След "1001 нощ" - приказката продължава с проектите на нашите любимци - 166

• 26 408
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Но ако простреляната е Фери,  могат да използват Топрак като донор на кръв или нещо друго и така да се стигне до истината.

# 601

Този Сервет е като някаква птица-феникс. Катастрофира, пребиха го от бой, човек уби, стреля и все се измъква невредим. Сега сигурно ще направи нещо на Фери и ще минат един куп серии, докато ги видим отново щастливи с Яман.
Той ако оцелее,в затвора трябва да свърши.Но това е в ръцете на Кадир.
Въпреки,че като го гледам как се отвращава Сервет и от себе си(а и думите в превода на Варна),току виж,си посегнал..
Това е логичен край за Сервет.

Не вярвам ...Сервет няма нужната смелост да направи това.... Naughty

# 602

Но ако простреляната е Фери,  могат да използват Топрак като донор на кръв или нещо друго и така да се стигне до истината.

Аз също си го помислих ,но ми се вижда много елементарно...но знае ли човек ,каква са я измислили сценаристите newsm78

# 603

Но ако простреляната е Фери,  могат да използват Топрак като донор на кръв или нещо друго и така да се стигне до истината.
Напълно е възможно и това. Ох, направо не ми се мисли. Ако е Ферайе става още по-тъжно. Горката душица! Самотна нещастна добра душица! Така ми е жал...Яман ще е до нея, но тя не го заслужава...А  и думите й, Варна, в къщата на Яман - Топрак ще го видите чак след смъртта ми...Много тежки ми се сториха...т.е., ако в сценария има такова решение - да се бори за живота си - ще се радват доста хора...и ще се надяват...

# 604
Дали не е по-логично простреляният да бъде Яман.
Първо - Ако е Ферайе за нея ще страдат само Яман и Топрак, но той все пак е дете./а и не знае още цялата истина/. Останалите не само няма да намразят Сервет, а тайничко биха се радвали, че са се отървали от Ферайе. Но на филма това не е нужно. Нужно е Сервет и Кевсер да се отдалечават от Топрак. Да се видят отрицателните им страни.
Второ - Ако е Яман - всички окончателно ще намразят Сервет - включително и Кевсер. Защото той е плямпало и ще я издаде, ще се напие и ще разкаже, че тя го е поискала от него...А да не забравяме, че Сервет/каквото и да прави/ обича Ферайе и ще страда също...
Ако е Яман - ще страдат Топрак, братята на Яман, Дилара, Захиде, а и Кадир бей няма да оправдае постъпката му... Да не говорим за Ферайе. Тя не е от хората, които лесно се предава. Няма да остави нещата така. Наистина не знам.

Майдрийм, не вярвам мила да е Яман ,защото все пак той е брат на Кевсер и какво ако убият Яман  newsm78...какво ще се промени ...Фери пак остава ...а тя е майката на Топрак...

# 605

Този Сервет е като някаква птица-феникс. Катастрофира, пребиха го от бой, човек уби, стреля и все се измъква невредим. Сега сигурно ще направи нещо на Фери и ще минат един куп серии, докато ги видим отново щастливи с Яман.
Въпреки,че като го гледам как се отвращава Сервет и от себе си(а и думите в превода на Варна),току виж,си посегнал..

Той няма смелост, ако е трезвен, но като го гледам в последно време -бутилката му е първа дружка - човек добива смелост - в парка как за нищо наби момчето, изведнъж му стана нещо...Погледът му също не ми харесва напоследък...

# 606

А защо не вярваш? Laughing Hug
Той сам казва,че е загубил всичко и всички.А и лицето му говори красноречиво-той е отчаян.
По-скоро си мисля дали Кадир би го издал-все пак му е син.
Но както ти казваш Laughing Hug-"знае ли човек.."

# 607
Какво предполагат мацките от турския форум ,след като излезе фрагмана с репликите  newsm78  Варничка  Hug,я иди на разузнаване  Praynig  Joy Joy Joy

# 608
Дали не е по-логично простреляният да бъде Яман.
Първо - Ако е Ферайе за нея ще страдат само Яман и Топрак, но той все пак е дете./а и не знае още цялата истина/. Останалите не само няма да намразят Сервет, а тайничко биха се радвали, че са се отървали от Ферайе. Но на филма това не е нужно. Нужно е Сервет и Кевсер да се отдалечават от Топрак. Да се видят отрицателните им страни.
Второ - Ако е Яман - всички окончателно ще намразят Сервет - включително и Кевсер. Защото той е плямпало и ще я издаде, ще се напие и ще разкаже, че тя го е поискала от него...А да не забравяме, че Сервет/каквото и да прави/ обича Ферайе и ще страда също...
Ако е Яман - ще страдат Топрак, братята на Яман, Дилара, Захиде, а и Кадир бей няма да оправдае постъпката му... Да не говорим за Ферайе. Тя не е от хората, които лесно се предава. Няма да остави нещата така. Наистина не знам.

Майдрийм, не вярвам мила да е Яман ,защото все пак той е брат на Кевсер и какво ако убият Яман  newsm78...какво ще се промени ...Фери пак остава ...а тя е майката на Топрак...
Не да го убият! Сакън! Да го прострелят - достатъчна ситуация Гюналлан да отсвирят Сервет завинаги...

# 609
Да де, Joy не се изразих правилно....да го прострелят... Peace
Кой е Гюналлан newsm78...нещо не разбирам... newsm78

# 610

Светле, това което предполагам за Яман - всъщност той Сервет ще се цели във Ферайе, но ще улучи Яман. От друга страна - може да му прещрака пак нещо - да, обещал е на Кевсер да убие Ферайе, но убива Яман, за да е свободна Ферайе...Това е неговата фикс идея. Да не забравяме какво писаха в резюмето на предишния епизод. Всичко това са само различни предположения, разбира се.

Гюналлан - фамилията на Яманови.

# 611
Какво предполагат мацките от турския форум ,след като излезе фрагмана с репликите  newsm78  Варничка  Hug,я иди на разузнаване  Praynig  Joy Joy Joy

В турския форум (фенския, не на дизито) се ядосват, че Фери не правила като Шехито- да се дърпа и инати.  Laughing Как Шехи била простила на Онур чак в 90 епизод. Аааа, ако и тук ще е така, ме загубиха като зрител. Аз само заради Яман, Фери и Топрак го гледам филма.

# 612

В турския форум (фенския, не на дизито) се ядосват, че Фери не правила като Шехито- да се дърпа и инати.  Laughing Как Шехи била простила на Онур чак в 90 епизод. Аааа, ако и тук ще е така, ме загубиха като зрител. Аз само заради Яман, Фери и Топрак го гледам филма.
И аз ,и аз ! Hug Hug Hug

# 613
Варна, искам да им кажа на фенките от турския форум, че мъжете обичат по-инатливите жени, нали все затова казвахме, че Онур харесвал Шехерезада. Но и жените харесват по-трудните мъже. Затова и Ферайе си харесва Яман, защото никак не е лесен. Е - Джихан - в очите я гледа! Ама...Яман си харесва момичето...Иска си го такъв - сръдлив, да им отупва праха отвреме, навреме на околните...мъжът си е с бурна кръв и пак си я обича много...
Колкото до инатенето на Ферайе - тя се инати, но при Яман номерът не минава... Joy
Ако сравняват да си спомнят - как още в първи епизод - те се влюбиха и Ферайе трепереше от вълнение, когато се приготвяше да излиза с файтона... Joy Joy JoyСама се смея на фенките...То не, че и ние отстрани не сме същите... Joy Joy Joy

# 614
От една страна е хубаво ако Фери му даде зор на Яманчо,от друга пък от толкоз сръдни файда йок...но пък не искам скоро да свърши филма ,не искам.... Naughty Naughty Naughty

Общи условия

Активация на акаунт