Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 187 375
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
момичета,

след слагане на противогъбични овули случвало ли ви се е цикълът да не е обилен както обикновено?

По скоро  е  хормонално  това да  е  обилен  или  оскъден .  Едва  ли  има  връзка  с  каквито  и  да  било  глобули  -все  пак  цикъла  идва  вътре  от  самата матка  ,  а   овулите  са  само  във  влагалището .

# 121
Момичета, нали ви казах, че дойде пробиотика и го почнах в Събота. Пия двойна доза на максималната и сякаш имам подобрение, не смея да го изкажа дори, но реших да споделя. Аз поръчах 2, единият го постнах по-горе, другият/който пия вече/ е този:

http://www.amazon.com/Jarrow-Formulas-Fem-Dophilus-Capsules/dp/B … cr_pr_product_top

Надявам се да четете английски, прочетете мнения на хора които са го ползвали, изключително позитивни и обещаващи постове..Пак там прочетох "рецепта" от един потребител за отърваване от гадините, включва този пробиотик + фолиева киселина 800 мг дневно..

Някой опитвал ли е с фолиева големи дози?

# 122
Аз пия често фолиева,но по 400мг.От утре ще я увелича и ще споделя отзиви Peace

# 123
  • София
момичета,

след слагане на противогъбични овули случвало ли ви се е цикълът да не е обилен както обикновено?

По скоро  е  хормонално  това да  е  обилен  или  оскъден .  Едва  ли  има  връзка  с  каквито  и  да  било  глобули  -все  пак  цикъла  идва  вътре  от  самата матка  ,  а   овулите  са  само  във  влагалището .

и аз така си помислих, ама викам да попитам  Hug

# 124
       Здравейте и от мен! И аз като вас се боря с гъбите, вече 3та година. Първо ходих при един гинеколог, който ме бухаше със всякакви антибиотици, започнах при друг да ходя, тя точно обратното само с вагинални глобули - гинопеварил, клотримазол, флажил, гиназол крем, ломексин, микомакс и т.н. Лекувам се, един месец добре, следващия наново. При мен сиптомите са, най вече този сърбеж, с който откачам,зачервяване, парене и течение имам, но на него много не му обръщам внимание, цял живот си го имам, е вярно че когато има гъби е по-усилено, но не ме дразни толкова, колкото сърбежа.Последно на 12 януари ходих, не ми взе изследване, понеже  бях и толкова зачервена, направо започна лечение с гинопеварил и инзанатол (незнам как точно се произнася),след 12 капсули слагани вагинално и след цикъл, пуснахме изследване. Всеки път като ми изследва ваг. секрет, ако е преди лечение излизат гъби, ако е след лечение, нищо ми няма. Този път ме прати в друга лаборатория, където им имала повече доверие. Резултата беше че нищо ми няма. Междувремено пуснахме и цитонамазка, която също беше добре, там се виждали малко гъби. Изписами два месеца подред след цикъл ломексин по една глобула. Сега се чувствам добре, но знам че са там............. Cry На всичкото отгоре на 14 февруари ми дойде цикъла, след като свърши ми се подуха гърдите и на 01 март пак ми дойде, яйчниците ме болят често, последно като ме гледа гин., заради лечението на гъби неискаше да започва да лекува и тях, имах възпаление на единия. Надявам се тази промяна на цикъла да е на хормонална основа. Междувремено започнахме със съпруга ми да правим опити за бебе, немога да чакам вече, то се е видяло че тези гъби никога няма да ме напуснат #Crazy Започнах да пия от три месеца цитросепт, все още нямам мнение, понеже четох че специално за гъбите трябва да се приема дълго време. Пишеше и за промивки с него, правих 3, 4 пъти но ме е страх. Искам да ви попитам каква точно е ролята на пробиотика, мисля да си взема и това заедно с цитросепта?
         Извинявайте за дългия пост  Laughing

# 125
Здравейте момичета .То е ясно ,че гадните гъби нямат чистене ,но как се справяте със сексуалния си живот ?На мен  тези гъби  и бактерии ми влиаят ужасно ,секса вече изобщо не е същия ,болезнен е и след това и парене .Отказвате ли секс на партньорите си и те възприемат ли го за нещо нормално ,защото все пак те милите имат нужди и макар и нищо да не казват сигурно вътрешно вече им е писнало. Аз вече дето има една дума след тези проблеми вече се чувствам по-малко жена ,да не говорим ,че цялото това съобразяване на моменти ужасно ми -иска ми се да се наям със сладко ,да сложа секси бельо ,което не е изцяло памучно ,да не се мия само с вода ,защото така и не започнах да се чувствам чиста само с вода и т.н. .Съжалявам ,че ви надух главата с моето мрънкане ,но  понякога откачам ,защото вече само за това мисля , а все  пак  човек не живее за това  Tired

# 126
Boginq 11 чувствам се по абсолютно същият начин  Sad Като гледам филм, в който секса се случва спонтанно и направо ми се доревава  Confused Мъжа ми не знам как издържа, влиза ми в положение човека  Confused  Подкрепя ме, казва че всичко е ок, че ще се оправя съвсем скоро..Това с миенето с вода и аз го  ненавиждам, спомням си вече бегло усещането на свежест, лекота и чистота....Много е тежко и аз не се чувствам никак женствена, чувствам се зле и подтисната. Много депресира това състояние, мен и косата ми побеля, нямам желание да се гримирам, да изглеждам добре, защото не се чувствам добре  Confused Confused Confused Confused

Никак не се справям, търся цяр..и не искам да се примиря, че ще съм така цял живот....не знам вие на каква възраст сте,  аз съм на 27 и наистина го приемам трагично на моменти..Не че има значение на колко години ти се случи този ад........все е ОТВРАТИТЕЛНО! Не е да легнеш да умираш, но не може и да се живее нормално SadSadSadSad

Но надежда имам, тя ме крепи  Peace

# 127
      Започнах да пия от три месеца цитросепт, все още нямам мнение, понеже четох че специално за гъбите трябва да се приема дълго време. Пишеше и за промивки с него, правих 3, 4 пъти но ме е страх.

Според мен за 3 месеца пиене трябва да е повлиял, а ако не - значи не действа.
Аз го пих 3 месеца, но като продължаващо лечение, след антимикотични лекарства.
После нямах гъбички, а бактерия, от която се лекувах с антибиотик.
Бактерията е Клебсиела пневмония и се води, че се влияе от цитросепт, но явно не и при мен.
След антибиотика пих 1 месец цитросепт + пробиотик, като пробиотика го пих и по време на антибиотичното лечение.
Скоро съм на изследване. Ако имам гъбички, значи цитросепт не действа. Ако пак имам бактерия, ще се гръмна. Но усещам 100%, че имам нещо.

p.s. Не бих си правила вътршни промивки с цитросепт.

# 128
не знам вие на каква възраст сте, аз съм на 27 и наистина го приемам трагично на моменти..

на 20 съм, с приятеля ми не можем да правим секс, да не говорим за евентуално бременност в близко бъдеще

дано да оздравеем скоро

# 129
не знам вие на каква възраст сте, аз съм на 27 и наистина го приемам трагично на моменти..

на 20 съм, с приятеля ми не можем да правим секс, да не говорим за евентуално бременност в близко бъдеще

дано да оздравеем скоро

Sad Hug Praynig

# 130
аз съм на 37 и пак го приемам трагично.Сега чакам да стане 14 ч за да се обадя на доктора за резултата.Чудя се как да си убивам времето и да не мисля за това

# 131
Мисия невъзможна е да не мислиш за това, особено като човърка  Confused Аз не работя в момента и си мисля само как бих могла да се съсредоточа в евентуална работа   Confused

# 132
Boginq 11 , май всички сме така... Последните пет месеца не сме правили секс с приятеля ми, всички опити бяха осуетени или от откриването наново на гъбички, или от това, че ме боли... Ужасно е, като някакво божие наказание за неясно какво го приемам на моменти. До съвсем скоро бях в ужасна депресия, сега вярвам че съм малко по-добре. Дори удоволствието от душа ми отнеха тези гадини, защото течащата вода и сапун ужасно ми дразни кожата. Опитай да си вземеш нов парфюм, да се поглезиш с по-скъпи продукти за коса, маникюр... На мен малко ми помогна (: Иначе и в момента ужасния сърбеж ми убива удоволствието от новите дрешки, с които съм. 

# 133
Аз през 2-3 седмици изтрещявам тотално психически. Обикновено е след като съм се надявала поредното лекарство да подейства и съм се разочаровала......и тогава срива е страшен.  Confused

# 134
Boginq 11, почисти си пощенската кутия, че е препълнена и не мога да ти отговоря на съобщението   bouquet

А иначе аз съм решила да отида на психолог....при мен вече положението е трагично и е фобия...Още като стана започвам да мисля за тея бактерии и т.н. А за секса...не ми се говори. Не ме боли, нищо ми няма,но през цялото време си мисля какво ще се размножи тоя път. Без презерватив не смея и да си помисля да правя секс, а другите екстри - орални и т.н. напълно съм ги забравила  Cry Всеки път търча в банята да се мия и да си правя промивки с флоражин, сакън да не залепя нещо  Confused
А иначе четох много добри отзиви за едно гелче, което мисля да си поръчам следващия път, тъй като в БГ май вече не го внасят - Carrageenan. Сега използвам овлажнителя на Флоражин, но този ми се струва по-добър. В темата за цитонамазките май преди време го коментираха и бяха доволни момичетата  Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 14:08 от red_devil

Общи условия

Активация на акаунт