След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 166

• 26 373
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
Е,това искаме да гледаме!
 HugИ то не само утре! Laughing
Малко повече ашк ! Heart Eyes

# 646
  • София
СВЕТЛЕ,СЪГЛАСНА СЪМ С ТЕБ,НО ИМА СМЕКЧАВАЩИ ВИНАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА,ПРИ САМОЗАЩИТА И ПР.
И ИМЕННО КАДИР ДА ГО ИЗВАДИ ОТ ЗАТВОРА,ЗНАЕЙКИ НАМЕРЕНИЯТА НА СЕРВЕТ,ПРЕДИШНИТЕ МУ ПРЕГРЕШЕНИЯ,УБИЙСТВОТО НА КАРА -ИСКА ДА Е С ЧИСТА СЪВЕСТ И ПРЕДИ ВСИЧКО В ИМЕТО НА СПОКОЙСТВИЕТО И БЪДЕЩЕТО НА ТОПРАК...

П.П. ЯМАН СЕ ПАЛИ ОТ НАЙ-МАЛКОТО И ВИЖДАЙКИ ФЕРИ ЦЯЛАТА В КРЪВ,ЕВЕНТУАЛНО В БОЛНИЦАТА БЕЗ ГАРАНЦИИ ЗА ОЦЕЛЯВАНИТО И,ЯМАН НЯМА ДА ПРОПУСНЕ ДА ПОТЪРСИ СМЕТКА НА СЕРВЕТ.....
ПЪРВО ЗА НЕГО ЩЕ СЕ СЕТИ,А МОЖЕ  И ДА ГО Е ВИДЯЛ...ДОГАДКИ,КОЙ ЗНАЕ КАКВО ЩЕ НИ СЕРВИРАТ-
УТРЕ ПО ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ СМЕ НАЯСНО Joy Joy ИСКА МИ СЕ СЕРИАЛА ДА ИМА ХУБАВ КРАЙ baby_neutral Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 23:19 от krasminikif

# 647
Защо Яман трябва да му види сметката? Какво ще постигне Яман, ако се саморазправя. Освен това, те в началото няма да знаят, че ще е Сервет. Щом той казва на Кевсер: - Разбрах в кой хотел са. - Това означава, че те са се усамотили и и предполагат, че никой не знае къде са. За Кадир бей обаче ще е абсолютно ясно кой го е извършил. Първият уличен ще е Сервет. Кадир така ще го притисне, че няма накъде...А и с такъв син, в чиито ръце все още е Топрак, след случката и на брега и това, ако стане за капак - той ще е първият дето ще го предаде.

# 648
Защо Яман трябва да му види сметката? Какво ще постигне Яман, ако се саморазправя. Освен това, те в началото няма да знаят, че ще е Сервет. Щом той казва на Кевсер: - Разбрах в кой хотел са. - Това означава, че те са се усамотили и и предполагат, че никой не знае къде са. За Кадир бей обаче ще е абсолютно ясно кой го е извършил. Първият уличен ще е Сервет. Кадир така ще го притисне, че няма накъде...А и с такъв син, в чиито ръце все още е Топрак, след случката и на брега и това, ако стане за капак - той ще е първият дето ще го предаде.

newsm10 smile3525

# 649
Ама ние не знаем все още дали ще бъде простреляна Ферайе...
И другото, което си мисля, когато са си простили, когато им е най-хубаво - в хотела, Кумчо Вълчо ги е проследил и им мисли най-лошото...

# 650
Аз също не вярвам Яман да посегне на Сервет.Ако Сервет не се самоубие,единствения човек,който ще го предаде ще бъде собствения му баща-просто синът му  премина всички граници.

# 651
Ама ние не знаем все още дали ще бъде простреляна Ферайе...
И другото, което си мисля, когато са си простили, когато им е най-хубаво - в хотела, Кумчо Вълчо ги е проследил и им мисли най-лошото...
Да,но някак си по-логично е да е тя..
Но да не забравяме колко са подвеждащи трейлърите..

# 652
Всички думи в трейлъра, а и досегашни постъпки на Сервет - сякаш ни казват Ферайе, но...ще видим, ако изобщо стане утре вечер...Може да ги е проследил, но да не се случи утре вечер. Кръвта по ръцете му я има, но той стреля отдалеч, защо да има кръв. Да не би да е бил Кевсер, осъзнавайки, че тя го предизвика с думите си..., ако и тя му заяви, че след като се е отървала от Ферайе, сега да си носи бремето - ще напусне и него...Тази кръв от носа й, да не би да е от побой...

# 653
Всички думи в трейлъра, а и досегашни постъпки на Сервет - сякаш ни казват Ферайе, но...ще видим, ако изобщо стане утре вечер...Може да ги е проследил, но да не се случи утре вечер. Кръвта по ръцете му я има, но той стреля отдалеч, защо да има кръв. Да не би да е бил Кевсер, осъзнавайки, че тя го предизвика с думите си..., ако и тя му заяви, че след като се е отървала от Ферайе, сега да си носи бремето - ще напусне и него...Тази кръв от носа й, да не би да е от побой...

По този повод за трейлъра,в миналия  май също даваха Сервет да бърка в чантата нали  newsm78...ако не се бъркам...или беше в първия трейлър ,точно след серията... newsm78....оф ,вече хептен се обърках... ooooh! hahaha hahaha hahaha....тъй ,че може и сега да не го използва... newsm78...пистолета , де bowuu

# 654
Аз подобно нещо си мислих-дори го споделих  по-назад в един от постовете си.
Окървавените му ръце в една баня..после кръвта по лицето на Кевсер-не знам кой момент след кой ще следва в серията,но сигурно има връзка между двата-и Кевсер вероятно ще си го получи от Сервет.

# 655
Хайде нещо за релаксация...от много мислене ша запушим... hahaha hahaha hahaha

http://www.vbox7.com/play:4db52033&al=1&vid=

# 656

Още преди да го пусна,се надявах да е този клип!
Това е клипчето на Мишел,нали?!
Или й нейното беше със същата мелодия?Съвсем се обърках при толкова прекрасни неща! Embarassed

Много го обичам,благодаря ти! Hug Hug Hug
Носи ми страхотно усещане! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 23:58 от fresh13

# 657
И аз много се обърках  #Crazy  От 2 трейлъра по една  минута се сглоби цял епизод. Само дето не става ясно коя сцена след коя е, защото ги пускат разбъркано  Crazy Иначе бая се посмях  rotfImao В най-скоро време ще ме пращат в онази внушителна жълта сграда в Раднево  Grinning

Светле, както каза онази симпатяга в "Стани богат" - изхабих си мисленето за 1 месец напред  hahaha

П.С. Яман и Фери не са голи, а са с "еротични ношници"  Joy Знаете ли вица?

# 658
Не се сдържах,когато видях този страшен колаж на Miha.Поствам ви го с пожелания за лека вечер . Peace

И за муз. фон : http://vbox7.com/play:05c62082

# 659
Admirer,колажът е страхотен! Hug Hug Hug
Поздравът-също!  bouquet
Хубава вечер и на теб!  bouquet

Последна редакция: нд, 06 мар 2011, 00:01 от fresh13

Общи условия

Активация на акаунт