Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 187 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • София

При мен симптомите-паренето отвратително, бяха постихнали, но днес точно предцикълно щях да се побъркам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За  жалост е така  преди  цикъл се  обострят  -аз  така  изкарах  години  наред .... ooooh!

# 106
Хайде ново 20 сега  Cry Ще умра вече! Излязоха ми резултатите днес от МБ, за Кандида са отрицателни, обаче пише Streptococcus agalactiae  Shocked Какво е това нещо сега...не пише нито микробно число, нито нищо...Спомням си, че преди време нещо подобно имах, но тогава лекарката каза, че това били нормални микроорганизми за влагалището и нищо не предприех. Изследването ми е в къщи, а до довечера ще откача, докато видя същото ли е. Не мога повече антибиотици да пия  Cry Кажете, някой знае ли какво е това животно  Cry

# 107
 Confused Hug Tired

А имаш ли някакви симптоми, оплаквания..ако не може би е нормално...

Нали там си виреят всякакви представители  Tired

# 108
Ами преди цикъла няколко дни имах течение - жълтеникаво. Без миризма. Но ми се струва,че имах лек сърбеж. За това реших, че са гъбички, заради антибиотиците, които изпих. Само да не се налага нов да пия  Sad

# 109
Дано не се налага  Praynig

# 110
допреди няколко месеца, след раждането, постоянно имах я бактерии, а гъби - до безкрай; от бактериите се отървах с 12 дни "Полижинакс" влагаллищни глобули, а от гъбите ме отърва д-р Огнянова от "Лора", много е сърдечна, пряма и способна явно. Живот и здраве, при нея ще си правя цитонамазка този месец. Не се самолекувайте, а си намерете читав гинеколог, който да пуска и антибиограми с изследванията, ако се налага де. Другото което знам и правих, е да пия пробиотици известно време ("Лактофлор за смучене бях взела - мого вкусен!) и да намаля захарта (най-добре да се спре изобщо за известно време, докато се лекуват гъбите).

# 111
При мен цялата мъка започна с Streptococcus agalactiae. Изпих 2 антибиотика, докато ги изчистя - първо Аугументин, после Клиндамицин (дано ги написах правилно)... Е след тях се появиха гъби, после други бактерии. Още съм си в омагьосания кръг.

# 112
  • София
  Ако  бактериите са  в  несигнификантно  микробно  число  ,няма нужда  да се  пият  антибиотици  ,защото  няма  излизане от  омагьосания  кръг  -  дисбактериоза  , гъби  и  т.н.

# 113
Тази седмица няма да пия никакви добавки, че в края й съм на лекар. И пак имам дразнение.  Sad

# 114
Ох, сега прочетох по-внимателно....пише умерено. А като прочетох повече се оказа, че е същия стрептокок, който причинява скарлатина - бета хеморолитичен...или нещо такова  Cry И че са ми редуцирани лактобацилите. Той вероятно за това се е завъдил....Чудя се дали няма да ми се размине поне за това да не пия антибиотик....Колко антибиотика може да изпие човек за един месец вече не знам  Cry

# 115
  • София
red_devil,  -  Тази  МБ  Ганчева   ли  ти  я  взе  ?  Тя  какво  казва  по  въпроса , или не си  говорила с  нея  ?  Нейните  МБ май  ги  изследват  в лаборатория " Санте  " или  бъркам?

# 116
Тя ми я взе, но ми я даде да си я занеса аз. В Цибалаб я носих...сега ми е неудобно да й се обадя, защото имам час чак на 23-ти

# 117
Според мен от антибиотиците се израждат съвсем бакетриите  Confused Иначе, Ред Девил, спокойно за сега, ако нямаш на този етап симптоми и си на док чак на 23, иди си пусни още една микробиология, да видиш какво ще излезне.. Peace Hug

# 118
Тази седмица няма да пия никакви добавки, че в края й съм на лекар. И пак имам дразнение.  Sad

Ти през устата си пий пробиотици, не ги прекъсвай, само локално не слагай нищо преди дока. Аз също съм с дразнене и след цикъла отивам на док, нищо няма да слагам..вероятно ще пощръклея тотално  Sick и ще побъркам мъж и дете  Tired Tired Tired

# 119
  • София
момичета,

след слагане на противогъбични овули случвало ли ви се е цикълът да не е обилен както обикновено?

Общи условия

Активация на акаунт