доволен, нека сподели  Simple Smile

# 114
Сутрин си мия лицето със сапун (от 3-те стъпки на Clinique), а вечер ползвам ексфолианта от 3-те стъпки, който почиства идеално. Грим не ползвам всеки ден, а когато ползвам, го почиствам с тоалетно мляко.

# 115
# 116
  • Street of Dreams

Не го заменям с нищо друго! Бързо, лесно, без болка и щипене, премахва всяка молекула грим Peace

# 117
   Бебешки влажни кърпи + 3-те стъпки на Клиник.   Peace

# 118

От комплектчето за път е, малка разфасовка. Много е хубав, изобщо не изсушава и кожата ми си се чувства комфортно след това и без крем, не опъва Simple Smile

# 119
  • София
В момента ползвам почивстващо мляко,измиващ гел и лосион на Кларинс за вечер и енергезиращата серия за сутрин,добре се отразяват на кожата ми.
Вечерта първо минавам с млякото да сваля грима от лицето,после измивам с гела и накрая завършвам с лосиона,който много добре ми успокоява кожата

Общи условия

Активация на акаунт