Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 8

• 194 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
 "Полезните капсули обаче не се препоръчват на бебета и деца до 3-годишна възраст, тъй като могат да предизвикат алергична реакция и проблеми с щитовидната жлеза. В рисковата група влизат и бременните, предупреждава проф. Бояджиева.
Пробиотиците потискат и алергичните реакции, тъй като намаляват активността на провъзпалителните цитокини. "В някои случаи полезните бактерии помагат и при лечението на кисти на яйчниците", изтъква проф. Бояджиева."
В тази статия първо пише, че пробиотиците могат да предизвикат алергии, а после пише обратното - че подтискат алергиите... Shocked Точно бебетата и бременните имат най-голяма нужда от пробиотиците.

# 376
  • София
има ли някоя от вас, която да се е излекувала от тази напаст в кратък период, а не с години да се влачи проблема "гъбички-бактерии-гъбички" съответно антибиотици, овули и т.н.? Аз пия първи АБ, но някак си се натройвам, че това една ли не ще е до живот или поне в следващите 10г да пия АБ, да слагам овули и т.н.  Embarassed
Четейки темата взех да се отчайвам  Rolling Eyes

# 377
"Полезните капсули обаче не се препоръчват на бебета и деца до 3-годишна възраст, тъй като могат да предизвикат алергична реакция и проблеми с щитовидната жлеза. В рисковата група влизат и бременните, предупреждава проф. Бояджиева.
Пробиотиците потискат и алергичните реакции, тъй като намаляват активността на провъзпалителните цитокини. "В някои случаи полезните бактерии помагат и при лечението на кисти на яйчниците", изтъква проф. Бояджиева."
В тази статия първо пише, че пробиотиците могат да предизвикат алергии, а после пише обратното - че подтискат алергиите... Shocked Точно бебетата и бременните имат най-голяма нужда от пробиотиците.

Стомашно-чревния тракт на бебетата не е като при възрастните. Много от храните не могат да се обработват както при големите хора, тъй като лигавицата е незряла още. И усвояването на хранителните вещества при бебетата е по-различно. За това вероятно не се препоръчват за деца до 3 години. И както много други неща могат да предизвикат алергични реакции. На скоро четох статия, че адаптираните млека с добавени пробиотици са много опасни за бебетата всъщност...Според мен това е смисъла на тези обяснения в статията  Thinking

А само искам да попитам, внася ли се още Carrageenan гел?Някой дали си е купувал скоро?Че май спряха до го внасят и да не обикалям из аптеките като идиот  Embarassed

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 11:01 от red_devil

# 378
Ходих на  гинеколог вчера и ми откриха гъбички  #Cussing out...Гинеколожката ми даде да пия една капсула Микомакс 150 мг,единично ,която имала действие 3 дни и на същия принцип Гиназол,вагинален крем,който  е с един апликатор,за единично поставяне във влагалището,който пък има някакво действие 7 дни и т.н  Rolling Eyes..Някой ползвал ли ги е тези неща и имал ли е ефект,лекарката каза,че съм в доста леко състояние ,но все пак си ги има..дали ще успея да се преборя за 1-ви път с тях  Mr. Green?

# 379
Ходих на  гинеколог вчера и ми откриха гъбички  #Cussing out...Гинеколожката ми даде да пия една капсула Микомакс 150 мг,единично ,която имала действие 3 дни и на същия принцип Гиназол,вагинален крем,който  е с един апликатор,за единично поставяне във влагалището,който пък има някакво действие 7 дни и т.н  Rolling Eyes..Някой ползвал ли ги е тези неща и имал ли е ефект,лекарката каза,че съм в доста леко състояние ,но все пак си ги има..дали ще успея да се преборя за 1-ви път с тях  Mr. Green?

Според мен ще можеш. За мен е по-скоро рядко срещано да не се пребори човек от 1 път  Peace Такива "куцузлийки" като пишещите тук са си рядкост  Peace В повечето случаи лечението е напълно успешно, може пак да се появят след година-две, но е в рамките на нормалното и най-вече поносимото  Peace

Успех и не го мисли изобщо, следвай си лечението и ще се отървеш за 0 време  Hug

# 380
Мерси много за успокоението pisnami ..Иначе снощи си сложих вагиналния крем и днеска сутринта като отидох до тоалетна изтече някакво количесто,не малко... Ако е изтекъл крема трябва ли да има някакво действие или трябва да се купува нов и да се слага..Аз направо настръхнах,като знам че дадох 17 лева за него и да се окаже ,че нищо няма да излекувам  Shocked..Нормално ли е това или съм някакъв странен случай ?  Laughing

# 381
  • Stuck in a moment
Другото което забравих да ви кажа е, че на монитор се вижда през цялото време как ти взимат цитонамазката.....аз при гледката припаднах, съвсем сериозно, свестяваха ме с вода, вдигаха ми краката..абе ужас ви казвам  Embarassed явно слаби нерви имам...уж раждала жена със секцио, с кръвозагуби, преливания......но факт.. Rolling Eyes
Тука такова нещо като монитор няма  Tired

Даже в предаването на М.Вачкова казаха, че жените трябва да обръщат внимание цитонамазката да се взима точно с четчица, а не с тези памучните тампони и че трябвало дори лека болка да се усеща при взимането.
За ДНК тестовете, за които Ред Девил говори - не мен един гинеколог (Ковачев) с добра репутация от ВМА ми каза, че само в две лаборатории се правели истински PCR тестове. Но кои, не ми каза, защото тогава не ми се налагаше.

# 382
sugar_cube , така си изтича крема - нормално е. Все пак няма къде да изчезне, ако не изтече  Wink Дори и следващите няколко дена пак ще изтича по малко количество. Това да не те притеснява. Не трябва да слагаш втора доза.
l'etrangere  и тук има колпоскопи с монитор. Видеоколпоскоп се казва това. Само, че аз никога не гледам, защото и на мен ми става зле. А цитонамазка се взема наистина само с четчица, а не с тампон. Такава е добрата медицинска практика в това отношение.
Що се отнася до ДНК теста - той се прилага за много микроорганизми, но има такива като хламидия, микоплазма и уреаплазма, които по друг начин не могат да се диагностицират. Тоест с обикновена МБ не става. Едната лаборатория е "Геника", а другата не знам коя е, но вероятно е в Александровска болница в клиниката по кожни и венерически заболявания. Там също правят РСR тест за хламидия и гонорея е комбиниран.

# 383
[
Тука такова нещо като монитор няма  Tired

Не ти и трябва, как не загубих съзнание при гледката  Sick Никак не съм възхитена от вида на шийката на матката си  Mr. Green

# 384
  • София
има ли някоя от вас, която да се е излекувала от тази напаст в кратък период, а не с години да се влачи проблема "гъбички-бактерии-гъбички" съответно антибиотици, овули и т.н.? Аз пия първи АБ, но някак си се натройвам, че това една ли не ще е до живот или поне в следващите 10г да пия АБ, да слагам овули и т.н.  Embarassed
Четейки темата взех да се отчайвам  Rolling Eyes

и аз да си повторя въпроса, че съм доста притеснена  Embarassed

Освен това имал ли е някой проблем в подсечено там долу   Embarassed т.е. все едно кожата е леко сцепена на едно място newsm78

# 385
Забравих да кажа, че ми изписа и един гел, който се продава в спринцовки, казва се Instillagel, явява се обезболяващо /напрово за анестезия пише на окпаковката  Confused/, ползва се при катетаризиране и изобщо при възпалени уретри  Rolling Eyes С лидокаин и разни там дезимфиктиращи, антибактериални съставки  Rolling Eyes Мажа го външно сутрин и цял ден ме държи ок..и така докато видим резултатите от микробиология и цитонамазка  Rolling Eyes Вечер мажа с крема със кортикостероида, аб и нистатин. Днес ми беше доста лек ден откъм дискомфорт..междувременно си пия пробиотика, за който лекарката нищо не каза...нито + нито - мнение  Rolling Eyes

# 386
има ли някоя от вас, която да се е излекувала от тази напаст в кратък период, а не с години да се влачи проблема "гъбички-бактерии-гъбички" съответно антибиотици, овули и т.н.? Аз пия първи АБ, но някак си се натройвам, че това една ли не ще е до живот или поне в следващите 10г да пия АБ, да слагам овули и т.н.  Embarassed
Четейки темата взех да се отчайвам  Rolling Eyes

и аз да си повторя въпроса, че съм доста притеснена  Embarassed

Освен това имал ли е някой проблем в подсечено там долу   Embarassed т.е. все едно кожата е леко сцепена на едно място newsm78

Аз съм със същия проблем .Само гентамицин крем ме успокоява.

# 387
  • София
има ли някоя от вас, която да се е излекувала от тази напаст в кратък период, а не с години да се влачи проблема "гъбички-бактерии-гъбички" съответно антибиотици, овули и т.н.? Аз пия първи АБ, но някак си се натройвам, че това една ли не ще е до живот или поне в следващите 10г да пия АБ, да слагам овули и т.н.  Embarassed
Четейки темата взех да се отчайвам  Rolling Eyes

и аз да си повторя въпроса, че съм доста притеснена  Embarassed

Освен това имал ли е някой проблем в подсечено там долу   Embarassed т.е. все едно кожата е леко сцепена на едно място newsm78

Аз съм със същия проблем .Само гентамицин крем ме успокоява.

оххх, вече съм с нагласата, че докато съм жива няма да има оттърване от бактерии и гъбички  ooooh!
Утре ще си купя и аз   bouquet

# 388
sugar_cube, първото ми лечение беше на първия ден микомакс 150мг и гиназол, на петия ден пак микомакс и на седмия още един гиназол. Но после ми откриха бактерии и антибиотиците май прецакаха така нещата  ooooh! Външно опитай баня със смрадлика или лайка като прибавиш 2 лъжички сода, мен това добре ми поуспокои кожата  Peace

# 389
десети ден с гиналгин ... дано да оцелея
отвратително лекарство

Общи условия

Активация на акаунт