С какво почиствате лицето си

• 57 729
  • 386
  •   1
Отговори
# 120
  • София
и аз тук Wink
когато съм с грим:
двуфазен очен дегримьор (буржоа)
мокри кърпички ( в момента бочко)
мицерална вода (биодерма)
измиващ гел (виши нормадерм)
тоник без отминаване на Ив роше (pure в синя опаковка)
и после кремчета
когато съм без грим:
измиващ гел (виши нормадерм)
тоник без отминаване на Ив роше (pure в синя опаковка)
Сутрин:
измиващ гел на Ейвън ( solution зеленикава опаковка)

# 121
  • София
Ъпдейт:
* сутрин:
Lancôme Mousse Éclat
Lancôme Tonique Éclat

* вечер ако съм с грим:
тоалетно мляко Нивеа - за цялото лице
мицеларна вода Bioderma - за очите
Lancôme Gel Éclat
Lancôme Tonique Éclat

* вечер ако не съм с грим:
Lancôme Gel Éclat
Lancôme Tonique Éclat

# 122
Напоследък ползвам "Eau Démaquillante Micellaire aux 3 Roses" на Nuxe. Не е като да е невероятнен. Харесва ми за лице, уж става и за очи, но там ме щипе леко понякога Sad Харесвам идеята на мицеларните разтвори точно, защото стават и за очен грим, но явно този не е за моите очи. След него ползвам лосиона без алкохол от серията Pureness на Shiseido.
По-рядко ползвам измивен гел напоследък, въпреки че дълбокопочистващата пяна, пак от серията Pureness на Shiseido, за мен е незаменима Heart Eyes Няколко пъти в седмицата ползвам и сапуните на Милва против акне, че при мен не са подходящи за ежедневна употреба сутрин и вечер за дълъг период от време.

# 123
  • София
Моят фаворит в момента е тази пяна на Галеник. Перфектна е! Как не съм я открила по-рано!
Лека, въздушна и едновременно с това почиства перфектно!
Скрит текст:

За почистване на очи ползвам допълнително двуфазният лосион на Балеa! Също моите адмирации и тук! Няма нещо, което той да не може да отстрани! Перфектен! А и цената му е доста по-добра от тази на Лореалският лосион. Peace
Да не забравя да добавя само, че единствено той може да махне водоустойчива спирала от очите ми! Hug
Скрит текст:

Ако съм била само с крем през деня, без грим. Тогава смесвам жожоба със розова вода и минавам с демакииращ тампон цялото лице. След това не нанасям нищо върху лицето, защото жожобата върши необходимото. Peace

# 124
Привет и от мен!  Blush

Очите си почиствам с някакво по-обикновено тоалетно мляко, обикновено бебешко. След това задължително измиващ гел. От два-три месеца и аз ползвам зелената серия на Bioderma Sebium /за мазна кожа/ - купих си измиващия гел и матиращия крем и съм супер доволна, много добре ми се отразяват.
Използвала съм и мицеларния разтвор на Bioderma /червения, за чувствителна кожа/ и също ми хареса. . .
Абе. . . Bioderma си е Bioderma  Simple Smile

P.S. Даже, понеже е по темата реших да споделя, днес като си ровех по сайтовете попаднах на следното и веднага поръчах. Мисля, че си струва - 500 мл от измиващия гел за 29 лв. . . то си е половин кило  Twisted Evil

Последна редакция: пт, 17 авг 2012, 11:07 от Reza

# 125
Не знам дали сте гледали това клипче http://www.youtube.com/watch?v=lxU4jiIMguM&list=UUFghPtzFcmy … &feature=plcp
Много полезни съвети има в него.
Иначе за продуктите в момента ползвам тоалетното мляко на кларинс и тоника за мазна кожа.
За очите и устните двуфазния make up remover на Ланком. Два пъти седмично ползвам маската на Клиник пор минимайзер.

# 126
* Сутрин:

Juvena Clarifying cleansing foam - икономична, прави богата пяна и почиства почти идеално Peace Освен това не изсушава.
или
Korres White Tea - също много добър почистващ продукт Wink за комбинираната ми кожа +
Juvena Pure clarifying tonic

* Вечер:

Когато съм с грим:
1. Bioderma Hydrabio Moisturising milky cleanser, след което минавам с мицеларна вода:
2. Bioderma Sensibio H2O (за лицето и околоочния контур) или Vichy Normaderm Micelar Sollution (само на лицето) - страхотен продукт, има силно успокояващ ефект, жалко че не става и за около очи Peace
3. Juvena Clarifying cleansing foam

Когато съм без грим, повтарям сутрешната програма, а за почистване на очите - Pure Calmille Lotion на Yves Rocher. Последният е като мицеларен лосион и става и за лице, но има много слаба почистваща способност и не остранява добре грима.

Когато съм "цъфнала" Embarassed Confused, се връщам към тийн козметиката и почиствам с Biotherm Acnopur purifying foam - oil free със салицилова киселина (любим продукт от години - създава богата пяна, ексфолира нежно и не оставя усещане за сухота) + Biotrade Acne out - червения (много ми опъва и изсушава кожата обаче и избягвам да го ползвам)

Веднъж/два пъти седмично - ензимен пилинг на Collin.

# 127
  • Over the rainbow

Откакто го открих ползвам само този продукт. Ползвам го само вечер за сваляне на грима. Нанася се на суха кожа като се масажира нежно в продължение на близо минута. След това се отмива с муселиновата кърпа, която е част от комплекта, която се намокря с топла вода. Почиства идеално лицето от мъртви клетки, грим, нечистотии.

# 128
Всеки път ползвам нещо различно.
Досега не съм попадала на измиващ продукт, след който да не се налага да използвам тоалетно мялко за отстраняване на спиралата.
Към момента използвам:
това
+
това
http://www.izgodnobg.com/ceni/275854-Podhranvashto-toaletno-mliako-Kria-Kria.php

Па-па ми е фаворит сред тоалетните млека. И като аромат, и като почистване не отстъпва на далеч по скъпи продукти. Явно формулата е проста, за да не му влошат качеството толкова години и за да не поскъпне.

# 129
това, което съм посочила по-горе е точно продукт, който маха всичко и няма нужда от нещо друго за очния грим. е, понеже е олио надали е подходящо за мазни кожи. аз предпочитам да ползвам само един продукт, бързо и лесно. няма по 100 часа да стоя в банята само лицето да си почиствам Rolling Eyes

# 130
Е, чак пък 100 часа...
Лиерак за мен е доста скъп, за да го ползвам редовно.
Ползвах на Nuxe една пяна за измиване с розова вода. Не беше лоша, но миризмата буквално ме побъркваше. Никак не обичам миризмата на рози в козметични продукти.
За олио с моята мазна кожа и дума да не става. Дори съм забелязала, че само ми размазват повече грима вместо да го остраняват и после и без това се налага да се измия с някакъв друг продукт.

# 131
  • Пловдив
Моят фаворит в момента е тази пяна на Галеник. Перфектна е! Как не съм я открила по-рано!
Лека, въздушна и едновременно с това почиства перфектно!
Скрит текст:

Ползвала съм такава преди няколко години, но беше чисто бяла опаковката. Уникална пяна! Почиства и спиралата перфектно.

# 132
  • София

Ползвала съм такава преди няколко години, но беше чисто бяла опаковката. Уникална пяна! Почиства и спиралата перфектно.
За каква кожа е?

# 133
Като заговорихте за почистващи пяни, да споделя от кой продукт съм доволна аз.Не е пяна, а гел по-скоро.Чисти повече от перфектно спирала и фон дьо тен, и кожата изобщо не опъва след измиване.Много е удобен, ако директно се пъхна под душа и не ползвам други почистващи продукти преди него.Ето този:.
В момента съм с един измиващ крем на МАС и не съм впечатлена, но ще го изтърпя някак си и пак ще си взема Скинкод.Принципно първо почиствам спиралата с някакъв двуфазен дегримьор, после с мицеларен разтвор цялото лице и задължително завършвам с измиващ продукт.( В момента за очи ползвам на Ив Роше, а мицеларният ми е на Колистар)

# 134
  • София

В момента съм с един измиващ крем на МАС и не съм впечатлена, но ще го изтърпя някак си и пак ще си взема Скинкод.
На МАС силата им е в гримовете.

Общи условия

Активация на акаунт